Kesinlikle canım ama şu an o zor sandığım kısmı en avantajlı yanı olarak geliyo banaçok haklısın canım. ilk başlarda bende çok zorlandım. ama şimdi inan bende senin gibi hiç diyetteymişim gibi hissetmiyorum. zaten bu diyetin en zor kısmı yulafı tüketmek aslında...çok şükür onu da lezzetle keyifle tüketmeyi hallettik
Kesinlikle canım ama şu an o zor sandığım kısmı en avantajlı yanı olarak geliyo banaiyiki yulaf kepeğimiz var..
canım hepsi çok güzel ellerine sağlık. puf puf ekmekten alıcam gibi gözüküo. baya da çok. beni götürür. dukenalla yapıcam. şimdilik yeter. mail atıcam sana
canım hepsi çok güzel ellerine sağlık. puf puf ekmekten alıcam gibi gözüküo. baya da çok. beni götürür. dukenalla yapıcam. şimdilik yeter. mail atıcam sana
Herşeyin modifiyesini bulduk ya süperaynen öyle canım. birde ben diğer ekmeklerden tüketirken sürekli içim huzursuz olurdu. şimdi ohh içim çok rahat yiyorum ekmeğimi. iyiki var dukan iyiki var yulaf kepeğiiii...
Herşeyin modifiyesini bulduk ya süperşimdi ekmek üzerine nutella ile aynı tadı veren dukan ekmeği üzerine dukanella yerken içimiz rahat :)
Herşeyin modifiyesini bulduk ya süperşimdi ekmek üzerine nutella ile aynı tadı veren dukan ekmeği üzerine dukanella yerken içimiz rahat :)
seyir evresindeyim. dukanella sınırlı mı. ben onu kaşık kaşık yerim effetmem
Affetmem dedin ya koptum :)))seyir evresindeyim. dukanella sınırlı mı. ben onu kaşık kaşık yerim effetmem
Affetmem dedin ya koptum :)))
İphonedan girdiğim için smileyler koyamıyorum ama inan yerlere yatarak kahkaha atma modundayım :)))))))
Vallahi biz kadınların çikolata ve tatlı tutkusu nolucak bilmiyorum.bende sütlü tatlılara bayılıyorum ımmhhh bak oruç oruç canım çekti...
Herkese hayırlı iftarlar hepiniz açın orucunuzu en son ben açıcam sanırım.en eeen batısındayım yurdumun...
Ohh ellerine sağlık :)sorma lotuscum valla bende sütlü tatlılara bayılıyorum.Allah oruç tutan herkesin orucunu kabul etsin...hayırlı ramazanlar olsunçok da geç okunuyor be kuzucummmmm...Allah kabul etsin inşallah...
bu arada tatlı deyince yazayım az önce kakaolu muffin yaptım. off diyorum valla daha da birşey demiyoruminanılmaz oldular...
birazdan fotolarını koyacağım
bizim ezan okunuyor şu anda.. biz bugünde firariyiz. yarın bakalım
Ohh ellerine sağlık :)
Bende kist için verilen ilacı bitirdim dün.
bugün yarın regl olurum ama ben regl iken de oruç tutuyorum çok halsizlik hissetmiyorsam.sadece namaza ve Kur'an okumaya ara veriyorum.
Ama öyle güzel bir dinimiz varki kadınlara böyle günlerde oruç tutmama ve sonradan kazasını eda edebilme şansı tanıyor.tercih bize kalmış
2 ay kadar sonra kontrolümçok haklısın gerçekten mükemmel dinimiz. çok şükür.
senin kontrollerin ne zamandı. :26:
hem reglyken tutma bence. tabi sen bilirsin ama tutmamanın daha iyi olduğu söyleniyor.
2 ay kadar sonra kontrolüm
Malesef biraz var canımcanım ağrın falan yoktur inşallah..
Malesef biraz var canımama idare ediyorum.
Ecemuscum bu arada ben siparişlerimi aynı gönderdiğin gibi muhafaza ediyorum sorun yok bence taptazeler
ama buzdolabı poşetine koy demiştin koyayım mı canım? Yinede bi sorayım dedim.
Allah razı olsun canımçok geçmiş olsun canım benim. Allah acil şifalar versin.
havlu kağıda sarıp buzdolabı poşetine koyuyorum ben. biliyorsun yulaf çabuk nemlenen bir malzeme. o nemi havlu kağıt çekiyor canım.
o yüzden tavsiyem bu şekilde koruman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?