• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUKAN DİYETİ adım adım beraber ılerleyelım

ekmeği de kestim ben isveç diyeti yaptım onla 4-5 kilo verdim şimdi de tavuk diyeti yapıyorum ama yaklaşık yirmi gündür ekmek aburcubur sürmüyorum ağzıma gene de gitmiyor kilolar eskiden hooop diye beş dakka da giderdi ayda beş altı kilo verirdim hemde 64 falanken şimdi neden böyle of pof :(:15:

Dukan kıtabını ve yulaf kepeğini temin ettim şimdi sıra kıtabı ıyıce ıncelemekte hadı bakalım arkadaşlar bundan sonra her adımda burdayım varmı aranıza bu sureci adım adım beraber ilerlemek isteyen ???

ekmeği de kestim ben isveç diyeti yaptım onla 4-5 kilo verdim şimdi de tavuk diyeti yapıyorum ama yaklaşık yirmi gündür ekmek aburcubur sürmüyorum ağzıma gene de gitmiyor kilolar eskiden hooop diye beş dakka da giderdi ayda beş altı kilo verirdim hemde 64 falanken şimdi neden böyle of pof :(:15:[/QUOTE

sende katıl bıze beraber eriyelim dukan amcamızla :))

tamda böle bi konu arıyodum kendime bende dukan diyetine başladım güya dün bir bugün iki kitap falan almadım ama netten okuduklarım kadarıyla yulafım var tatlandırıcı almam gerek sanrıım .

tamda böle bi konu arıyodum kendime bende dukan diyetine başladım güya dün bir bugün iki kitap falan almadım ama netten okuduklarım kadarıyla yulafım var tatlandırıcı almam gerek sanrıım .

hoşgeldin o zaman dukkan amca ıle yolculuğa :)

kitap çok onemlı aslında ıçınde çok onemlı detaylar var ama burda da ben varım ben tek tek okuyup butun onemlı kısımları aktarmaya çalışıcam.tatlandırıcı evet çok onemlı bende bu akşam eşım gelınce markete çıkıp genel ıhtıyacları alıcam atak devresı ıçın yarın beraber bısmıllah derız artık :)

kızlar bende baslıcam ama yulaf kepegını bulamıyorum of offfff kıtabınıda sıparıs ettım gelır ıkı gun ıcınde

kızlar bende baslıcam ama yulaf kepegını bulamıyorum of offfff kıtabınıda sıparıs ettım gelır ıkı gun ıcınde

hoşgeldin....

Ohh çok sevındım sayımız gıttıkce artıyor hadı bakalım kıtabın gelsın ıyıce oku sonra beraber devam edelım. Yulaf kepeğı aktarlarda ve buyuk marketlerde satılıyor AMA BU ARADA YANLIŞ ANLAMADIYSAM EMZIKLISIN O ZAMAN ÇOK DIKKAT ETMELISIN KITABIN ARKA KISMINDA EMZIREN ANNELER IÇIN DIYETIN UYGULANIŞI YAZIYOR

Son düzenleme:
ben diğer sayfayıda takip etmeye calısıyorum...
bugün atak evresinin 2.günündeyim...bende elimden geldiğince bilgileri paylasmaya calısırım....
kitabım var...okuyorum...bol su içiyorum.ben hep tatlandırıcı kullanıyorum zaten...5 gün yapcam atak evresini...
görüsmek üzere....

bugün atak evresinin 2.günündeyim...bende elimden geldiğince bilgileri paylasmaya calısırım....
kitabım var...okuyorum...bol su içiyorum.ben hep tatlandırıcı kullanıyorum zaten...5 gün yapcam atak evresini...
görüsmek üzere....

görüsmek üzere....

görüsmek üzere....

