düğünün uzatilmasi.....

bende gitmek isterdim ama maalesef ailem izin vermez oralara bi başıma.. dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden

İşte avrupa ülkelerine vize almak öyle kolay değil. Sürekli sorun çıkıyor. Ev arkadaşıma da çıkarttılar, bende İtalya'ya 1 aylığına gittim zar zor aldım. Kendi maaşım 2500 düşük buldular babamın maaşını gösterdim. Saçma sapan şeylerden sorun çıkartabiliyorlar. Artık Türk olduğumuz için mi anlamıyorum. Ayrıca şu an Fransa'ya vize almak daha zorlaştı şu saldırıdan sonra müslüman olduğumuz için, o yüzden bilerek sorun çıkartıyor bile olabilirler. Sabredeceksin kuzucum vardır bir hayır.

Kiminde uzun suruyor , kiminde kisa demeki..
Allah en yakin gamanda kavusturur insallah ..

Almanyaya gelin gelenler var mesela , onlarin bukadar uzub surmuyor sanirim gordugum kadariyla ..
Hayirlisi ..

evet bu olaylardan sonra daha çok sorun çıkarıyormuş fransızlar. çok teşekkür ederim sabretmeye devam ;(

Kiminde uzun suruyor , kiminde kisa demeki..
Allah en yakin gamanda kavusturur insallah ..

Almanyaya gelin gelenler var mesela , onlarin bukadar uzub surmuyor sanirim gordugum kadariyla ..
Hayirlisi ..
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için galiba almanya farkediyor dediğiniz gibi..

Siz konsolosa gittinizmi peki? Eğer sizde bi sorun yaşanmadıysa yurtdışında okadar uzamaz.

nikahın kiyildigini doğru düzgün bilen bile yok işlemlerin formatı gereği nikah gerekli ama düğün öyle degilki herkes öğreniyor ve en önemlisi tamamen ona ait oluyorsun..umarım anlatabilmisimdir..

nikahın kiyildigini doğru düzgün bilen bile yok işlemlerin formatı gereği nikah gerekli ama düğün öyle degilki herkes öğreniyor ve en önemlisi tamamen ona ait oluyorsun..umarım anlatabilmisimdir..

:) tabi millet dugunle öğreniyor da nikah demek evlilik karı koca olmak demek imza atıyorsun evet diyorsun.
suan siz Bir ailesiniz her ne kadar
Kimse bilmesede

Nikah yapıldığında herkese duyurması için
çok konuşan çok gezen ağzı çok laf yapan insanları çağırırlar ki
herkese anlatsın herkes duysun bilsin diye
birine ait olabilmek için nikah yeter
düğün şart değildir

burdaki konsolostada bikac sorun çıkardılar ama çabuk halledildi asıl sorunlar ordan çıkıyor uzatiyorlar sürekli..
Konsolosta eşimde sorun yaşamıştı ama ben burda hiç yaşamadım sorun hemen onaylanmıştı. Sizde ne gibi bi sorun yaratıyorlar eşinize?

Konsolosta eşimde sorun yaşamıştı ama ben burda hiç yaşamadım sorun hemen onaylanmıştı. Sizde ne gibi bi sorun yaratıyorlar eşinize?
dosyada olanların aslını istiyorlar şimdi de.. bi fotokopi diyorlar bi aslını ayy bende şaşırdım vallahi

dosyada olanların aslını istiyorlar şimdi de.. bi fotokopi diyorlar bi aslını ayy bende şaşırdım vallahi
Zaten evrakların orjinaliyle gidiliyor onlar fotokopısını cekıyor yani görmüş olmaları lazım çok tuhaf bi durum Allah hayırlısını nasip etsin inş

Zaten evrakların orjinaliyle gidiliyor onlar fotokopısını cekıyor yani görmüş olmaları lazım çok tuhaf bi durum Allah hayırlısını nasip etsin inş
ya çok tecrübesizler yada kasıtlı yapılıyor emin değilim..saolun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…