M mericc34 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2018 9 6 6 29 27 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mericc34 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba , ben aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü dukan diyetine başlayacağım. Bu serüvende birbirimize arkadaşlık edebiliriz
Arkadaşlar hepinize merhaba , ben aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü dukan diyetine başlayacağım. Bu serüvende birbirimize arkadaşlık edebiliriz
N Nilda1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 333 210 53 15 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mericc34 #2 mericc34 .!.: Arkadaşlar hepinize merhaba , ben aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü dukan diyetine başlayacağım. Bu serüvende birbirimize arkadaşlık edebiliriz Genişletmek için tıkla... Kilo verdiniz mi bide zor bir diyet mi?
mericc34 .!.: Arkadaşlar hepinize merhaba , ben aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü dukan diyetine başlayacağım. Bu serüvende birbirimize arkadaşlık edebiliriz Genişletmek için tıkla... Kilo verdiniz mi bide zor bir diyet mi?
M mericc34 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2018 9 6 6 29 1 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mericc34 #3 Nilda1 .!.: Kilo verdiniz mi bide zor bir diyet mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba evet yaklasık 6 kilo verdim. Beni mutsuz eden bir diyet değil aksine tok tutup acıktırmadıgı için de abur cubu vs canınız cekmiyor
Nilda1 .!.: Kilo verdiniz mi bide zor bir diyet mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba evet yaklasık 6 kilo verdim. Beni mutsuz eden bir diyet değil aksine tok tutup acıktırmadıgı için de abur cubu vs canınız cekmiyor
denqesizm Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 164 74 298 İstanbul 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mericc34 #4 Merhaba kaç kilo ile başladınız kaç günde 6 kilo verdiniz
ciykinkuybaa Guru Kayıtlı Üye 10 Şubat 2010 1.612 1.551 333 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mericc34 #5 Dukanin ilk evresi zordur yogurt peynir yumurta yemekten ögg geliyo insana ama sonrasi zor degildir.
A Ask933 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2018 1.333 1.044 63 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mericc34 #6 mericc34 .!.: Arkadaşlar hepinize merhaba , ben aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü dukan diyetine başlayacağım. Bu serüvende birbirimize arkadaşlık edebiliriz Genişletmek için tıkla... Dukan diyetine ben cesaret edemedim ama dukan birasını iciyorum. Faydasini cok görüyorum tavsiye ederim
mericc34 .!.: Arkadaşlar hepinize merhaba , ben aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü dukan diyetine başlayacağım. Bu serüvende birbirimize arkadaşlık edebiliriz Genişletmek için tıkla... Dukan diyetine ben cesaret edemedim ama dukan birasını iciyorum. Faydasini cok görüyorum tavsiye ederim