Anket düğününüzde neler hissettiniz?herşey istediğiniz gibi miydi?

düğününüzden memnun kaldınız mı?

• Ankete Katılan
    73

:))) çok sağol gülümsettin beni parantez içindeki cümlenle.şimdi mutlu olmana çok sevindim canım.ama düğününden bahsetmemişsiiin:))a.s.

canım mücadele vermişsin yani helal olsun.mutluluğun daim olsun.:))bizimkilerde bir yorgan bir yastık bir halı verdiler.bize yurtdışından gelen paranında yarısını almışlar.haberim yoktu birgün cd yi izlerken saydım şok geçirdim.yaaaa.şimdi mükemmel bir evliliğim var.onlarlada iyi anlaşıyoruz ama bunlar aklıma gelince gıcık oluyorum.hesap soramadım belki hesap sorsam içimi döksem düzelirim.ama kırmakda istemiyorum.offff böyle kendi kendime şişiyorum işte.a.s.

aslında benim dügünümde muhteşemdi.sadece içime sinmeyen gelinligimdi.ama herkes bebek gibi olduğumu söyledi.eşim ailenin tek oğlu oyüzden herşey harikaydı.eee 5yıl bekledik olsun okadar demi ama...

eh okadar sabretmişsin karşılığını da aldın yani helal olsun sana.gelinliğimi salak gibi gittim ilk mağazadan aldım.herkes güzel olduğunu söyledi bende inanmıştım taaaki fatihte gelinlikçiler çarşısını görene kadar.ordada içim cızzz etti.

ay canım bende güya kuaföre aldırdım.her zamanki kapalıydı bende başka bir yere gittim.düğünde bacaklarımın her yeri mosmordu.:)ayrıca çarşıya filan çıkılmadığı için.gelinliğimin altına giyecek iç çamaşırı da yktu.kuaförde birden aklıma geldi gelinliği giyerken.ve telefon açtım eşim gitmiş zar zor aramış bulmuş ama o sıcakta korse şeklinde iç çamaşırıyla pişmiştim.erkek adam ne anlasın.sevinerekgetirmişti bende daha bişey diyemedim giydim.sırnaşık şey

düğünümden bahsetmemi istemişsin ben ve eşim çorumluyuz gerçi çorumu hiç görmedik ama bizim oralarda pek nikah olmaz genelde salon düğünleri olur daha doğrusu kimse ne istiyosun diye fikrini sormaz ben düğünüme 20 gün kala fotoğrafcımı makyajcımı ayarladım salona gidip müzisyenlere tek tek not tutturdum şu şöyle olcak bu böyle olcak diye kameramanla konuştum sürekli bizi çek salona girme anımdan veda anına hatta arabanın arkasından bile çek dedim bu yüzden herşey çok mükemmel oldu kaynanam gil çatladı tabi ama banane neticede bi kez evleniyorum dimi dediğim gibi düğünüm süper ama sonrası korku filmi gibi

iyiki ayarlamışsın.canım.ben malesef iğrenç bir makyajla çıktım milletin karşısına.tabi millet aaaa güzelsin filan dedi ama bir arkadaşımın annesi güzel özetledi"meymuna çevirmişler seni yavruuum":))

neyse artık boşver üzülmeyi elden bi şey gelmez zamanı geriye alma imkanımız olsa ben bile çok şeyi deiştirirdim, artık yapacak bi şey yok insan elbetteki her şey mükemmel olsun istiyor ama olmadımı olmuyor neyse şimdi mutlusun kocanı seviyosunya hiç olmazsa bunun için şükret bunca şeyin üstüne bide mutsuz bi evliiğin olsa ne yapardın dimi allah herşeyi gönlüne göre versin

her zaman değil ama bir düğün görsem yada bir programda kına gecesi düğün filan oluyo.ismini vermemde sakınca var mı bilmiyorum.vermiyim.işte o programı seyredince de aklıma geliyor ve asıl takıldığım konu şu benim neyim eksiktide layık görülmedim birşeylere.ve annemlerede kızıyorum içten içe.onlarda asillik yaptılar biz bişey istemeyiz dediler.gerçekten bişey yapılmadı.

demek berbat bir makyajdı yazık

eh mavi far sürmüştü kız ben makyajımı beğenmeyince yeni baştan yapalım diyince ooo çok güzel oldun türkan şoray gibi dedi gönderdiler.ee tabi düğün salonuyla anlaşmalı kuaför öyle baştan sağma yapar saçını makyajını.eşimin sağdıcı da beni kuaförden aldıktan sonra demişki ya bu güzel kızdı nolmuş buna böyle.:))yani beni düşünün artık.

ah ahhhh hiç o mevzuyu açmayın en basiti gelinliğimi bile seçmemi bırakın görme şansım olmadı varın gerisini siz düşünün.

