Dukan diyeti

Canan hocayı bende severim dediklerine de katılıyorum bence etkili bir sistemi var . şahsen ben kendimi kasınca kilo vermek için daha çok kilo alıyorum :)
Ben devam ettiremedim. Yoksa dediğiniz gibi gerçekten etkili bir sistemi var. Sırf 6 kiloyu ben yağdan vermiştim.

Evet benim arkadaşım da birkaç hafta içinde acillik oldu bu diyet yüzünden. Hemen bıraktı.

Karatay yapan arkadaşım hem çok iyi kilo verdi hem de eskisinden de enerjik şimdi.

15 kilo mu?

ben de 5 kilo verdim karatayla, 5 kilo daha hedefim ama işte sona kalanlar öyle kolay gitmiyor.

bir de hiç kaçamak yaptın mı?
benim araya kaçamak girince hem motivasyon düşüyor, hem de iştahım geri geliyor hemencecik, insülin direncini kıramamışım demek sanırım bu da.

Ben yaptım 13 kilo verdim. İş yoğunluğu yüzünden güçlendirme evresini yapamadım tüm kiloyu geri aldım.
Uyulması zor disiplinli bir diyettir. Hata kabul etmez. Ek olarak yoğun protein beslenme yüzünden kolesterol yükseltiyor.

Evet benim arkadaşım da birkaç hafta içinde acillik oldu bu diyet yüzünden. Hemen bıraktı.

Karatay yapan arkadaşım hem çok iyi kilo verdi hem de eskisinden de enerjik şimdi.
Kesinlikle... Bir de cidden yaşam tarzı oluyor devam edenler için. Zorlayıcı değil zaten. 45 kg veren annemin bir arkadaşı var 2 senede eridi kadın çok mutlu halinden tabi.

Bana cok zor gelir diyet listeleri vs. Herseyden azar azar yemek daha makul gelio bana

Bende denemistim bir ara dukani 2 ay yapabilmistim sadece.Disiplinli bir diyet.Evet aclik hissetmiyorsunuz cunku protein agirlikli oldugu icin tok tutuyor fakat yuksek miktarda protein aldiginiz icin eger cok su tuketmezseniz bobreklere zarar verebiliyor.Birde diyet bittikten sonra kiloyu korumak zor.Eski yeme aliskanligijiza donseniz olmuyor surekli dukan olmuyor..
Karatay daha iyi sanki.
Ama hic denemedim.Birde nerden bulucam hakiki tereyagini filan ben yurt disinda?
Karatay kitabi almak lazim..hic bilmiyorum nasil yapiliyor?Sanki cok yiyorsunuz o diyette?

Yaptım tabii kaçamak

Yeri geliyor dışarıda vs mecbur kalıyorsun yemeye

Akşam dengeledim ya da ertesi gun

Ama kaçamak dediğin tatlı vs ise onu da arada yedim az porsiyon ama gündüz

Özü gece aç kalmak abur cubur vs yememek

Dukan mucizevi bir şey. 23 kilo verdim ben. 2 ay ara verdim çok yorulduğum için. Kilosu yüksek olanlar için dukan motivasyon edici. Çünkü gözle görülür şekilde bir ayda değişim başlıyor. Bu arada sağlığınıza zararlı diyenleri dinlemeyin. 23 kilo verdim tam tersi kansızlığım vitamin eksikliklerm vardı hiçbir şeyim kalmadı şimdi ise 10 kilo daha vermek istiyorum. Herkese tavsiye ederim.

Duka diyetiyle zayiflayan var mi birkere denedim devam edemdim spora basldm cok fazla kilom var tekrar dukana baslamak istiorm motivasyona ihtiyaçim var
Sevdiğim bir diyet. Yaklaşık 13-14 kilo verdim. Diyete uyarsan ve asla kaçamak yapmazsan çok etkili. Ama en ufak bir kaçamak 1-2 günlük diyetine mal oluyor. Ben şuan 4. Evredeyim. Hiç kilo almadım. Spor da yapmadım.

ne kadar sürede verdiniz?
Canım şöyle, ben dukan diyetini 3. defa yapıyorum. İlk iki sefer istikrarlı bir şekilde yapmadım o yüzden o zamanlar diyeti bozduğum için sonradan tekrar eski kilomu almıştım. Dukan diyeti bağışıklık yaratan bir diyet, yani başlayıp sonuna kadar devam edersen istikrarlı bir şekilde inanılmaz kısa sürede etkili oluyor. İlk yaptığımda 10 kiloyu 2 ayda vermiştim. En son yaptığımda 13-14 kilo verdim 5-6 ayda. Dukan diyetini ilk defa yaptığında çok hızlı kilo veriyorsun ilk aylarda. Tartıya her çıktığında gram gram eridiğine şahit oluyorsun. Diyetin devamında verdiğin kiloyu sabitliyorsun. Ama diyet ilerledikçe kolaylaşıyor. Menü zenginleşiyor. Yani ben 5-6 ayda 13-14 kilo verdim ama sabitlendiğim süreyi de sorarsan 1 seneden fazla sürdü. Şu an diyetin son aşamasındayım. Ki zaten 4. evre ömür boyu sürüyor ve kurallara dikkat edersen asla kilo almıyorsun ömür boyunca. Bu muhteşem bir duygu. Yaşattığı özgüveni anlatmama kelimeler yetmez. Kimse yaşına inanmıyor, çocuk sahibi olduğuna inanmıyor, ne giysen yakışıyor, aynalarla barışık oluyorsun. Öyle bir şey yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…