düğününde anı defteri?

beriina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
66
0
86
İzmir
arkadslar düğününde anı defteri koyduran varmıı?
bu konu hakındaki düşünceleriniz nelerr..

ben daha evlenmedim ama kesin düşünüyorum çok hoş bir şey bence düğün günü çok kalabalık kimin gelip gelemediğini bile hatırlamıcaksın ama insanlar duygularını yazcak mesala yıllardır ortak arkadaslarımız sonunda evlendizniz vss.. ne bilim ilerde okuması çom güzel olucak diye düşünüyorum herkes yapmalı nette gördüm çok da güzel süslemişler falan...

KIZLAR DÜŞÜNSENİZE ESKİ SEVGİLNZDE GELİP YAZIYOMUŞ O DEFTERE...ohaoldumsmile BUYRUN CENAZE NAMAZINAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende vardı nikahta eldenele gezdirdik defteri herkeste yazmıstı cok guzel bir anı

KIZLAR DÜŞÜNSENİZE ESKİ SEVGİLNZDE GELİP YAZIYOMUŞ O DEFTERE...ohaoldumsmile BUYRUN CENAZE NAMAZINAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sositosositokaydirigubbakcemile3 süpermiş kaydirigubbakcemile3

ben yapmayı düşünmüyorum zaten oraya gelen kişiler iyi dileklerini iletecektir bence gerek yok

Benim Hazirandaki Nişanımda olacak.
Düğün salonunun bize bi armağanı bence çok güzel bişey.
Merakla bekliyorum acaba nasıl yapacaklar neler yazacaklar.

ben yapmak isterdim ama yapmamin bi anlami yok.
dügünüm yasadigim ülkede degil memlekette olucak ordada öyle asiri samimi oldugum insanlar yok.
bizim degil ailelerimizin davetlileri,tanidiklari gelicek
onlarda ne yazicak zaten deftere

ben de ani defteri degil ama ayni amaca yonelik
dilek agaci diyorlar sanirim
oyle bir sey yapmak istiyorum
kucuk kagitlara herkes kucuk notlar yazip asicak insallah yaparlar yani :)
internette soyle bir resim buldum
buna benzer bir sey yapmak istiyorum .
daha sonra da deftere yapistiririm diye dusundum
en bastan defter daha mantikli olabilir ama
bunun da goruntusu cok hosuma gidiyor boshayallersmile
http://signaturek.files.wordpress.com/2009/08/kj111.jpg

Ben de yapacağım. Anket tarzında hazırlanmış bir anı defterini nereden bulabilirim. Dilek ağacını da geçen gün internette buldum. Bu da çok hoş bir fikir! Nereden alabilirim? Deftere yapıştırmaya gerek yok, evimizin bir köşesine koyabiliriz. Masalara kumaş parçaları ve kumaşa yazılabilecek kalemler koyup sonra o parçaları birleştirip masa örtüsü yapmak da orijinal bir fikir!

Birini görevlendirirsek ya da yakınımıza bir yere koyarsak kaybolmaz herhalde. ınşallah yani! :) 1500 adet davetiye bastıracağız. Düşün artık. :)) Nikahım törenli olacak, nikahta da aynı defteri ya da farklı bir defter koymayı düşünüyorum.

Artik dugun salonlari giriste ani defteri icin kucuk bi yer hazirliyorlar istege bagli.. Eger elden ele giderse kaybolur diye dusunuyorum bende ama cok istiyorum dugunumde ani defteri olmasini. Artik gidip dugun salonumuzla gorusmemiz lazim :lepi:

canim benim bende almanyada yasiyorum ve ani defterimi önceden alip arkadaslarima tek tek vercem birseyler yazmalari icin birde türkiyede yani dügünümdede koycam belki yazmak isteye baskalarida olur diye mesela kuzenler fln

dilek ağacı fikri çok hoşuma gitti çok beğendim çok hoş bi hatıra olur bence bende düğünümde olsun isterim kesinlikle
alkisalkis

Valla ben özendim aldım kalemiyle çok duruyodu,
ama davetiyeleri aldığım yerdeki bayan tavsiyede bulundu bana da çok mantıklı geldi,
Anı defteri için bi masa ayarlıyolar yaa, onu asla yapma dedi, çünkü kimse gidipte oraya bi şeyler yazmaz yani çoğu insan yazmıyo dedi.
O yüzden bi arkadaşını görevlendir bu konuda, bi masanın başından başlansın, anı defteri gezsin masalarda, bu arada arkadaşında takip etsin...
Bana da böyle mantıklı geldi, ben böyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…