Anket düğününüzde neler hissettiniz?herşey istediğiniz gibi miydi?

düğününüzden memnun kaldınız mı?

• Ankete Katılan
    73
bi çoğumuz ne kadar dertliymişiz düğünlerimiz konusunda acaba sil baştan toplu bi düğün mü yapsak

evlenmedim ama----evlenirsemde kesin bişeyler eksik olacak 4 dörtlük hiçbişey olmaz.....

vallaha canım ben 4 2liğe bile razıyım keşke zamanı geriye çevirsemde 4-4 lük değil 4-2lik yapsam.bir kız için kına gecesinin zorla erkek tarafında sokakta yapılması.tanımadığın insanların içinde ve yanında tanıdığın kendinden küçük 3 kişiyle kendi kına gecende yapayalnız kalmak ne demek biliyor musun.birde evlendikten sonra kötü gitseydi herşey boşanırdım vallaha.adı kına gecesiydi ama kına yakmaktan başka hiçbirşey öyle değildi.ve başka bir amaçla olduğunu bile bile orda olup bişey söylememek.belki ası sorun kimse kırılmasın gücenmesin diye ses çıkaramamak.böylekalır içinde.sen ayarla herşeyini yapabileceklerinin en iyiysini yapmaya bak.benim kızdığım yapabilecekken yapılmadı bazı şeyler.klava:

topluca bir düğün yapılıcaksa istediğimiz gibi benide ekleyin bende varım

ooh ne mutlu sana arkadaşım benim hayalimdeki düğnde hemen hemen öyleydi.maşşallah diyelim:))bütün gelinler güzeldir.dekolte olmasada eminim harika olmuştur.a.s.

benimde kınam düğünüm gelinliğim balayım fotoğraflarım herşeyim çok güzeldi harikaydı hiç sorunsuz atlattık.

ama doyamadım ben ne gelinliğime nede düğünüme.

benimde kınam düğünüm gelinliğim balayım fotoğraflarım herşeyim çok güzeldi harikaydı hiç sorunsuz atlattık.

ama doyamadım ben ne gelinliğime nede düğünüme.

ben düğünümden memnun olmasamda her evlilik yıldönümünde giyiyorum birlite dansediyoruz.komik oluyo çünküü eşim ev kıyafetiyle yani şortla ben gelinlikle dansediyoruz.yalnız kilo aldım ve gelinliğe gelecek yıl sığabilir miyim bilmiyorum:))sende giy özlediğinde. a.s.a.s.

benim düğünüm daha cok sanki benim kayınvaldemin düğünü gibiydi.herzamanki gibi ilgiyi üzerine cekmek için bütün gün pistten inmedi.gelinim ne yapmıs mutlumu mutsuzmu umrunda bile degildi.tek istediği ogluyla yani benim eşimle doyasıya dans etmek,oynamaktı.ama bende onu ona kaptıracak göz varmı inadına bütün gece esimi 1 saniye bile bırakmadım.bence kayınvalde dedigin agır olmalı yasına göre devranmalı kendini ikinci plana atmayı bilmeli.şimdi bi de hamileyim artık cocuk dogunca naparda yine ilgi odagı olmaya calısır bilmiyorum

Aman Allahım ben ne yapıyorum demiştim.herhalde bu en son ve en geç olan pişmanlıktı.....

anneler oğullarına karşı böyle hassas olabiliyorlar.2.plana atılma düşüncesine girmişlerse bir de bazılarıkabulleniyor.bazıları savaş başlatıyor.erkek arada kalıyor.aman dikkat.

niyeeki allaha allah :uhm::uhm:belki heyecanlıydı yada tedirgindi belki.yada kötü anılar :çok üzgünüm:gelmiştir belki aklına.diğer herşey iyiyse sorun çok büyük değil o zaman boşvercanım.a.s.a.s.

CANIM SENDE OLAYA EL ATSAYDIN MESELA BEN DÜĞÜN BAŞLAR BAŞLAMAZ KAMERAMANI YANIMA ÇAĞIRIP DEDİM Kİ BAK ARKADASIM DÜĞÜNÜN BAŞROL OYUNCULARI BEN VE EŞİM(AYNEN BÖLE) SEN BİZ NEREYE GİDERSEK BİZİ TAKİP EDECEKSİN MERAK ETME BİZ HER TOPLULUĞA GİRECEĞİZ.. TAMAM GELİN HANIM DEMİŞTİ...AYNEN DE ÖLE OLDU HATTA TÜM DAVETLİLER BENİ TEBRİK ETTİ DAHA SONRA ANLAMIŞLAR ÇÜNKÜ BİR DURUM OLDUĞUNU ORTADA.. YANİ SENDE O AN TERS GİDEN BİRSEYLER VARSA UYARSAYDIN EŞİNİ YADA BİRİLERİNİ ANINDA MÜDAHELE ETMEK LAZIM TEKRARI YOK BAZI ŞEYLERİN.... TABİİ DÜĞÜNDEN ÖNCE ÖNEMLİ ŞEYLERİ DE ORGANİZE ETMEK LAZIM.. MESELA AÇILIŞ DANSININ MÜZİĞİ NE OLACAK VS.. ÖNCEDEN ORGANİZASYON YAPMAMIŞSINIZ SANIRIM

AMA YAPACAK BİRSEY YOK GEÇMİŞ ARTIK TAKILMAyasakkelime

eh tabi yanımda daha tecrübeli birileri olsaydı uyarırlardı benim aklıma gelmedi inan.düğünleri filanda sevmem zaten.hiç gözlemlememiştim.ama allahtan giriş müziğimizi son anda aklıma geldide ben söyledim sezenden keskin bıçak çaldılar.ama rezaletti tabi.bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz şarkısını çalacaklardı yoksa.ben aileler arası didişmelerle uğraşıyordum.herkes kendi derdindeydi.teşekkürler canım.a.s.

canım aynışey banadaoldu valla napcazbizbunlarıklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…