• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket düğününüzde neler hissettiniz?herşey istediğiniz gibi miydi?

düğününüzden memnun kaldınız mı?

• Ankete Katılan
    73

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
50
İstanbul
merhaba kızlar.benim düğünümde istediğim şeylerin çoğu gerçekleşmedi.düğün cdsini seyrettiğimde sinir oluyorum bazı şeyler tam bir rezalet.sohpetlerimiz esnasında bu rezillikleri yorumlarız hep birlikte.ama merak ediyorum düğünlerinizden memnun kaldınız mı?yoksa sizde benim gibi sinir olanlardan mı?hadi düğünlerimizde bizi sinir eden şeyleri yazalım.tabii arkadaşların mutlu düğün anılarına da imrenerek bir göz atalım.benim içimde kalmış vallaha unutamıyorum.:oklava:

Üzüldüm senin adına Allah a şükür benim düğünümde hiç bir problem çıkmadı herşey ayarladığımız gibi gitti :) Zaten kına gecesi ve nikah yaptık ben pek düğün sevmem ama çok güzeeldi benim için :)

Üzüldüm senin adına Allah a şükür benim düğünümde hiç bir problem çıkmadı herşey ayarladığımız gibi gitti :) Zaten kına gecesi ve nikah yaptık ben pek düğün sevmem ama çok güzeeldi benim için :)

teşekkürler yorumun için.bende düğün kına gecesi nişan töreni sevmem ama tüm itirazlarıma rağmen yapıldı bari istediğim gibi olsaydı.:oklava:

Evet insan istediği gibi olsun iistiyor benim eşimde düğün sevmiyor ben kına ve nikah isteyince o da çok sevindi ailelerde birşey demedi :)Zaten ben başka şehirde eşim başka şehirdeydi herşeyimi kendim yaptım ve mutlu oldum :) Kimse karışmadan :)

bende kına ve nikah yaptım. çok şükür en çok titizlendiğim konu başım ve makyajımdı,herşey istediğim gibi oldu. en önemlisi insanın içinde bişey kalmaması tabi. hoş kaldıysa sizde onu sonradan yapın:)

ah be canım planlarımda 10. yılımızda tam istediğim gibi bir düğün yapmak var ama millet ne der bilmem.şöyle mesela bütün eşlerin doyasıya sarılıp dansedebildiği bir kokteyl şeklinde.a.s.

bizim düğünümüzde herşey istediğimiz gibiydi...salona giderken özenerek diktirdiğim gelinliğime fondöten dökülmesi haricinde....onu da hallettikten sonra herşey çok güzeldi.........deli gibi oynamışım zaten...gelin dediğin biraz nazlı olur falan derler ya..bizde tam aksineydi...

bizim düğünümüzde herşey istediğimiz gibiydi...salona giderken özenerek diktirdiğim gelinliğime fondöten dökülmesi haricinde....onu da hallettikten sonra herşey çok güzeldi.........deli gibi oynamışım zaten...gelin dediğin biraz nazlı olur falan derler ya..bizde tam aksineydi...

yok canım iyiki oynamışsın.düğün yapılıyorsa insanlar eğlensin diye yapılıyor zaten.helal olsun.:hooray:

bizim düğünümüzdede herşey istediğimiz gibiydi bi şey hariç oda; kayınvalidemler eşime takılan altınları aldılar buna çok sinir olmuştum görgüsüzler demiştim ne yalan söyliyeyim.ama şuan bi problem yok.eşimle birbirimizi çok seviyoruz buda yeterde artar zaten...

en önemlisi düğünden sonraki günler yaa...düğün gecici evlilik kalıcı ....

bizim düğünümüzdede herşey istediğimiz gibiydi bi şey hariç oda; kayınvalidemler eşime takılan altınları aldılar buna çok sinir olmuştum görgüsüzler demiştim ne yalan söyliyeyim.ama şuan bi problem yok.eşimle birbirimizi çok seviyoruz buda yeterde artar zaten...

vallaha tatlım ben önceden önlemimi aldım ve odaya eşimle benim dışımda kimse girmedi.tembihlilerdi yani.a.s.

elimde olsa düğünümü tekrar yapardım çünkü istediğim hiç bişey tam olmadı saçım makyajım gelinliğim dışında düğün günü aç bırakıldım eşimin akrabaları tarafından neymiş düğün yemeğinden gelin yemezmiş :oklava: eşime ve bana takılan altın ve paraların hepsini aldı kayınvalide denen kişi bize 5 kuruş bişey bırakmadı hatta 100 ytl ile balayına göndermeye kalktı bizi zorla 1000ytl kopardık oda eşimin yüzüne fırlatırcasına verdi onu eşime sorup duruyordu kızın evindeki altınları aldınız mı ana babasına bırakmayın sakın sanki kendisi bize yedirdi düğün günü birbirinnden cins insanlarla karşılaştım takrabalarından biri ittirip duruyordu beni hadi kalk oyna diye orda bir posta tartışma çıktı jeyyar
canım annem ve babam en çok onlara üzülmüştüm gece boyu ağlayıp durdular ve en kötüsü abimler ve yengemler düğünüme bir yabancı gibi gelip gittiler ellerini öpmeme bile izin vermediler eşimi yanlarına yaklaştırmadılar ama hala içimde kırgınlık var keşke düğünüm böyle olmasaydı keşke daha iyi hatıralarım olsaydı nerde bir gelin yada düğün görsem içim sızlıyor çünkü karşı taraffı kırmamak adına hiç istemediğin şeylere katlanmak zorunda kalıyorsun susuyorsun ama o gün sana zehir oluyor

