Dukan Diyeti - Koruma Evresi Paylaşım Alanı

Beennn:)

Gerçi toplamda 7 kilo vermem gerekiyordu. Verdim koruma evresini de uyguladım. Son 2 aydır hiçbir şey yapmıyorum ve kilom sabit:34:

Bravo, tebrik ederim gerçekten. Güçlendirmede hiç kaçamak yaptınız mı? Harfiyen uydunuz mu?

Benim çok kaçamaklıydı. Zaten ataktan sonra haftada 2 gün saf protein yaptım. Çok fazla kilo vermeye ihtiyacı olmayanlar için bu öneriliyordu. Aradaki günlerde serbest beslenmiştim. İstediğim kiloya geldikten sonra da korumaya geçtim. Ben şu anda dukannın önerdiğinden yaklaşık 3 kilo kadar daha zayıfım aslında. Şu anda çok rahat yiyorum abarttığımı düşündüğüm zamanlarda bir gün SP yaparak dengeyi sağlamaya çalışıyorum.

Benim çok kaçamaklıydı. Zaten ataktan sonra haftada 2 gün saf protein yaptım. Çok fazla kilo vermeye ihtiyacı olmayanlar için bu öneriliyordu. Aradaki günlerde serbest beslenmiştim. İstediğim kiloya geldikten sonra da korumaya geçtim. Ben şu anda dukannın önerdiğinden yaklaşık 3 kilo kadar daha zayıfım aslında. Şu anda çok rahat yiyorum abarttığımı düşündüğüm zamanlarda bir gün SP yaparak dengeyi sağlamaya çalışıyorum.

Ben şu an tam 15 yıl önceki kilomdayım, tiroidim de yok, hormonu dışardan aldığım için de hormonda sorun olursa korumakta zorlanırım diye korkuyorum. Ama dukan muhteşem gerçekten, hiç umudum kalmamıştı kilo verme konusunda, dukan amcama, bu forum a ve forumdaki arkadaşlarıma minnettarım.:16::16: Koruma için de darısı başıma inşallah.

İyi ki varsınız.:16:

Back
X