- Konu Sahibi balbocegimmm
temelini sağlam atıp bırbırımıze destek vererek çıkalım bu yolculuğa ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekmeği de kestim ben isveç diyeti yaptım onla 4-5 kilo verdim şimdi de tavuk diyeti yapıyorum ama yaklaşık yirmi gündür ekmek aburcubur sürmüyorum ağzıma gene de gitmiyor kilolar eskiden hooop diye beş dakka da giderdi ayda beş altı kilo verirdim hemde 64 falanken şimdi neden böyle of pof[/QUOTE
sende katıl bıze beraber eriyelim dukan amcamızla :))
tamda böle bi konu arıyodum kendime bende dukan diyetine başladım güya dün bir bugün iki kitap falan almadım ama netten okuduklarım kadarıyla yulafım var tatlandırıcı almam gerek sanrıım .
kızlar bende baslıcam ama yulaf kepegını bulamıyorum of offfff kıtabınıda sıparıs ettım gelır ıkı gun ıcınde
ben diğer sayfayıda takip etmeye calısıyorum...
bugün atak evresinin 2.günündeyim...bende elimden geldiğince bilgileri paylasmaya calısırım....
kitabım var...okuyorum...bol su içiyorum.ben hep tatlandırıcı kullanıyorum zaten...5 gün yapcam atak evresini...
görüsmek üzere....
kızlar gunaydın bende pazartesı baslıcam bı haftasonbu ıkı tane gunum var( benım atak surem 3 gun cıktı ıdeal kılomada 48 gunde ulasabılşecekmısım dıyetı dogru uygularsam sımdı 65 kgyum ıdeal kılom 58.5 mus
Merhaba ,
Bende dukan diyetine başlamak istiyorum ama yapamazsam diye de korkuyorum :)
Kesin ne zaman başlayacaksınız ? anneler günü var hafta sonu uymam zor ama tariflerinizin takipcisi olacağım. Pazartesi başlamayı düşünüyorum inşallah:)
Haftada 3 kere pasif Jimlastik, 2 kere plates e gidiyorum. Ani bir kayıp nedeniyle antidepresan kullanmaya başladım ki hayatımın hatası oldu kilo yönünden, birden 8 kilo aldım şok oldum doktora gittim, aktara gittim, eczaneye gittim ilaçları bitir öyle gel dediler bende nihayet bitirdim sıra kiloları bitirmekte.amın
Diyet listenizi, tariflerini ve programınızı takip edeceğim, pazartesi de aranıza katılmaya çalışacağım :)
Başarılar hepimize
kızlar bende baslıcam ama yulaf kepegını bulamıyorum of offfff kıtabınıda sıparıs ettım gelır ıkı gun ıcınde