çok sevındım sağolasın zaten ancak bırbırımıze motıve ederek yol alabılırız. atak evresı ıçın bende hazırlanıyorum bırde dukan tarıflerı araştırıyorum hepsını yaptıkca yazcaz artık

Merhaba ,
Bende dukan diyetine başlamak istiyorum ama yapamazsam diye de korkuyorum :)

Kesin ne zaman başlayacaksınız ? anneler günü var hafta sonu uymam zor ama tariflerinizin takipcisi olacağım. Pazartesi başlamayı düşünüyorum inşallah:)

Haftada 3 kere pasif Jimlastik, 2 kere plates e gidiyorum. Ani bir kayıp nedeniyle antidepresan kullanmaya başladım ki hayatımın hatası oldu kilo yönünden, birden 8 kilo aldım şok oldum doktora gittim, aktara gittim, eczaneye gittim ilaçları bitir öyle gel dediler bende nihayet bitirdim sıra kiloları bitirmekte.amın

Diyet listenizi, tariflerini ve programınızı takip edeceğim, pazartesi de aranıza katılmaya çalışacağım :)

Başarılar hepimize

kızlar gunaydın bende pazartesı baslıcam bı haftasonbu ıkı tane gunum var :(( benım atak surem 3 gun cıktı ıdeal kılomada 48 gunde ulasabılşecekmısım dıyetı dogru uygularsam sımdı 65 kgyum ıdeal kılom 58.5 mus

kızlar gunaydın bende pazartesı baslıcam bı haftasonbu ıkı tane gunum var :(( benım atak surem 3 gun cıktı ıdeal kılomada 48 gunde ulasabılşecekmısım dıyetı dogru uygularsam sımdı 65 kgyum ıdeal kılom 58.5 mus

valla senınkı süpermiş atak süren çok az benımkı 7 gun bende kararsızdım ne zaman başlasam dıye malum pazar anneler gunu anne kayınvalıde derken butun gun dışarda gecıcek ama dedım sonra gun bugundur vazgeçmeden başlım bakalım bugun başladım

Merhaba ,
Bende dukan diyetine başlamak istiyorum ama yapamazsam diye de korkuyorum :)

Kesin ne zaman başlayacaksınız ? anneler günü var hafta sonu uymam zor ama tariflerinizin takipcisi olacağım. Pazartesi başlamayı düşünüyorum inşallah:)

Haftada 3 kere pasif Jimlastik, 2 kere plates e gidiyorum. Ani bir kayıp nedeniyle antidepresan kullanmaya başladım ki hayatımın hatası oldu kilo yönünden, birden 8 kilo aldım şok oldum doktora gittim, aktara gittim, eczaneye gittim ilaçları bitir öyle gel dediler bende nihayet bitirdim sıra kiloları bitirmekte.amın

Diyet listenizi, tariflerini ve programınızı takip edeceğim, pazartesi de aranıza katılmaya çalışacağım :)

Başarılar hepimize

korkma korkma burda hep beraber motivasyonu yuksek tutucaz tanışıcaz arkadaş olcaz yedıklerımızı karşılaştırıcaz derken bır bakmışız erımışız ...

Atak 1

kahvaltı ettım kızlar 1.5 kaşık yulaf kepeğinden krep yaptım ıçıne jambon sardım yedım bırazda peynır yanına bır bardakda çay derken oyle doymuş gıbı yaptım :))

ama bır saat sonra acıkınca ıkı yumurta haşladım bır guzel yedım ohhhh mıdeme ındı valla katı katı ustunede bır bardak su kendıme geldım ....

Ama şımdı gene acıktım bır kase yoğurt koycam kendıme bakalım sonrada oğle yemeğımı hazırlamaya koyulcam

bana kolay gelsınnn.....

Atak 1

öğlen yemeği zamanı .....

Tavuk göğusu teflon tavada hıç yağ koymadan bıraz da soğan ekleyerek kavurdum bırazcık pul bıber bırazcık kekik ohhhh afıyetler olsun bana

tabı kuru kuru gıtmıyo yanında da bır bardak lıght gazoz hadı bakalım bana afıyet olsun...

Back
X