Dugununu az zaman kala dugunden donen/ vazgecen var mi?

Vay be ne askmis. konudan saptik ama dede bayagi uzulmustur esi olunce. e hic uzmemis mi karisini? yanid erler ya kor olur badem gozlu olur diye. oyle olmasin sakin.

benim de gene buyukbabannelerden birini kocasi ilk gece dovmus. eskiden erkekler karilari kendinden korksun diye oyle yaparlarmis. kadin d anefret etmis adamdan. aslina bakarsan banne heybetliymis. dede yarisina ancak gelirmis ama iste. cekinik yetistiginden erkege karsi konulur mu hic. ama hayati boyunca nefret etmis.

savas cikmis. savasa gitmis tum erkekler. dede uzun yillar donmemis. sevinmis buyuk babanne. oldu diye.

sonra bir bakmis dede sokagin kosesinden gorunmus yillar sonra. oyy herkesinki oldi de benim ki dondiii diye aglamis. O kadar gicikmis adama yani.

öyle mi çok güldüm valla...onun sadece bir kere öyle hatası olmuş evi terketmiş babanne gitmiş almış bi dahada o olmuş...valla hoş tutmuşmu diye onlara sormak lazım cd lerde pek bi memnun görünüyolardı...o geleceği vakit başörtüsünü falan düzeltir süslenirmiş o derece demekki memnunmuş dededen...

evet arada çıkmış oldu.

Son düzenleme:
acaba diyorum ki,allah aslında fırsat veriyor da özellikle eşyaların alındığı alışveriş yapıldığı sırasında daha iyi tanıyorsun.bu durumu bazıları değerlendiriyor bazıları da daha sonradan pişmanlık duyuyor.maalesef toplum baskısı! ben de zaman zaman eşimin ailesi ile ilgili bunu düşünürüm.maalesef hiç yontulmamışlar,topluma girmemişler.bu durumda olan benim gözyaşlarıma oluyor.eşimle onlar yüzünden tartıştığım zaman büyük pişmanlık duyuyorum,onlar hakkında iyi niyetli düşündüğüm için.bu iyi niyetlilliği onlar daha sonra enayiliğe çeviriyorlar:1shok::1shok::1shok:.ah kızlar hiç sormayın,evdeki huzuru bile kaçırıyorlar.annem de beni böyle görünce onların ne mal oldukları belliydi önceden der".

hamileymişte peki kimdenmiş bebek...eğer evlendiği kişidense o zaman kendi çocuğunu mu reddediyor bu adam yaaaaaaaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…