- 21 Aralık 2010
- 284
- 0
-
- Konu Sahibi erdemilk72
selam ben anaokulu ögretmeniyim hci sermayem yok nisanlimla bizde dusunuyoruz bir yer acmayi ama krediyi ödeyemezsek napariz diye de durakliyoruz. is bulamiyoruz bulamadigimizdan dolayi evlenemiyoruz( neyse kendi derimi bir kenara koyarsak
- islek bir yerde bir müsteri kitlesi belirleyerek acilacak cafe bence her zaman icin gelir getirir diye düsünüyorum. malum türkiye de bos olan cafe görmedim ben...tabi kitleye göre hareket etmek burda önemli olan. mesela annelerin cocuklari ile gelebilecegi organik ürünlerle yapilan yiyecekli biryer olabilir..
- solaryum acilabilir. türkiye de solaryumcularin durumu nedir bilmiyorum. talep var mi ama avrupa da cok tutuluyor hic battiklarina da sahit olmadim..
- cocuklar iyin oyun grubu acabilirsiniz. mesela max 15 cocuklu bir oyun grubu. hergün baska bir konsept...pazartesi sermaik, sali resim, carsamba masa oyunlari vs gibi...
elbet daha cok fikirler vardir sizin de kafanizda...
valla şu aralar en karlı iş ciçekçi dükkanı ya da bonny food bayılıgı bence
Ben de kitapçı açmayı düşünüyorum aslında, 2. el kitapların da olduğu bir mekan.
İçinde ufak tefek yiyecek içecek de barındıran bir kütüphane gibi biryer.
Kitabı satın almasın gelen, oturup çayını kahvesini yudumlarken okusun, bıraksın, ertesi hafta yine gelsin kaldığı yerden devam etsin. :)
Fantastik bir fikir belki de, okuma alışkanlığından bu kadar yoksun bir milletken özellikle...
Küçük ilçe ve semtlerde tuhafiyeler çok tutuluyor.Açıkcası benim nişanlımın oturduğu yerde mesela hiç yok,birşey lazım olsa merkeze inmek zorundalar. Böyle küçük yerdeysen tuhafiye, iç giyim yerleride tutulur diye düşünüyorum.
aa inanamıorum aynı şeyi ben düşünüorum tek hedefim bu oldu gibi bişey hep hayalini kurduğum bi mekan...
Umarım gerçekleştiricem ilerde
O zaman bundan sonra sana LadyEvil demem ortak derim :)
Umarım hayalimiz gerçek olur :)
slm bi öneri de bende aslında alıntı dün mynet te bi haber okudum ve çok hoşuma gitti aslında.malatyada bi kişi ütü işleri dükkanı açmış yani evlerden ütülenecek şeyleri alıyorsun bir parçayı 1liraya ütülüyorsun acaipte rağbet varmış çalışanlar falan çok tutmuşlar hem masrafı da yokkk
slm bi öneri de bende aslında alıntı dün mynet te bi haber okudum ve çok hoşuma gitti aslında.malatyada bi kişi ütü işleri dükkanı açmış yani evlerden ütülenecek şeyleri alıyorsun bir parçayı 1liraya ütülüyorsun acaipte rağbet varmış çalışanlar falan çok tutmuşlar hem masrafı da yokkk
aa gerçekten güzel benim gibi ütü yapmayı sevenler içinde eğlenceli olabilir tabi bi zaman sonra sıkılmazsam
Aaa evet, ben de çalışıyorken işyerinde konuştuğumuz birşeydi bu, hatta yalnız yaşayan birkaç erkek vardı şirkette, gömlek ütülemeyi pek beceremedikleri için veriyorlardı ütü firmalarına. :)
Bayilik veren firmalar da var sanırım bu işle uğraşan..