dukan diyeti yapmak istiyorum ama troid problemim var

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.395
373
herkese merhaba
dukan diyeti yapmak istirıum daha önce yapıp bıraktım 2 ayda 10 kg verdim 2 yıl sonra aaynen geri aldım (problemlerim oldu) neyse
şimdi kilo almamak için dikkat etsem de kilo veremiyorum
tüm testlerimi oldum
hep bir uykusuzluk rahatsızlık var diye doktora gittim
demir deposu az
ve en önemlisi troid az çalışıyor dedi
guatr usg baktı guatr bölgesi kabarık tamda var diyemeyiz dedi tekrar bakılcak

benim problemim 75 kg oldum artık çoluk çocuk hiçbirşey yok bekarım
biryere gideceğim bakıyorum herkes fit
(evli arkadaşlarım çoğu yeni doğum yaptı bu da ayrı bir konum var çocuk sahibi olmayı çok istiyorum resmen ara ara ağlıyorum acaba ilk karşıma çıkanla evlensem mi diye )
neyse konuyu dağıtmayayım

birde kollara taktım kısa kollu giysem kollarım kocaman çıkıyor fotoğraf bile çekinemiyorum utanıyorum

dukan diyeti yapıp troid ilacı kullanan var mı deneyimlerini anlatsanız ben heveslensem
guatr nedir troid nedir 3 gündür niye ilaç kullanıyorum ben

Troidiniz varsa diyet için bir diyetisyen yardımı almanız gerekli. Dukan diyetini babam da yapmıştı ama bıraktıktan sonra fazlasıyla geri aldı kilolarını hele biz kadınlarda kilo alıp vermek bedensel deformasyonlara da yol açıyor o yüzden diyetisyen kontrolünde gerçekleşen ve sporla desteklenen bir diyete başlayın. Belki dukandaki gibi hızlıca kilolarınızı vermezsiniz ama şöyle düşünün her ay bir kilo verseniz senede 12 kilo gitmiş olur hem de kolayca geri gelmemek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…