Dukan Diyeti - Güçlendirme Evresi Paylaşım Alanı

Gebeler ve emziren anneler atak ve seyir yapmadan doğrudan güçlendirme aşamasından başlamalı.

Yalnız üç hususa dikkat etmeliler:

1. Günde 1 yerine 2 porsiyon meyve tüketmeli,
  2. tamamen yağsız değil, yarım yağlı süt ve süt ürünleri tüketmeli
  3. Saf protein perşembelerini uygulamamalı

Ergenler de güçlendirme'den başlıyor bu arada

Allahimm nolur ben de bi an once guclendirmeye geceyim amin :) sanirim bi on gun sonra ben de bu topigin mudavimi olcam. Sabirsizlaniyorumm.

yarın 3. haftam bitiyor ve bu hafta kilom sabitlenmeye başladı gibi ilk 2 hafta çok oynamalar olmuştu sizlerde durum nasıl ? birazda buraya yazalım değil mi:))

ben 88 kiloyla doğum yaptıktan sonra başladığım kilo verme serüvenime, 62 kilodan itibaren dukanla devam ettim. ve şu an zannedersem hedef kilom olan 58deyim. emin olamıyorum çünkü kendi tartımdan uzaktayım ama annemlerin tartısında bu sabah 56 çıktım. o 2 kilo falan az gösteriyo benimkinden. ve böylelikle pzt günü son saf protein günümü yapıp güçlendirme evresine geçmeye karar verdim. hadi bakalım hayırlısı bundan sonra artık. fıstık gibi oldum sayılır, şimdi marifet bu kiloyu korumakta...
herkese başarılar..

Güçlendirme evresi için son 3,5 kilom kaldı.Umarım üç hafta sonra güçlendirmeye geçicem. Ayrı bir başlık olarak açılması iyi olmuş. Güçlendirmedeki tüm arkadaşlara seyir sonunda ulaştıkları evrenin tadını kaygısızca çıkarabilecekleri günler diliyorum.

güçlendirmeye 59 kg ile geçtim ilk yarıyı ( 55 gün) bitirdim bu süre içerisinde 1 kg daha verdim şimdi 2. yarıdayım ilk haftam bitti kilom hala aynı 58 , tam olarak da uymadım aslında çok kaçırdım bazen ama saf protein perşembelerine asla ihanet etmedim :)) bugün de protein günüm , yalnızca yeşil çay tüketimim durdu neredeyse 15 gündür hiç içmiyorum diğer gıdalarda işin içine girince unutuyorum içmeyi

güçlendirmeye 59 kg ile geçtim ilk yarıyı ( 55 gün) bitirdim bu süre içerisinde 1 kg daha verdim şimdi 2. yarıdayım ilk haftam bitti kilom hala aynı 58 , tam olarak da uymadım aslında çok kaçırdım bazen ama saf protein perşembelerine asla ihanet etmedim :)) bugün de protein günüm , yalnızca yeşil çay tüketimim durdu neredeyse 15 gündür hiç içmiyorum diğer gıdalarda işin içine girince unutuyorum içmeyi

Ekinsu yarın güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ben de. İlk günlerde yeme kaygın oldu mu? Meyve ve ekmeği nasıl tükettin mesela?
Peynir olarak tercihin ne oldu?

Ekinsu yarın güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ben de. İlk günlerde yeme kaygın oldu mu? Meyve ve ekmeği nasıl tükettin mesela?
Peynir olarak tercihin ne oldu?

evet oldu tabi ki birden hepsini yemeye başlarsan alırmıyım korkusu oldu o yüzden kademeli geçiş yaptım ilk gün iki dilim çok tahıllı ekmek ve normal yağlı beyaz peynir tükettim, 2. gün bunlara meyveyi de ekledim 3. gün falan dı sanırım ya ödül yaptım yada nişastalı gıdayı tükettim , ilk zamanlarada bir müddet düzene giremiyorsun ama bu çok normal , hadi kolay gelsin sana hoşgeldin kaç gün sürecek güçlendirme ? benimki 15 ekimde bitiyor :46:

evet oldu tabi ki birden hepsini yemeye başlarsan alırmıyım korkusu oldu o yüzden kademeli geçiş yaptım ilk gün iki dilim çok tahıllı ekmek ve normal yağlı beyaz peynir tükettim, 2. gün bunlara meyveyi de ekledim 3. gün falan dı sanırım ya ödül yaptım yada nişastalı gıdayı tükettim , ilk zamanlarada bir müddet düzene giremiyorsun ama bu çok normal , hadi kolay gelsin sana hoşgeldin kaç gün sürecek güçlendirme ? benimki 15 ekimde bitiyor :46:

15 kilo verdim. 150 gün sürecek. 5 ay bu modda geçecek yani. Ne güzel senin çok az kalmış. Darısı başıma.

Back
X