- Konu Sahibi BenOzgurce
-
benim düğünüm olalı 1,5 ay oldu henüz. 8 ay öncesinden hazırlıklara başlamıştık zaten. Allah'a çok şükür herşey yolunda gitti. Saçım, makyajım, evim, eşyalarım, kına gecem, düğünüm, balayımız herşey süperdi. Gece boyunca deliler gibi dans edip etrafa gülücükler saçtık eşimle birlikte. Herkes hayran kalmıştı zaten düğünümüze. ayrıca takılan takıların kayınvalide tarafından alınması çok ilginç, gerçekten üzüldüm. Evinizde eşinizle mutluysanız boşverin gitsin. Önemli olan birlikte hayatı paylaşabilmek değilmi?[/QUOTE
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ahh ah canım ne kadar mutlu olsamda yinede keşke diyorum.niye diyorum çünkü düğün benim bildiğim eğlenmek için yapılır.ben sinir oldum.birde düğünsalonunun parasınıda düğünde takılanlardan ödedik.bizde düğünü erkek tarafı yapar.gelinle damat değil.klava:senin adına sevindim canım:))a.s.a.s.
bi çoğumuz ne kadar dertliymişiz düğünlerimiz konusunda acaba sil baştan toplu bi düğün mü yapsak
evlenmedim ama----evlenirsemde kesin bişeyler eksik olacak 4 dörtlük hiçbişey olmaz.....
Benim Tek üzüntüm Istediğim Gibi Bir Gelinlik Giyememiştim Yani Ben Biraz Daha Dekorte Olsun Istemiştim Ama Yinede Güzel Bir Düğünüm Oldu çok Güzel Eğlendik..sadece Ailenin Ileri Gelenleri Ve özel Kişiler çagrildilar...kanlicada Ve çok Nezih Bir Restaurantta Oldu Bizim Için şampanyalar Bile Patlatilmiştiii ...fazlasiyla Güzel Olmuştu Emeği Geçen Herkese Sonsuz Sevgilerrr.....
Allah Herkese Böyle Güzel Bir Düğün Nasip Etsin :)
topluca bir düğün yapılıcaksa istediğimiz gibi benide ekleyin bende varım
benimde kınam düğünüm gelinliğim balayım fotoğraflarım herşeyim çok güzeldi harikaydı hiç sorunsuz atlattık.
ama doyamadım ben ne gelinliğime nede düğünüme.
benim düğünüm daha cok sanki benim kayınvaldemin düğünü gibiydi.herzamanki gibi ilgiyi üzerine cekmek için bütün gün pistten inmedi.gelinim ne yapmıs mutlumu mutsuzmu umrunda bile degildi.tek istediği ogluyla yani benim eşimle doyasıya dans etmek,oynamaktı.ama bende onu ona kaptıracak göz varmı inadına bütün gece esimi 1 saniye bile bırakmadım.bence kayınvalde dedigin agır olmalı yasına göre devranmalı kendini ikinci plana atmayı bilmeli.şimdi bi de hamileyim artık cocuk dogunca naparda yine ilgi odagı olmaya calısır bilmiyorum
Aman Allahım ben ne yapıyorum demiştim.herhalde bu en son ve en geç olan pişmanlıktı.....
merhaba kızlar.benim düğünümde istediğim şeylerin çoğu gerçekleşmedi.düğün cdsini seyrettiğimde sinir oluyorum bazı şeyler tam bir rezalet.sohpetlerimiz esnasında bu rezillikleri yorumlarız hep birlikte.ama merak ediyorum düğünlerinizden memnun kaldınız mı?yoksa sizde benim gibi sinir olanlardan mı?hadi düğünlerimizde bizi sinir eden şeyleri yazalım.tabii arkadaşların mutlu düğün anılarına da imrenerek bir göz atalım.benim içimde kalmış vallaha unutamıyorum.klava:
CANIM SENDE OLAYA EL ATSAYDIN MESELA BEN DÜĞÜN BAŞLAR BAŞLAMAZ KAMERAMANI YANIMA ÇAĞIRIP DEDİM Kİ BAK ARKADASIM DÜĞÜNÜN BAŞROL OYUNCULARI BEN VE EŞİM(AYNEN BÖLE) SEN BİZ NEREYE GİDERSEK BİZİ TAKİP EDECEKSİN MERAK ETME BİZ HER TOPLULUĞA GİRECEĞİZ.. TAMAM GELİN HANIM DEMİŞTİ...AYNEN DE ÖLE OLDU HATTA TÜM DAVETLİLER BENİ TEBRİK ETTİ DAHA SONRA ANLAMIŞLAR ÇÜNKÜ BİR DURUM OLDUĞUNU ORTADA.. YANİ SENDE O AN TERS GİDEN BİRSEYLER VARSA UYARSAYDIN EŞİNİ YADA BİRİLERİNİ ANINDA MÜDAHELE ETMEK LAZIM TEKRARI YOK BAZI ŞEYLERİN.... TABİİ DÜĞÜNDEN ÖNCE ÖNEMLİ ŞEYLERİ DE ORGANİZE ETMEK LAZIM.. MESELA AÇILIŞ DANSININ MÜZİĞİ NE OLACAK VS.. ÖNCEDEN ORGANİZASYON YAPMAMIŞSINIZ SANIRIM
AMA YAPACAK BİRSEY YOK GEÇMİŞ ARTIK TAKILMAyasakkelime
bizim düğünümüzdede herşey istediğimiz gibiydi bi şey hariç oda; kayınvalidemler eşime takılan altınları aldılar buna çok sinir olmuştum görgüsüzler demiştim ne yalan söyliyeyim.ama şuan bi problem yok.eşimle birbirimizi çok seviyoruz buda yeterde artar zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?