Anket düğününüzde neler hissettiniz?herşey istediğiniz gibi miydi?

düğününüzden memnun kaldınız mı?

• Ankete Katılan
    73
kızla bende evlencem ama daha var.yazdıklarınız okuyunca kendime ders çıkarmaya başladım.herşeyi ayrıntılarıyla planlayıp sorunsuz bi düğün istom.umarım herşey güzel olur

Sevgiğim erkekle evlenmek tüm olumsuzları sildi götürdü benden..Ama şu bir gerçek ki iki şehir arasında düğün yapmak offfff çok zor..Tek istediğim bir an evvel günlerce model arayıp diktirdiğim gelinlikten kurtulmaktı..

Sırf 6 saat o gelinlikle yolculuk yaptım..Ha bide gündüz düğünü oldu..Hala eşimin tepesine tepesine bunu söylerim...Hahhahahaah haketti..

:Roflol::Roflol:yazık adamaaa:))6 saat yolculuk ha.zor iş.

canım benim, neyseki bodrumdaki güzel geçmiş.oh nede güzel olmuş.yatlı matlı çok severim.a.sa.s ya beni niye davet etmedin bakayım:))

Valla aynını bende yaşadım, kadın kafasına çiçek takıp pistte etrafına insanları alıp ortada oynadı şakkudu şukkudu.. kaydirigubbakcemile2 Bende onun umurunda değildim sanki kendi evleniyo.. IIIIĞĞĞĞĞĞĞğğğğğhhhhh inanın düşündükçe sinir krizi oluyorum hala yaa:bbo: :bbo: :bbo:

aynı benim gibi alıştıgımız bir dügün gibi degil sabahın besinde kaldırıldım hadi evinde gelinligini giy tesettürünü tak bir kuaföre bilem götürmediler sonra üc saatlik bir yolculuk nemi oldu erken gitmisiz dügüne adanın sıcağında eylül ayı ve tam bir saat bekle sonra kırkım yapacaklarmıs arabada oturduk birde milletin para atmasını bekle hepsinide kayın babam aldı birde millete haber salmıs altın takmayın geline diye takılırsa bana verilecek ya sonra arabadan indik ve herkes afedersiniz öküzün trene baktığı gibi baktı 14 yıl önce tesettürlü gelinlikler yeni cıkıyordu genctim güzeldim ve 19 yıllık dügün hayalim kabustu sonra bir hafta köyde kaldık ertesi gün esimin ailesi yatak yapmak icin pamuk ekmisler köyde işmi bitecek gittik onu topladık evde kaldım is yaptım balayımda böyle gecti zaten iki ay sonrada askere gitti oda ayrı bir kabustu
:a015::a015::a015::a015:

cuma gunu bosanmaa davasi acmaya giderken

cumartesi pazar alisverise goturulen

pazartesi kinasi yapilip geceyi hastanenin acilinde geciiren

sali gunude dugunu yapilan bir gelindim ben

dugunumde hissettiklerimi az cok tahmin edersiniz sanirim :a015:

Sanırım düğününden memnun hatta çok memnun olanlardan biriyim sadece...
Bizim düğünümüz harika oldu herşey yolunda gitti..misafirlerimiz bile birçok hoş sürprizlerle karşılaştı bırakın beni..
.canım aşkım benim...
Hayatımın anlamı....:asigim:

hiçbirşey istediğim gibi olmadı hangi birini anlatayım...kendi kafalarına göre yaptılar herşeyi...

kismen ama saglik olsun 4dörtlük diye bisey yok bence ve önemli olan mutlu olmam 7yildir sükürler olsu rabbime hersey yolunda:asigim:

eglencesi benim istedigim gibi oldu hemen hemen ama organizasyon,misafirler,müzikler,pastam....hic biri diledigim gibi olmadi...
olsun napiyim...kocisimle mutlu oluyumda...

hayır istediğim gibi olmadı elimde olsa düğünümü tekrar yapardımvereliniortakklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…