• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti Siparişleri

Ohhhh fırından yeni çıktı misssss
$dukan diyeti,diyet,dukan kek,dukan muffin,dukan poğaça,rejim,light kek,rejim (91).jpg $dukan diyeti,diyet,dukan kek,dukan muffin,dukan poğaça,rejim,light kek,rejim (74).jpg $dukan diyeti,diyet,dukan kek,dukan muffin,dukan poğaça,rejim,light kek,rejim (77).jpg $dukan diyeti,diyet,dukan kek,dukan muffin,dukan poğaça,rejim,light kek,rejim (90).jpg

canım ilk mesajını düzenleyerek yaptıklarının bir listesini yazsan olur mu? bir de ist'dasın değil mi? ben annem için almak istiyorum da:) bu sıcaklarda bozulmadan ulaşıyordur değil mi?

HYPATİA cım ah sorma ilk mesajı bir değiştirebilsem yapacağım ama nedense mesaj düzenle çıkmıyor birtürlü.:26::26: lisam a soracağım belki o bu konuda bana yadımcı olur. şimdi tatilden yeni geldi ya azcık rehaveti atsın üstünden sonra bıktıracağım onu :46::)))

ama blogumda ürünleri rahatça görebilirsin. http://dukandiyetyemekleri.blogspot.com/:3:

ben istanbul dayım canım. ama hiç merak etme, ankara, tekirdağ, kuşadası... vs çok uzak yerlere de gönderdim hiç sorun çıkmadı çok güzel geri dönüşler aldım çok şükür :21::16:
siparişe göre hazırladığımdan taze oluyor zaten. ürün eline ulaştıktan sonra da evde buzdolabında 1 hafta - 10 güne kadar da muhafaza oluyor.
anneciğine selamlar ne zaman ve ne istersen gönderirim canım:16:.. siz nerde sizniz ?

ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. kepek yoksa ne var ki içinde?

Dukana uygun malzemeler var limelemoncum süt tozu başrolde bildiğim kadarıyla ;) ecemusum eline sağlık çok güzeller ;) bi dahaki siparişimde yulaf hakkımı kekte kullanıp kepeksiz ekmekle de ekmek ihtiyacımı karşılaşmayı planlıyorum ;)

sağol limelemon cum. tamamen dukan a uygun malzemeler hiç merak etme :))

Dukana uygun malzemeler var limelemoncum süt tozu başrolde bildiğim kadarıyla ;) ecemusum eline sağlık çok güzeller ;) bi dahaki siparişimde yulaf hakkımı kekte kullanıp kepeksiz ekmekle de ekmek ihtiyacımı karşılaşmayı planlıyorum ;)

aynen öyle lotuscum. inşallah tadını da beğenirsin :)

HYPATİA cım ah sorma ilk mesajı bir değiştirebilsem yapacağım ama nedense mesaj düzenle çıkmıyor birtürlü.:26::26: lisam a soracağım belki o bu konuda bana yadımcı olur. şimdi tatilden yeni geldi ya azcık rehaveti atsın üstünden sonra bıktıracağım onu :46::)))

ama blogumda ürünleri rahatça görebilirsin. http://dukandiyetyemekleri.blogspot.com/:3:

ben istanbul dayım canım. ama hiç merak etme, ankara, tekirdağ, kuşadası... vs çok uzak yerlere de gönderdim hiç sorun çıkmadı çok güzel geri dönüşler aldım çok şükür :21::16:
siparişe göre hazırladığımdan taze oluyor zaten. ürün eline ulaştıktan sonra da evde buzdolabında 1 hafta - 10 güne kadar da muhafaza oluyor.
anneciğine selamlar ne zaman ve ne istersen gönderirim canım:16:.. siz nerde sizniz ?

annem ist. Avrupa yakasında, benim nerde olduğum belli değil ama şu sıralar İstanbul'dayım ben de:))

ben de öyle tahmin etmiştim canım. dilimler aynı beyaz ekmek gibi olmuş. süt tozunun günlük limiti ne kadar seyirde, yani bu ekmekten ne kadar tüketebiliriz günde?
ecemus cum hiç şüphem yok dukana uygunluğundan :)

ben de öyle tahmin etmiştim canım. dilimler aynı beyaz ekmek gibi olmuş. süt tozunun günlük limiti ne kadar seyirde, yani bu ekmekten ne kadar tüketebiliriz günde?
ecemus cum hiç şüphem yok dukana uygunluğundan :)

canım Ecemus Uzun ekmek 5 günlüktür. 20 dilim çıkar günde 4 dilim yiyebilirsin. ekmeğin içinde süt tozu kullanmıyorum canım. özel çalışıyorum tariflerimde. günde 4 dilimini rahatlıkla yiyebilirsin güzelim :)

canım Ecemus Uzun ekmek 5 günlüktür. 20 dilim çıkar günde 4 dilim yiyebilirsin. ekmeğin içinde süt tozu kullanmıyorum canım. özel çalışıyorum tariflerimde. günde 4 dilimini rahatlıkla yiyebilirsin güzelim :)

Ecemus Kepeksiz Ekmeği kastetmiştim canım görüntüsü kalbimi fethetti o bembeyaz dilimlerin :)

limme cim ay allah ben uzun ekmeği sordun sandım:) kepeksiz ekmek hafif tatlımsı olduğundan artık onu kek olarak sunuyorum. günde 2 dilim yiyebilirsin canım. :34:

Waovvvv mamalara bak :64: iştahım açıldı vallahi.hepsi çok güzel görünüyo.güya diyetteyiz ama güzelliklere bak..çok şanslıyız böyle bi diyet yaptığımız için :34:
ecemusum benimkileri de gönder de benimde mutfağım ve midem şenlensin :34:

Waovvvv mamalara bak :64: iştahım açıldı vallahi.hepsi çok güzel görünüyo.güya diyetteyiz ama güzelliklere bak..çok şanslıyız böyle bi diyet yaptığımız için :34:
ecemusum benimkileri de gönder de benimde mutfağım ve midem şenlensin :34:

:nazar::nazar: gerçekten çok haklısın çok çok şanslıyız. çok şükür....kuzum seninkilerde hazırlanıyor. fotoları buraya da koyacağım. sana gelmeden fotoları görürsün :)) :46::46::46:
afiyetle sağlıkla ver kilolarını canım benim :16::54::16:

Back