• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dukan diyeti

kokol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
3
0
36
Antalya
herkese merhaba arkadaslar,kk ne yeni üye oldum ve ilk mesajim bu.dukan diyetine nasil baslayacagimi bilmiyorum.ögünlerde neleri yiyecegim konusunda bilgilerinizi benimle paylasirsaniz menun olurum.ilginiz icin simdiden tesekkürler.

bende bugün siteye katıldım bende başlayacam dukan diyetine ama sana önerim önce kitabı alıp okuman dr.pierre dukan kitabın ismi dukan diyeti bende okuyorum sonra başlayacam...:58:

ilginiz icin tesekkür ederim.ben almanyada yasiyorum.kitabi burada bulamiyorum.türkcesi yok.almancasi da yok.ing. ve fransizca basimlari var.almanca basimi yapilmamis daha.türkiyeye siparis verdim.nasil baslayacagimi bilmiyorum.bir arkadas int.linkadresi verdi ama anlayamadim.sanirim kitabin gelmesini beklicem.size de basarilar diliyorum.hosca kal.

ben internetten aldım kitabı istersen sende alabilirsin bende urada yulaf kepeği blamıyorum onuda tamamlayınca başlayacam ilerleyen adımlarda yazarım bende kitap var merak ettiğin şeyleri sorabilirsin...:49:

merhaba papatya,yardimci olmak istemene sevindim.kitap pazartesi gelecek bana da.türkiyeden siparis verdim.yulaf kepegi türkiyede cok pahali.burada 500gr. haferkleie(yulaf kepegi) 2 euro.ama posta ücreti fazla tutuyor.size basarilar dilerim.

Merhaba sevgili bayanlar. Dukan diyetine bir süre önce başlamaya karar verdim. Ancak elimde olmayan sağlık sorunlarım yüzünden yarım kaldı. Hal böyle olunca ürünler de elimde kaldı. Ben de piyasadakinden daha düşük bir fiyata satmaya karar verdim. Ürünleri bölerek satmayı düşünmüyorum. Fotoğrafta göreceğiniz tüm ürünler toplam 140 TL'ya satılıktır.Ürünlerin son kullanma tarihi en yakın 1 yıl sonradır. Ayrıca diyete yeni başlamak isteyenler için de yanında kitabını hediye ediyorum. İlgilenenler mesaj atabilir, facebook üzerinden bana ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/sanem.taser.9 İyi günler mesajlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $1960836_452558231514111_1182907092_o.webp
    $1960836_452558231514111_1182907092_o.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 66
Back
X