Dugununu az zaman kala dugunden donen/ vazgecen var mi?

Damat tarafi tam cirkefmis... Adi herif. Ondan baba olsa ne olur, koca olsa ne olur?

zaten bu elalem ne der bizi susup oturmaya iten? Bir arkadasim hic istemeye istemeye evlendi. 9 aylikken de bosandi. evlenirken, simdi ayrilirsam millet ne der dedi. E ayrildi ama evlendikten sonra. Simdi herkes bosanan kiz bu mu/ masallah pek de guzelmis vs vs. heryerde konusuyor. o evleneinceye kadar da bitmeyecek. evlenmis bosanmis oldu adi yaaa. kendine yazik etti.

ayy biz bi düğüne davetliydik aksam kına gecsi oldu diğer gün düğüne gitcez.öğlen telefon geldi düğün iptal olmuş...çok sasırmıştık....

canım diğer arkadaşın dediği gibi bir sürü şey vardı aslında geçmişte yaşanan hepsi yutuldu sonra yut yut bi zaman sonra insan yutamaz duruma geliyor.burdan herkese bir dost nasihatı arkadaşlar bir askerle evlenirken çok iyi düşünün inanın bazıları (istisnalar tabiki vardır) hakikaten psikopat hasta ruhlu oluyor...

düğünüm 6 haziran da... az kaldı..

ilişkim çook çok mükemmel iyi gidiyor.

bu çok kötü zor bir karar ama eğer mantık süzgecine takılan şeyler çoğaldıysa... o gün vazgecek isem yinede düğün salonuna gider orada açıklama yaparım die düşünüyorum..Allah beterinden saklasın.

Son düzenleme:
Benim de kuzenim dugunune yaklasik 10 gun kala ayrilmisti.6 ay kadar sonra baska biriyle nisanlandi fakat anlasamadilar ve ayrildilar..Cok sikintili zamanlar gecirdi canim benim :çok üzgünüm: Cok sukur o gunleri atlatti,simdi evli ve bir de kizi oldu..Allah mutlulugunu bozmasin insallah...

Yengemin yiğeni düğüne 1 gün kala maalesef intihar etti....Sonradan öğrendiğimize göre damat hasta,psikopaton tekiymiş.Kızcağızda baştan beri evlenecem diye direttiği için sanırım geri dönemedi.Birazda psikopat herif kızın gözünü iyice korkutmuş olmalı ki kızcağız için son karar intihar oldu maalesef.....Çok acı...

babamın arkadasının oğlu dugune iki bir kala olmaz dedi.. davteliyer ev hersey hazır..
nedenide son gelınlık provasında , gelının halası bu gelınlık uzun kestırelım demıs damatta olmaz bak ozaman topuklu gıycen gelınlık havaya kalkar hiç guzel durmaz demıs .. kız halasını dinlemıs kestırmısler gelınlıgı , evde giydiklerinde gelınlık gercektende kısa oluyor ve havada kalıyor.. damat buna çok sınırlenıyor sen benım ne zaman sozumu dınllıeksın dıyor ve orda bıtyor..
(gelın haksızdı çunku gelının kendi ailesının takacagı altınlara kadar damat tarafı almıstı,ev esyaları full damat tarafı almıstı ..
gelınlık -aysima moda evınde yapılmıstı- ki burayı bilen bilir bir gelınlık fiyatı = bir buzdolabı fiyatına )
banada gelın ozamanlar bi tanısmıstık , benım altınlarımı gordu ve dediki '' nişanlın taka taka bunlarımı taktı,altın dedin böle olur deyıp bana gosterıs yapmıstı ve havasını attı tabiki.. ozamanlar çok sinir olmus olmustum ama şimdi gülüyorum..
ne oldum değil , ne olcam demek gerek..
Allah herkese hayırlı insanlarla karsılastırsın :Saruboceq:

kanım dondu yazılanları okurken. benim başıma gelmez diye düşünmemek lazım buna çok hak veriyorum.

Son düzenleme:

ya tovbe yarabbim buyuk konusmamak lazim ama bazilari hakikaten hakediyor.

canim ben de daha onceden almistim bir cok esyami. ben kendi tarafimi duzuyorum erkek tarafinda bir sey yok. simdi esimle guzel guzel kullaniyoruz. iyi ki almisim diyorum.
ceyizi sen kendine aliyorsun O'na degil. uzulme zaten alinacakti. aradan cikmis oldu.

gelin ata binmiş yakısmet demiş derler ya eşimin babannesiyle dedesininkide aynen öyle olmuş... babannesi atın üstünde başka köye gelin giderken başkasına yar etmem diyen dedemiz silahla konvoyun önünü keser gelini kaçırır...rahmetli babanneyle öyle birbirlerini severlerdiki kameraya çekmişler izledim dede oturtmuş yanına kavalını çalıp serenat yapıyor hanımına...

dedenlere bayıldım ya ne tatlı..
a.s.

oyyyy super valla.

eskiler bir alem valla. benim de babannemin annesi mi dedemin annesi mi ne bilmiyorum verdikleri kisi ile evlenmeyi hic istemiyormus. gelin alma gunu kendi yerine arkadasini ikna etmis. arkadai gelin gitmis:) artik kac kat ortu orttuyse basina taninmamis. ha sonrasini bilmiyorum:)

Vay be. Helal olsun dedeye...

yaa boşuna bu kadar sevmiyorum dedemi kahraman o kahraman...ya dede sana hiç karşı koymadımı babanne diyoruz...onunda bende gönlü vardı diyo atın üstüne gelinin yanına atlamış kaçırmış...sonra babası falan tanıdık olduğu için kıyamamış onlara yoksa olaylar büyürmüş yani...düşün dede 2 arkadaş konvoya karşı hemde onlarda boş değilmiş yani...valla nebilim eski aşklar daha bi büyük biz pek bi kolay evlenmişik sanki...ne bilim böyle olayları duyunca bizimki basit gelmeye başladı...

bu arada babannede erkek kadınmış yani istemese hiç bişey yapamaz...kurtların içinden kuzuyu kurtarmış diyo herkes...rahmetlinin ünü büyük yani dede pek bi hayran bahseder eşinden...benim babannemle kardeş oluyolar...hep derki kardeşlerin hepsi güzeldi senin babannende güzeldi ama benim hazal hepsinden daha güzel idi...hazalda eşinin adı...öldüğünü kabullenemeyip hep mezarlığa uğrarmış üşümesin diye muşambayla mezarlığın üstünü örtermiş eski evlerine gider boşta olsa sobasını yakarmış...babannede dehşet kıskanırmış otlatmaya götürdüğü sevdiği ineği bile derler... valla büyük aşk büyük...valla ne diyeyim babanneye Allah rahmet eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…