Benim bir arkadaşım düğün gecesi evlenmekten vazgeçti...
Sebep ise kayınvalidesininin takı esnasında bütün takılarını alması, hakaret etmesi ve damadın ses çıkarmaması....
Gelinlikle çıktı herkesi herşeyi orada bırakıp....
Zor bir durum allah kimseye yaşatmasın....
bende düğüne 10 gün varken ayrıldım arkadaşlar ama hiiiiç pişman olmadım çünkü hasta ruhlu bir adamla evlenmek üzereymişim. şimdi çooook mutluyum. herkese tavsiyem aklınız almadığı biri ile yok düğüne az kalmış yok gelinliğim aldım bilmem ne diyerek kendinize uçuruma sürüklememeniz. :teytey::teytey:
ben size bi olay anlatayımda şaşırın
insanlar insanları hemen nasıl karalıyorlar
benim bir tanııdıgım vardı
kına gecesinde ayrıldı
sebeb ise neymiş kız '' bakire degilmiş''
böyle bişi olabilir mi?
o arada ne ara fırsat buldun da be adam test ettin di mi? kötükedihüso
biz buna hiç iananmamıştık damadın atarfının attıgı iftira diye düşündük
tabii bilemeyiz neden oldugunu da altın yüzünden olduguda söyleniyordu. :uhm:
bende düğüne 10 gün varken ayrıldım arkadaşlar ama hiiiiç pişman olmadım çünkü hasta ruhlu bir adamla evlenmek üzereymişim. şimdi çooook mutluyum. herkese tavsiyem aklınız almadığı biri ile yok düğüne az kalmış yok gelinliğim aldım bilmem ne diyerek kendinize uçuruma sürüklememeniz. :teytey::teytey:
komşumuzun kızı var
ama onun olayı çok kötüydü
düğünden önce değilde düğün sonrası düğün salonunda ayrıldılar
hemde takılar yüzünden aileler birbirine girdiler
daha salon boşalmadan hemde
biz ve ve çoğu kişi şahit olduk kimileri araya girdi barıştırmak için felan
en sonnda damat anne ve babasına dediki tamam hadi gidelim zaten kız (bakire) değildi :1shok:
yani gelini bırakıp gidiyor pis herif :mymeka:
gelin ise meğersem 3 aylık hamileymiş bitek annesi ve eşi biliyor
gelin orda sinir krizine girdi beni bu halimlen birakıp gidemesin karnımda bebek var diye
gelinin babası bunu duyunca fenalaştı ambulans felan çağrıldı adam o gece kalp spazmı geçirdi allah'tan atlatı
öyle olunca tabii kız tarafı hastaneye koştu erkek tarafı-damat dahil- evlerine gittiler
bikaç gün sonra araya birileri girdi ve barıştırdılar heleki gelin hamile oldğunu duyulduktan sonra
ama çok kötü gerçekten babası yıkıldı resmen adamcağızın hali gözümün önüne geldi gene :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?