valla düğünümde aslında hersey mükemmeldi ordu evınde oldu çok nezih çok klas oldu ama ...bırtek sey canımı sıkmışdı..ben oldum olası gelın ve damadın tek tek masa dolaşıp hoşgeldınız demesıne uyus olurum ve kendı düğünümde bunu yapmıycam demişdim...yapmadıkda eşimde çok karsıydı nasılsa düğün biterken bıtmeden yada gıdenlerle bıda tokalaşıp mutluluk dıleklerını sunuyorlar nıye bu işlemı ıkı kere yapalımda düğünümde eglenmek varken masa masa dolaşalım dedık...eşimin ortanca halası gelıp yanımıza hadi bakim hoşgeldın dıyın bakın yaşlılar var yaşlı halaları gelmış eşiminn..eşimde halasına hala kusura bakma bız bu gelenegı kendı düğünümüzde uygulamıycaz giderken öperız herkezı dedıyerimseniben halası uyus oldu ama yapacak bırseyı yokdu..sonra valla düğün bitane kadar pistten inmedık eşimle ben...düğünümün tadını fazlasıyla cıkardım...hatta aynı hala bır ara bana şakayla karışık kız gelınler bukadar cok oynarmı dedııı..bende aynı şekılde şakayla karışık gülerken ben senın bıldıgın gelınlerden degılım halacım dedım:Roflol::Roflol aralar halası bana kesın gıcık olmuşdur ama şimdi en sevdıgı gelınlerı benım:teytey::teytey:

iyi yapmışsın canım.benim arkadaşımda düğününde pistten inmedi en mutlu günüm tabi oyniycam dedi.bende hoşgeldin faslı yapmadım eşim tek başına dolaştı.:))a.s.a.s.

benim düğün güzel geçti de fotoğraf tam bir komedi oldu gelin arabasından fotoya giriyorken eşim gelinliği arkadan çekiştirdi benim gelinliğide çok kabarık istemişim, tutamıyorumda .o dengesizlikle benim bacaklar tümüyle görünmesin mi içerde oturan akrabalar nasıl yerlerinden koşup önümü kapatıllar bende bunlar niye ben gelince ayaklandılar diye düşünyorum.sonra duyunca çok utandım.ama resimlerimde en güzel ben çıkmışım torpil bu olsa gerek

ahmet çok tatlı maşşallah.canım bizim salonda çekilen fotolar o kadar çirkindiki geçen yıl hepsini yırttım.a.s.a.s.

özgürce yazilarinin hepsini okudum ve sana yeniden dügün yapalimmi diye düsündüm.anacim dügününü burnundan getirmisler,hersey fiyasko yani acikcasi üzüldüm.sana bakarak yine ben kendi dügünümü begendim yani.bende kendi dügünümde oynamak istedim ama esim bir ara birseye sinirlenmis ve iki karis suratla oturdu tabi bende yaninda banada müsade etmiyorki oynayayim hala icimde ukte kalmistir.benimde kinada sacimi ve makyajimi cok kötü yaptilar evde ablamla birbirimize girdik bana bakip aynen söyle dedi ayyy bu ne hal böyle cok kadinsi olmussun,hic güzel yapmamislar dedi ve aglamaktan zaten makyajin yarisi gitti.ah ah birakin su gencleri dügünlerini doya doya yapsinlar ya hic söz hakki olmayanlar bile karisiyorya sinir oluyorum

evet canım düğün istemediğim halde zorla yaptılar bari bizim istediğimiz gibi olsaydı.sinirlerim çok gergindi.birde saçımı yapan domuz tepede o kadar sıkı toplamıştıki saçımı ağzım kapanmıyordu doğru dürüst.hani kız annesi üzgün olurdu düğünde eşimin annesinin bir resmini gördüm.kadncağız üzüntüden ölmek üzere oğluna acıyarak bakıyor.neyseki şimdi aynı düşünmüyor.ya enitşeme ne demeli surat asık ne oynar ne dans eder ablam aynı şekilde huzursuz.takı töreninden nefret ettiğim halde yapıldı.tabi benim akrabalarımın ve eşimin toplam 15-20 yi geçmeyen akrabalarının dışında da herkesle öpüşmek zorunda kaldım.herkes terli.ben terli.klimasız bir salon.takı töreninde kayın valde 2 ray bilezik taktı.ben bizimkilere diyorumki yazık fakir insanlar.istemeyin birşey.düğünden sonra bana herkes diyorki salak kolundaki burmaları görmedin mi?eli kolu bilezik dolu.meğer onları diğer oğluna saklıyormuş.yani yavaş yavaş herşey ortaya çıktıkça sinir oluyorum.aman kız çocuklarınıza öğretin sakın benim gibi ben altın sevmem demesinler.altın paradır.takmazsada bir kenarda durur.

benim düğünüm olalı 1,5 ay oldu henüz. 8 ay öncesinden hazırlıklara başlamıştık zaten. Allah'a çok şükür herşey yolunda gitti. Saçım, makyajım, evim, eşyalarım, kına gecem, düğünüm, balayımız herşey süperdi. Gece boyunca deliler gibi dans edip etrafa gülücükler saçtık eşimle birlikte. Herkes hayran kalmıştı zaten düğünümüze. ayrıca takılan takıların kayınvalide tarafından alınması çok ilginç, gerçekten üzüldüm. Evinizde eşinizle mutluysanız boşverin gitsin. Önemli olan birlikte hayatı paylaşabilmek değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…