- Konu Sahibi BenOzgurce
-
özgürce neyseki ben yine şanslıydım kaynanam melek gibi bir kadındı hiç bi zaman bi husursuzluğum olmadı (kocam yanımda o yüzden fazla atamıyorum:)) tabi yinede bir oturmak iğrenç bişey bide aynı evde elti olunca, gerçi benim kayınbabam saolsun çok çektirdi bize neyse iki senedir ayrıyımda evliliğimin tadını çıkarıyorum bende istemedim bir oturmayı ama o zaman maddi durumlar müsait deildi yinede şanslı görüyorum kendimi harika bi eşim olduğu için çevreme bakıyorumda bizim bu çektiklerimizi inan bi kişi çekmez millet kocam öpmedi bakmadı bilmem nede diye kavga çıkarıyor demek bizim gibi olsalardı ,düşünmek istemiyorum
tabiki hayir.simdi evlensem sadece esim ve ben organize ederdik.bize hic birseyi danismadilar davetiyemizi bile.davetiyeler basilip elimize verdiler halen sinir oluyorum Kötü Kazen yasimiz kücük diye sormaya tenezzül bile etmediler.gelinligime kadar karistilar ama benim dedigim oldu he he :dilcikar: ama esim istedigini alamadi bana bile kizip küstü.ah ah daha anlatayimmi.aradan uzun zaman gecmesine ragmen unutamiyorum.rahmetli babam istedigim esyayi aldi ah babam keske hayatta olsan babalar kizlarina kiyamazlarya. :çok üzgünüm:
aslında benim dügünümde muhteşemdi.sadece içime sinmeyen gelinligimdi.ama herkes bebek gibi olduğumu söyledi.eşim ailenin tek oğlu oyüzden herşey harikaydı.eee 5yıl bekledik olsun okadar demi ama...
ben aslında çok güzel bir mekanda nezif bir nikah istiyordum.
ama eşimin ailesinin kafasına yatıramadım bunu,biraz da köyle bağlantıları
oldukları için o nasıl bir şeymiş öyle dediler ve 3 gün düğün oldu.iyiydi güzel di
ama asıl olan gelinliğimi giymeden önce bir kez daha bacaklarımı alıyım dedim
makinayla.tam bir bacağımı aldım elektrikler gitti yani diğerini alamadım.çok
bişey yoktu ama anısı kaldı işte
düğünümden bahsetmemi istemişsin ben ve eşim çorumluyuz gerçi çorumu hiç görmedik ama bizim oralarda pek nikah olmaz genelde salon düğünleri olur daha doğrusu kimse ne istiyosun diye fikrini sormaz ben düğünüme 20 gün kala fotoğrafcımı makyajcımı ayarladım salona gidip müzisyenlere tek tek not tutturdum şu şöyle olcak bu böyle olcak diye kameramanla konuştum sürekli bizi çek salona girme anımdan veda anına hatta arabanın arkasından bile çek dedim bu yüzden herşey çok mükemmel oldu kaynanam gil çatladı tabi ama banane neticede bi kez evleniyorum dimi dediğim gibi düğünüm süper ama sonrası korku filmi gibi
neyse artık boşver üzülmeyi elden bi şey gelmez zamanı geriye alma imkanımız olsa ben bile çok şeyi deiştirirdim, artık yapacak bi şey yok insan elbetteki her şey mükemmel olsun istiyor ama olmadımı olmuyor neyse şimdi mutlusun kocanı seviyosunya hiç olmazsa bunun için şükret bunca şeyin üstüne bide mutsuz bi evliiğin olsa ne yapardın dimi allah herşeyi gönlüne göre versin
demek berbat bir makyajdı yazık
adam tabi sevinir onun içinde seni nasıl hayal etmiştir ve geceyisırnaşık şey
öyle yada böyle olmuş olan boşver ama eminim herkezin vardır bir eksiği
önemli olan sonrası
ah ahhhh hiç o mevzuyu açmayın en basiti gelinliğimi bile seçmemi bırakın görme şansım olmadı varın gerisini siz düşünün.
valla düğünümde aslında hersey mükemmeldi ordu evınde oldu çok nezih çok klas oldu ama ...bırtek sey canımı sıkmışdı..ben oldum olası gelın ve damadın tek tek masa dolaşıp hoşgeldınız demesıne uyus olurum ve kendı düğünümde bunu yapmıycam demişdim...yapmadıkda eşimde çok karsıydı nasılsa düğün biterken bıtmeden yada gıdenlerle bıda tokalaşıp mutluluk dıleklerını sunuyorlar nıye bu işlemı ıkı kere yapalımda düğünümde eglenmek varken masa masa dolaşalım dedık...eşimin ortanca halası gelıp yanımıza hadi bakim hoşgeldın dıyın bakın yaşlılar var yaşlı halaları gelmış eşiminn..eşimde halasına hala kusura bakma bız bu gelenegı kendı düğünümüzde uygulamıycaz giderken öperız herkezı dedıyerimseniben halası uyus oldu ama yapacak bırseyı yokdu..sonra valla düğün bitane kadar pistten inmedık eşimle ben...düğünümün tadını fazlasıyla cıkardım...hatta aynı hala bır ara bana şakayla karışık kız gelınler bukadar cok oynarmı dedııı..bende aynı şekılde şakayla karışık gülerken ben senın bıldıgın gelınlerden degılım halacım dedım:Roflol::Roflolaralar halası bana kesın gıcık olmuşdur ama şimdi en sevdıgı gelınlerı benım:teytey::teytey:
benim düğün güzel geçti de fotoğraf tam bir komedi oldu gelin arabasından fotoya giriyorken eşim gelinliği arkadan çekiştirdi benim gelinliğide çok kabarık istemişim, tutamıyorumda .o dengesizlikle benim bacaklar tümüyle görünmesin mi içerde oturan akrabalar nasıl yerlerinden koşup önümü kapatıllar bende bunlar niye ben gelince ayaklandılar diye düşünyorum.sonra duyunca çok utandım.ama resimlerimde en güzel ben çıkmışım torpil bu olsa gerek
özgürce yazilarinin hepsini okudum ve sana yeniden dügün yapalimmi diye düsündüm.anacim dügününü burnundan getirmisler,hersey fiyasko yani acikcasi üzüldüm.sana bakarak yine ben kendi dügünümü begendim yani.bende kendi dügünümde oynamak istedim ama esim bir ara birseye sinirlenmis ve iki karis suratla oturdu tabi bende yaninda banada müsade etmiyorki oynayayim hala icimde ukte kalmistir.benimde kinada sacimi ve makyajimi cok kötü yaptilar evde ablamla birbirimize girdik bana bakip aynen söyle dedi ayyy bu ne hal böyle cok kadinsi olmussun,hic güzel yapmamislar dedi ve aglamaktan zaten makyajin yarisi gitti.ah ah birakin su gencleri dügünlerini doya doya yapsinlar ya hic söz hakki olmayanlar bile karisiyorya sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?