• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dukan mı karatay mı? nasıl karar verecem... :(

zeynep_zeliha

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
22
1
16
Erzurum
aklım karıştı kesinlikle kilo vermem lazım. çok rahatsız oluyorum artık ama kalıcı bişeyler olsun bibaşlayım hedefime ulaşayım istiyorum. hayatımda yarım kalan bir iş bu diyet olayı . bir türlü sonunu getiremedim bu güne kadar. bana yol gösterecek var mı arkadaşlar . şimdiden teşekkürler vakit ayıranlara...

ben cok kısa bır sure dukan yaptım evet guzel kılo verdırıyor ama soyleyım bayagı masraflı ve ugrasturıcı bır dıyet cunku market market gezmen uygun ındırımlerı takıp etmen gereıyor yulaf kepegın toz tadlanrıcın hamur ıslerı ıcın kullanılan yagsız sut tozun yagsız sut urunlerın yumurtan sıvı aromaların fume etın et urunlerın ozellıkle tavuk etının asla ama asla dolaptan eksık olmaması lazım bunlarda bayagı masraf butce gerektıtı kaldırabılırsen deneyebılırsın karataya gelınce onda masraf gerektıren bır durum yok genelde evdelkı olan seylerle yemek yaparak yıyebılıyorsun sadece kahvaltıda ve dıger ogunlerde ekmek falan onermıyor yumurta falan yıyorsun sevıyorsan sorun yok dukandada aynı sekılde yumurta ve et urunlerını sevmen gerekıyorkı cok seven bırı bıle tıksınıyor ozellıkle tavuktan bırde burda dıyet bolumde montıgnac dıyetı var hıc bır masrafa falan gerek yok karataya benzıyor ama bıraz farklılıkları var onuda okyup deneyebılırsın karar senın

Back