- Konu Sahibi EstetikEditor
4 evreden oluşan Dukan Diyetinin Güçlendirme Evresi ile ilgili paylaşımları bu başlık altında yapabilirsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 evreden oluşan Dukan Diyetinin Güçlendirme Evresi ile ilgili paylaşımları bu başlık altında yapabilirsiniz![]()
4 evreden oluşan Dukan Diyetinin Güçlendirme Evresi ile ilgili paylaşımları bu başlık altında yapabilirsiniz![]()
güçlendirmeye 59 kg ile geçtim ilk yarıyı ( 55 gün) bitirdim bu süre içerisinde 1 kg daha verdim şimdi 2. yarıdayım ilk haftam bitti kilom hala aynı 58 , tam olarak da uymadım aslında çok kaçırdım bazen ama saf protein perşembelerine asla ihanet etmedim :)) bugün de protein günüm , yalnızca yeşil çay tüketimim durdu neredeyse 15 gündür hiç içmiyorum diğer gıdalarda işin içine girince unutuyorum içmeyi
Ekinsu yarın güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ben de. İlk günlerde yeme kaygın oldu mu? Meyve ve ekmeği nasıl tükettin mesela?
Peynir olarak tercihin ne oldu?
evet oldu tabi ki birden hepsini yemeye başlarsan alırmıyım korkusu oldu o yüzden kademeli geçiş yaptım ilk gün iki dilim çok tahıllı ekmek ve normal yağlı beyaz peynir tükettim, 2. gün bunlara meyveyi de ekledim 3. gün falan dı sanırım ya ödül yaptım yada nişastalı gıdayı tükettim , ilk zamanlarada bir müddet düzene giremiyorsun ama bu çok normal , hadi kolay gelsin sana hoşgeldin kaç gün sürecek güçlendirme ? benimki 15 ekimde bitiyor![]()