komşumuzun kızı var
ama onun olayı çok kötüydü
düğünden önce değilde düğün sonrası düğün salonunda ayrıldılar
hemde takılar yüzünden aileler birbirine girdiler
daha salon boşalmadan hemde
biz ve ve çoğu kişi şahit olduk kimileri araya girdi barıştırmak için felan
en sonnda damat anne ve babasına dediki tamam hadi gidelim zaten kız (bakire) değildi :1shok:
yani gelini bırakıp gidiyor pis herif :mymeka:
gelin ise meğersem 3 aylık hamileymiş bitek annesi ve eşi biliyor
gelin orda sinir krizine girdi beni bu halimlen birakıp gidemesin karnımda bebek var diye
gelinin babası bunu duyunca fenalaştı ambulans felan çağrıldı adam o gece kalp spazmı geçirdi allah'tan atlatı
öyle olunca tabii kız tarafı hastaneye koştu erkek tarafı-damat dahil- evlerine gittiler
bikaç gün sonra araya birileri girdi ve barıştırdılar heleki gelin hamile oldğunu duyulduktan sonra
ama çok kötü gerçekten babası yıkıldı resmen adamcağızın hali gözümün önüne geldi gene :1no2:
Herşey insanlar için ,,asla başıma gelmez dememk lazım hiç bir olay için..........Allah hayırlısını versin.... bir ömür pişman olmaktansa olmasın ,varsın düğünden dönülsün......benim arakdaşımın ablası düğünden dönemediği için neler çektii ahh cesaret edebilseydi elalem ne der diye düşünmektense bunları tyaşamayacaktı...yanii herşeyin hayırlısı
babamın arkadasının oğlu dugune iki bir kala olmaz dedi.. davteliyer ev hersey hazır..
nedenide son gelınlık provasında , gelının halası bu gelınlık uzun kestırelım demıs damatta olmaz bak ozaman topuklu gıycen gelınlık havaya kalkar hiç guzel durmaz demıs .. kız halasını dinlemıs kestırmısler gelınlıgı , evde giydiklerinde gelınlık gercektende kısa oluyor ve havada kalıyor.. damat buna çok sınırlenıyor sen benım ne zaman sozumu dınllıeksın dıyor ve orda bıtyor..
(gelın haksızdı çunku gelının kendi ailesının takacagı altınlara kadar damat tarafı almıstı,ev esyaları full damat tarafı almıstı ..
gelınlık -aysima moda evınde yapılmıstı- ki burayı bilen bilir bir gelınlık fiyatı = bir buzdolabı fiyatına )
banada gelın ozamanlar bi tanısmıstık , benım altınlarımı gordu ve dediki '' nişanlın taka taka bunlarımı taktı,altın dedin böle olur deyıp bana gosterıs yapmıstı ve havasını attı tabiki.. ozamanlar çok sinir olmus olmustum ama şimdi gülüyorum..
ne oldum değil , ne olcam demek gerek..
Allah herkese hayırlı insanlarla karsılastırsın :Saruboceq:
kanım dondu yazılanları okurken. benim başıma gelmez diye düşünmemek lazım buna çok hak veriyorum. ben de sözlümden ayrıldım. çok zor.her gören soruyor herkese birşey anlatmak zorundasınız. elalemin ağzı torba değil ki büzesin misali çok zor. şimdi çeyiz taksitlerimle başbaşayım
gelin ata binmiş yakısmet demiş derler ya eşimin babannesiyle dedesininkide aynen öyle olmuş... babannesi atın üstünde başka köye gelin giderken başkasına yar etmem diyen dedemiz silahla konvoyun önünü keser gelini kaçırır...rahmetli babanneyle öyle birbirlerini severlerdiki kameraya çekmişler izledim dede oturtmuş yanına kavalını çalıp serenat yapıyor hanımına...
eşimin dedesi bir tek ben bayılıyorum zaten ona...evlatları torunları falan biraz umursamazda..dedenlere bayıldım ya ne tatlı..
a.s.
gelin ata binmiş yakısmet demiş derler ya eşimin babannesiyle dedesininkide aynen öyle olmuş... babannesi atın üstünde başka köye gelin giderken başkasına yar etmem diyen dedemiz silahla konvoyun önünü keser gelini kaçırır...rahmetli babanneyle öyle birbirlerini severlerdiki kameraya çekmişler izledim dede oturtmuş yanına kavalını çalıp serenat yapıyor hanımına...
eşimin dedesi bir tek ben bayılıyorum zaten ona...evlatları torunları falan biraz umursamazda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?