- 9 Kasım 2008
- 22
- 19
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle dukan diyeti kitabını almanı tavsiye ediyorum...Maşallah bende başlamak istiyorum nasıl baslicam
Bir yerden başla...başarabilirsin...15 kg...verebilirsin...Keski bende baslaya bilsem vermem gereken 15 kilo var ve ben kendimi cok mutsuz hiss ediyorum
Dukan diyeti yapamam cunki yasadigim yerde kitapi satilmiyor internetde ise tam bulamiyorumBir yerden başla...başarabilirsin...15 kg...verebilirsin...
5 ayda 26 kg verdim:))Sizin simdi kilonuz kac? hakketen cok guzel olmussunuz
5 ayda 26 kilo hiç sağlıklı degil
Başarısini taktir etmeme gerek yok kendi bilincinde zaten. Ne ye dayanarak söylediğime gelirse de birçok tanıdığım insan su dukan diyetini yaptı bi ara dilden dile dolaştı .ve evet inanılmaz kilolar verdiler ama sonrasında acı aci çıktı bu. Neler olduğunu soylememm gerek yok bilen bilir. Bi çok diyetisyen de bunun sağlıklı olmadığını söylediler. Ayda 1 2Yahu yapmayın, bir tebrik edin, azmini takdir edin. Kaldı ki diyetisyenler haftada 1 ila 1 buçuk kilo arası kilo kaybını sağlıklı bulurken siz hangi veriye dayanarak sağlıksız olduğunu söylüyorsunuz?
Bayan 50 kiloyken vermemiş ayda 5 kiloyu, 80 küsür kilo iken vermiş, yani kilo normalin çok üstünde, bundan dolayı çok daha fazla kilo vermesi normal.
Biraz olumlu yaklaşabilsek keşke...
Merhaba cok guzel vermissiniz umarim boyle devam edersiniz bende baslamak istiyorum siz nasil basladiniz? kitabinimi aldiniz? ben internetden bakdim proqram odenisliydi sizde bana yardimci olursaniz sevinirimOff çok güzel görünüyorsunuz maşşallah size!!!
Ben de 9 gün önce başladım dukana. 6 günlük kan alıcı bir atak dönemi sonrası seyirle devam ediyorum. 91 kilo ile başladım ve şuanda 85 kiloyum. Nasıl bir ödemse, 6 kilo gitti 9 günde :)
Boyum 1.76 - 1.77 arası olduğundan ilk hedefim 76. Sonra da 68 son hedefim. 2 buçuk ayda bu 9 kiloyu verip sonraki 2 ayda da kalan 8 kiloyu vermek ve temmuz sonunda fit olup ağustosta bomba gbi tatile gitmek istiyorum :) Bakalım umarım bozmam. Bu karbonhidrat krizlerinde ne yaptınız? hiç bozmadınız mı? Bozduysanız neler yediniz bu kaçamaklarda? Dönüşümü zor oldu mu? Biraz bilgi rica ediyorum :)
Ama ayda 5 kilo vermiş. Haftada bir kiloya tekabül ediyor. bana iyi gibi geldi sanki. Tebrikler5 ayda 26 kilo hiç sağlıklı degil
Evet onlardan birisi de benm 10 kilo verdim dukanla hatta daha fazla da olabilir. Sonra bıraktığım gibi kiloları geri aldım. Hemde 25 kilo aldım fazlasını aldm yani. Şimdi tekrar vermeye calısıyorm. Sağlıklı besleniyorum şuan da 10 ayda 18 kilo verdim. İnşallah daha da veririmBaşarısini taktir etmeme gerek yok kendi bilincinde zaten. Ne ye dayanarak söylediğime gelirse de birçok tanıdığım insan su dukan diyetini yaptı bi ara dilden dile dolaştı .ve evet inanılmaz kilolar verdiler ama sonrasında acı aci çıktı bu. Neler olduğunu soylememm gerek yok bilen bilir. Bi çok diyetisyen de bunun sağlıklı olmadığını söylediler. Ayda 1 2
Harikasınızzz.... Hiç kaçamak yapmadan devam ederseniz.. Kısa sürede hedefe ulaşırsınız... Yulaf kepeği sizin en büyük karbonhidrat ihtiyacınızı giderecektir... Bir çok tarif var instagram sitemde yararlanabilirsiniz...her konuda yardımcı olabilirim... Bol eksilerOff çok güzel görünüyorsunuz maşşallah size!!!
Ben de 9 gün önce başladım dukana. 6 günlük kan alıcı bir atak dönemi sonrası seyirle devam ediyorum. 91 kilo ile başladım ve şuanda 85 kiloyum. Nasıl bir ödemse, 6 kilo gitti 9 günde :)
Boyum 1.76 - 1.77 arası olduğundan ilk hedefim 76. Sonra da 68 son hedefim. 2 buçuk ayda bu 9 kiloyu verip sonraki 2 ayda da kalan 8 kiloyu vermek ve temmuz sonunda fit olup ağustosta bomba gbi tatile gitmek istiyorum :) Bakalım umarım bozmam. Bu karbonhidrat krizlerinde ne yaptınız? hiç bozmadınız mı? Bozduysanız neler yediniz bu kaçamaklarda? Dönüşümü zor oldu mu? Biraz bilgi rica ediyorum :)
Aslında hangi diyet olursa olsun ipin ucu kaçınca alınıyor maalesef.... Önemli olan ipin ucu... Dukan diyeti hızlı bir çözüm ve kalıcılığına inanıyorum... İnanılmaz sıkı bir vücuda sahip olunuyor...size de bravoEvet onlardan birisi de benm 10 kilo verdim dukanla hatta daha fazla da olabilir. Sonra bıraktığım gibi kiloları geri aldım. Hemde 25 kilo aldım fazlasını aldm yani. Şimdi tekrar vermeye calısıyorm. Sağlıklı besleniyorum şuan da 10 ayda 18 kilo verdim. İnşallah daha da veririm
Harikasınızzz.... Hiç kaçamak yapmadan devam ederseniz.. Kısa sürede hedefe ulaşırsınız... Yulaf kepeği sizin en büyük karbonhidrat ihtiyacınızı giderecektir... Bir çok tarif var instagram sitemde yararlanabilirsiniz...her konuda yardımcı olabilirim... Bol eksiler
Evet haftada 1 kg gayet sağlıklı....aslında hızlı gibi gözüküyor ama değil... Olması gerektiği kadarAma ayda 5 kilo vermiş. Haftada bir kiloya tekabül ediyor. bana iyi gibi geldi sanki. Tebrikler