-
- Konu Sahibi sananesanane
merhaba ben 4 gün atak yapmayı düşünüyorm test 3 gün diyor ama 4 gün yapmaktan zarar gelmez bence. siz kaç kg ile başlıyorsunuz ve hedefiniz nedir acaba ? birbirimize destek olarak başarabiliriz :)Merhaba arkadaslar bende yarın dukan diyetine başlıyorum atak 5 gün yapıcam teste göre umarım hepimiz istedigim kilo ya kavuşuruz yediklerinizi yazarsnaız sevinirim
Canim dukan yazdim ama aslinda benim yaptigim dukan express oneririmben varım eşlik etmeye bende yarın malzemelerimi alıp ertese gün başlayacağım inş :)
Merhaba tabi ki destek olalım 78 kilo ile başkadım hedefim 60 olmak. Bugün 2. Günüm bende atak 5 gün diyor sizin kilo hedef nemerhaba ben 4 gün atak yapmayı düşünüyorm test 3 gün diyor ama 4 gün yapmaktan zarar gelmez bence. siz kaç kg ile başlıyorsunuz ve hedefiniz nedir acaba ? birbirimize destek olarak başarabiliriz :)
ben önce dukan yapayım istiyorum ya yedi gun yetmez bana :)Canim dukan yazdim ama aslinda benim yaptigim dukan express oneririm
bende atak 3 diyor ama ben dört yapacağım.bugün alıyorum malzemelerimi inş yarın başlıyorum ben şuan 64 65 kiloyum hedefim 56 57 civarı olmak.ya bir şey soracağım kitabı okudum ama anlamadığım noktalar var lor peynir yiyebilirmiyim ama light değil çünkü light yokmuş zaten piyasada.Merhaba tabi ki destek olalım 78 kilo ile başkadım hedefim 60 olmak. Bugün 2. Günüm bende atak 5 gün diyor sizin kilo hedef ne
Ama bu sadece tek yedi gun deilki 7gun yap sonra yine bi yedi gun istedigin kiloya varana kadarben önce dukan yapayım istiyorum ya yedi gun yetmez bana :)
Ben kitabı sipariş ettim ama daha almadım canımbende atak 3 diyor ama ben dört yapacağım.bugün alıyorum malzemelerimi inş yarın başlıyorum ben şuan 64 65 kiloyum hedefim 56 57 civarı olmak.ya bir şey soracağım kitabı okudum ama anlamadığım noktalar var lor peynir yiyebilirmiyim ama light değil çünkü light yokmuş zaten piyasada.
canım ben başladım 3 gün atak yaptım bugün bitti adet olmama 2 3 gün olmasına rağmen 800 gr verdim bu gün de seyir evresine geçtim çok güzel giriyor ilk 3 gün çok zor ama bilgin olsun :)Ben kitabı sipariş ettim ama daha almadım canım