Hayır Dukan her zaman sınırsız bir diyet ama 0 karbonhidrat ve atak evresi meyve vs yok zaten proteinler doyurucu oluyor kan sekeride dengede olunca çok acıkma krizi yokSelam şimdi sizin yazınızı görünce biraz araştırdım ama şunu anlamadım . Atak evresi yani ilk evrede sınır var mı ? Yumurta,yağsız et falan var ya. Bunlarda sınır var mı?
Maalesef şuan et ve süt ürünleri ciddi rakamlarda.Zamanında düğüne yakın yapmıştım çok güzel kilo vermiştim.
Biraz maliyetli olması dışında gayet doyurucu bir diyet
Hadi bende burada takipteyim, inanıyorsanız yaparsınız
Ben oruç ile desteklemek istiyorum sahurda ve iftarda Dukan tarzı beslenme malum artık ezan tam akşam saati yemek saatlerinde denk geliyor
Dukanın en güzel yanı protein konusunda asla sınır getirmiyor. Sadece 2. Evrede sebze ekleniyor ondada isterseniz 1 gün protein , 1 gün sebze ve protein ya da 5 gün protein-5 gün sebze +protein yapabilirsiniz. Güne kendiniz karar verebilirsiniz. Sebzenin sınırı var oda alınan protein miktarının önüne geçmemeli her zaman protein daha ağırlıklı olmalı ve nişastalı sebzeler olmayacak . Ben genelde salata şeklinde tüketiyorum zeytinyağlı (1,5 kaşık günlük yap sınırlaması var bu arada) sebze yemeklerinidr yapabilirsiniz suyunu içmemek koşulu ileSelam şimdi sizin yazınızı görünce biraz araştırdım ama şunu anlamadım . Atak evresi yani ilk evrede sınır var mı ? Yumurta,yağsız et falan var ya. Bunlarda sınır var mı?Duk
Aslında seyir evresine geçince çoğu insanda kabızlık sorunu olmuyor ama benim durum farklı normaldede ciddi anlamda kabızlık sorunu çekiyorum arada bağırsak temizleme diyette olmasamda yapmak zorunda kalıyorum. Eğer gündelik hayatta böyle bir sorununuz yoksa yapacağını zannetmem bol sıvı tüketimi engeller diye düşüyorum.ben atak evresini 7 gün yapacağım. Tabi ödem çayı kayısı çayıda tüketmeye özen göstermem lazım bağırsak tembelliği vücutta toksit gıdaların atılmaması ciddi sorun . Sonrasında sebze tüketimi ve içinde zeytinyağı ile çok gerek kalmadan devam ederim diye düşünüyorumMerhabalar Dukan kabızlık yapıyor sanırım?
En son Kasımda yazmışsınız umarım devam edebilmissinizdir Nasilsiniz10.günden merhaba iyi gidiyor diyetim .Daha yolun başındayım uzun vadeli diyetler bazen can sıkıcı olabiliyor. Akşamları çekirdek çitlemek patlamış mısır yemek diyet dahilindekarbonhidratı hiç olmasa dediğim oluyor. Ama bikaç ay sonra yazılarımı okuduğumda başardın demek için bırakmayacağım . Umarım bu son diyetim olur ve bından sonra dikkat ederim .ilk haftada 3 kilo verdim troitlere rağmen iyiydi bence. Bundan sonra biraz daha yavaşlar.yılbaşına kadar 79-80 hedef kilo.umarım o hedefi yakalar ve zinciri kırarım. 7 li rakamlar beni daha zinde hissettirecek ve spor yapmamada teşcik edecek .
Tüm hız devam ediyorum hergün aynı şeyler yediğim için girip güncelleme yapmadım ama güncel kilom 81.4 biraz yavaşladı kilo verme zaten uzun bir süreç ayırdım kendime umarım başarıya ulaşırımEn son Kasımda yazmışsınız umarım devam edebilmissinizdir Nasilsiniz
Zaten çok iyi neredeyse 1 ayda 8 kiloooTüm hız devam ediyorum hergün aynı şeyler yediğim için girip güncelleme yapmadım ama güncel kilom 81.4 biraz yavaşladı kilo verme zaten uzun bir süreç ayırdım kendime umarım başarıya ulaşırım
Cok güzel Basirirsiniz insaallahTüm hız devam ediyorum hergün aynı şeyler yediğim için girip güncelleme yapmadım ama güncel kilom 81.4 biraz yavaşladı kilo verme zaten uzun bir süreç ayırdım kendime umarım başarıya ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?