Dukan Diyeti Siparişleri

ecemus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
618
18
98
İstanbul
Sevgili dukancan arkadaşlarım...

Siz dukancanlara dukan diyetinin temel taşlarından biri olan yulaf kepeğini zorlanmadan lezzetle tüketmenize yardımcı olacak bir imkan sunuyorum.

Ekmek, poğaça, kurabiye, kek... Vs.

Sizin için tertemiz mis gibi hazırlayıp kargoyla gönderebilirim.

Günlük ve bir haftalık paketler halinde siparişlerinizi 2 gün önceden iletişime geçmeniz yeterli.

Bu sayfada aynı zamanda sizlere göndereceğim ürünlerin fotograflarını koyup tariflerini de yazacağım.

Isterseniz ben gönderirim isterseniz de sizler bu denenmiş ve güzel tarifleri uygulayabilirsiniz.

Hepinizi kocaman öpüyorum

sevgilerimle

işte Dukan Kara Kekim. 5 günlük yulaf ihtiyacınızı karşılar. zor günlerde tatlınızı diyetinizi bozmadan yiyebilirsiniz...

Son düzenleme:
Ecemuscum dukan diyeti deneyimlerimiz topiğine de yazdım ama burayada yazayım siparişlerimi aldım çok güzeller çok misler..

özelden de teşekkür mesajı atmak istedim ama posta kutun dolmuş.gönderemedim.eski msjları silmen lazım

kara kek tablo gibi resmen.diyetteymiş gibi hissetmiyorum hiç :)))) normalde kilo yapar diye ne kek yerdim ne ekmek valla hamur işini tatlıları unutmuşum şimdi doya doya yiycem
Sahurda krep poğaça vs yapmakla uğraşmıycam sayende.
Vakit sıkıntısı olanlar için birebir.
Sos için çok tşk ederim çok zarifsin...görünce çok sevindim inan dediğin gibi bi kontrol ederim.süt tozu bulamadığım zaman da sayende labne ile yapıp tatlı krizimi yenmiştim..

Hayırlı işler bol kazançlar olsun inşallah canım!!!

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim güzel yorumların için. beğendiğine çok ama çok sevindim inan. inşallah büyük bir keyifle de tüketirsin. bol bol enerji ve sağlık olsun. bu sayede istediğin kilona kavuşursun inşallah güzelim benim...
özel mesaj kutumuda boşaltayım. hiç aklıma gelmedi dolacağı

Az önce kara kekten yedim ellerine sağlık canım.benim yaptığım dukan keklere hiç benzemiyo çok lezzetli.bi an diyette değilmişim gibi geldi yerken suçluluk duydum yahu :))) sonra dedim diyet kek bu rahat ol.
Öyle güzelki normal kekten daha güzel, yumuşacık katı yavan değil hiç.
İnşallah son 2.5 kiloyu da veririm iyi dileklerin için sağol canım.hepimize fit günler

canım için çok çooook rahat yiyebilirsin. hiiiiç suçluluk duygusuna kapılmana gerek yok.
bütün malzemeler tamamiyle diyetimize uygun.
zaten diğer türlü uyku uyuyamam ben çok pimpirikliyimdir hak hukuk meselelerinde falan
sadece kekin içinde sınırlı izinliler olduğundan fazla yeme derim o kadar. 10 dilime bölüp 10 günde afiyetle tüketebilirsin canım..
beğendiğine çok ama çoook memnun oldum. herşey bir tarafa bu yorumların bana yeter valla
vereceksin tabi güzelim, çok az fazlan olduğundan zor veriyorsun zaten. sadece sabır canım çok yakında gidecek kilocukların

Son düzenleme:
İçeriğinden çok eminim canım ama o kadar lezzetliler ki kaçamak yapıyorum gibi hissettim.alışmışız ya diyette tatsız tuzsuz yemeye onu normal sanıyoruz lezzetli bişeyle karşılaşınca diyet miyet hissetmedim o an iyiki dukan diyeti var dedim...

çok haklısın canım. ilk başlarda bende çok zorlandım. ama şimdi inan bende senin gibi hiç diyetteymişim gibi hissetmiyorum. zaten bu diyetin en zor kısmı yulafı tüketmek aslında...çok şükür onu da lezzetle keyifle tüketmeyi hallettik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…