elimde olsa düğünümü tekrar yapardım çünkü istediğim hiç bişey tam olmadı saçım makyajım gelinliğim dışında düğün günü aç bırakıldım eşimin akrabaları tarafından neymiş düğün yemeğinden gelin yemezmiş :oklava: eşime ve bana takılan altın ve paraların hepsini aldı kayınvalide denen kişi bize 5 kuruş bişey bırakmadı hatta 100 ytl ile balayına göndermeye kalktı bizi zorla 1000ytl kopardık oda eşimin yüzüne fırlatırcasına verdi onu eşime sorup duruyordu kızın evindeki altınları aldınız mı ana babasına bırakmayın sakın sanki kendisi bize yedirdi düğün günü birbirinnden cins insanlarla karşılaştım takrabalarından biri ittirip duruyordu beni hadi kalk oyna diye orda bir posta tartışma çıktı jeyyar
canım annem ve babam en çok onlara üzülmüştüm gece boyu ağlayıp durdular ve en kötüsü abimler ve yengemler düğünüme bir yabancı gibi gelip gittiler ellerini öpmeme bile izin vermediler eşimi yanlarına yaklaştırmadılar ama hala içimde kırgınlık var keşke düğünüm böyle olmasaydı keşke daha iyi hatıralarım olsaydı nerde bir gelin yada düğün görsem içim sızlıyor çünkü karşı taraffı kırmamak adına hiç istemediğin şeylere katlanmak zorunda kalıyorsun susuyorsun ama o gün sana zehir oluyor

canım hemen hemen benzer şeyler yaşamışız.ama bizde birde alevi sünni çekişmesi olacak diye çok gergindim.hem biliyor musun benim babamıda karısının yüzünden zorla düğüne getirdiler.göndermiyordu.sende ilerde yaparsın bir düğün daha hı olmaz mı?a.s.:1hug::teselli:

Sanırım herkesin içinde bişeyler kalıyor. Benim de çok şey içime sinmedi gelinliğimden tutun da düğün salonuna kadar sonrasında benzer şeyleri ben de yaşadım takılar ve paralar hususunda. Bana bişi kalmadı fisfisfis

Biz balayına bile borçla gittik dönünce ödedik. Şimdi Allaha şükür iyiyiz hiçbişeye muhtaç değiliz. İyi anlaşıyoruz ama insanın içinde kalıyo be
Hala zaman zaman eşimin başının etini yerim bu konudaşakkıdı

Sanırım herkesin içinde bişeyler kalıyor. Benim de çok şey içime sinmedi gelinliğimden tutun da düğün salonuna kadar sonrasında benzer şeyleri ben de yaşadım takılar ve paralar hususunda. Bana bişi kalmadı fisfisfis

Biz balayına bile borçla gittik dönünce ödedik. Şimdi Allaha şükür iyiyiz hiçbişeye muhtaç değiliz. İyi anlaşıyoruz ama insanın içinde kalıyo be
Hala zaman zaman eşimin başının etini yerim bu konudaşakkıdı

bence başeti yeme olayını bırak canım yada yiyceksen gülümseyerek ye de huzursuzluk çıkmasın.ben kına gecesi gördüğüm zaman ağlıyorum.ben öyle gariban kalmıştım ki.11 yaşındaki kızkardeşim 23 yaşındaki kuzinim ve bir arkadaşımla gitmiştim.bir sürü yabancının arasına.düşünsene kına gecemde en yakınlarım yoktu yani.hem avucuma altın da koymadılar.bende şimdi yeni evlenecek kayınbiraderimin kınasında avcumu açıcam gülümseyerek ve diycemki ooo demek sizinde böyle adetleriniz varmış bende istiyorum ozaman.allahtan mutlu bir evliliğim var.yoksa daha kötü hissederdim.a.s.a.s.

Yok ya öyle kavga etme anlamında değil ama emsal gösteriyorum benzer bi olayda aynı tavır takınılmadığında. Amaan boşver harika bi düğün olsa idi herşey muhteşem ama 1 yıl sonra ayrılsaydınız ya da Allah korusun huzursuz bir evliliğin olsaydı daha mı iyiydi
O bi seramoni geçtiiii gitti. Allah sağlık ve huzur versin

Back