• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dukan diyeti

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Kizlar ben dukandiyeti yapmaya karar verdim ama sormak istediğim bi kaç şey var eğer bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok mutlu olurum.
Şimdi ben dukanin sitesinden testi yaptim hangi evre kaç gün biliyorum ama hangi evrede ne yemeliyim neler yasak bilmiyorum. Birde yulaf kepeği aldım onuda yoğurdun içine karıştırarak mı yemeliyim? Kaç kaşık? Şekersiz kahve serbest mi?
çoooook teşekkürler şimdiden.

hala
Kizlar ben dukandiyeti yapmaya karar verdim ama sormak istediğim bi kaç şey var eğer bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok mutlu olurum.
Şimdi ben dukanin sitesinden testi yaptim hangi evre kaç gün biliyorum ama hangi evrede ne yemeliyim neler yasak bilmiyorum. Birde yulaf kepeği aldım onuda yoğurdun içine karıştırarak mı yemeliyim? Kaç kaşık? Şekersiz kahve serbest mi?
diyeti yapıyor musun yapıyorsan beraber devam edelim mi

evet başlayalım destek lazım bana da :) bu sabah başladım bende haşlanmış yumurta light peynir ve yeşil çay ile hoşgeldin dukan diyorum :)
Ben de bu sabah baslayacagim testte 3 gun atak evresi çıktı. Zor gececek gibi gözüküyor biraz ama bu defa kararliyim pes etmek yok:)

Ben dukan yapmıyorum. bir ara yapmaya niyetlenmiştim. ama bana göre bir diyet olmadığına karar verdim.
sorularına biraz cevap verebilirim sanırım.
atak evresiyle başlıyorsun. atakta saf protein ve hergün 1,5 kaşık yulaf kepeği tüketiyorsun. hergün 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkın var.
seyir evresinden 1+1 veya 5+5 seçeneklerin var sana kalmış birşey. ama 1+1 yapmak daha kolay oluyor sanki. bir gün saf protein bir gün sebze+protein olarak devam ediyorsun seyir evresini tamamlayana kadar. bu evrede yulaf kepeği hakkın 2 yemek kaşığı, yulaf kepeği yerine 3 yemek kaşığı yulaf galeta karışımı kullanabilirsin.

şekersiz kahve serbest. Yulaf kepeğini istediğin şekilde tüketebilirsin. krep, ekmek, kek, helva olarak farketmez.

Ben dukan yapmıyorum. bir ara yapmaya niyetlenmiştim. ama bana göre bir diyet olmadığına karar verdim.
sorularına biraz cevap verebilirim sanırım.
atak evresiyle başlıyorsun. atakta saf protein ve hergün 1,5 kaşık yulaf kepeği tüketiyorsun. hergün 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkın var.
seyir evresinden 1+1 veya 5+5 seçeneklerin var sana kalmış birşey. ama 1+1 yapmak daha kolay oluyor sanki. bir gün saf protein bir gün sebze+protein olarak devam ediyorsun seyir evresini tamamlayana kadar. bu evrede yulaf kepeği hakkın 2 yemek kaşığı, yulaf kepeği yerine 3 yemek kaşığı yulaf galeta karışımı kullanabilirsin.

şekersiz kahve serbest. Yulaf kepeğini istediğin şekilde tüketebilirsin. krep, ekmek, kek, helva olarak farketmez.

Çoook teşekkürler

"mihenkmihenk, post: 38420478, member: 645446"]Ben de bu sabah baslayacagim testte 3 gun atak evresi çıktı. Zor gececek gibi gözüküyor biraz ama bu defa kararliyim pes etmek yok:)[/QUOTE]

hayirli olsun canım dukana hosgeldin o zaman ne yedin bu sabah ben bu ara biraz kaciriyorum ama telafi edeceğim yarindan itibaren daha sıkı tutacam mesala dün ne yedim sabah yumurta light peynir bes zeytin oglem izgara kofte aksam kori soslu tavuk ve light puding yedim 3lt su ve sekersiz kahve bugun arkadasimla bulusalacagim aksam da esimle disaridayiz çok fena yarin sıkı tutacam o yüzden. Bugün de yumurta peynir zeytin devam :KK49:

Ben sabah 2 yumurta yedim oglen light yogurta iki kasik yulaf kattim bi de tavuk yedim aksamda az biraz tavuk yedim 1 litre su bi de bitki cayi falan ictim cokca. Ilk 3 gun sadece protein dedigi icin baska bi sey yemedim ama suan resmen açım. Benimle birlikte bi arkadasimda basladi birbirimize destek olmaya çalışıyoruz çünkü resmen son caremiz

Ben sabah 2 yumurta yedim oglen light yogurta iki kasik yulaf kattim bi de tavuk yedim aksamda az biraz tavuk yedim 1 litre su bi de bitki cayi falan ictim cokca. Ilk 3 gun sadece protein dedigi icin baska bi sey yemedim ama suan resmen açım. Benimle birlikte bi arkadasimda basladi birbirimize destek olmaya çalışıyoruz çünkü resmen son caremiz

acmi sın canim bu diyeti doyana kadar yiyebilirsiniz mesela serbest yiyecekleri gece yatana kadar iatedigin kadar ye yani doy niye acsin anlamadim

Gece yemek yeme alışkanlığı kazanamak istemedim bi de gündüz oyle yiyorum proteinleri de gece vicdanen gönlüm el vermedi yine de dukan falan da olsa yeme sen dedim

Evet bayanlar bende dukan diyeti yapıyorum. Seyir evresindeyim. 23 Ocakta güçlendirmeye geçeceğim. 70 kg
.dan 65.kg. indim.hedefim 61kg. Insaallah

....dan arastırabılırsın ıstersen yardımcı oluyorlr bende denedım yapıyorum suan 8 kılo verdım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X