- 21 Temmuz 2014
- 1.380
- 787
fransadaNerede yaşıyor canım eşin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fransadaNerede yaşıyor canım eşin?
bende gitmek isterdim ama maalesef ailem izin vermez oralara bi başıma.. dua etmekten başka bişey gelmiyor elimdenBenim bir tanidigimda böyle oldu meğer kendilerininde oturumları yokmuş falan filan sonunda evlendiler ama yine olmadı morelini bozmak istemem ama yurt dışına gelin gidenlerin yüzde 80 i mutsuz sonuçta orda naptiklarini bilmiyosun burda farklı tanitiyorlar kendilerini yerinde olsam turist olarak gider bir hafta görür gelirim
fransada
evet bu olaylardan sonra daha çok sorun çıkarıyormuş fransızlar. çok teşekkür ederim sabretmeye devam ;(İşte avrupa ülkelerine vize almak öyle kolay değil. Sürekli sorun çıkıyor. Ev arkadaşıma da çıkarttılar, bende İtalya'ya 1 aylığına gittim zar zor aldım. Kendi maaşım 2500 düşük buldular babamın maaşını gösterdim. Saçma sapan şeylerden sorun çıkartabiliyorlar. Artık Türk olduğumuz için mi anlamıyorum. Ayrıca şu an Fransa'ya vize almak daha zorlaştı şu saldırıdan sonra müslüman olduğumuz için, o yüzden bilerek sorun çıkartıyor bile olabilirler. Sabredeceksin kuzucum vardır bir hayır.
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için galiba almanya farkediyor dediğiniz gibi..Kiminde uzun suruyor , kiminde kisa demeki..
Allah en yakin gamanda kavusturur insallah ..
Almanyaya gelin gelenler var mesela , onlarin bukadar uzub surmuyor sanirim gordugum kadariyla ..
Hayirlisi ..
Bunun kağıdı kalemimi kalmışcanım kağıt üzerinde evliyiz uzayan düğün..
yaa bu daha kötü baba evinde evli barkli oturmak istemem Allah onlarada kolaylik versin suan yurtdışına gidebildimi arkadasiniz?[/QUOTE
Suan evlisin ve oturuyorsun siz evliliği dugunden sonra mı sanıyorsunuz evlilik cuzdaninizi aldınız mı artık evlisin :)
burdaki konsolostada bikac sorun çıkardılar ama çabuk halledildi asıl sorunlar ordan çıkıyor uzatiyorlar sürekli..Siz konsolosa gittinizmi peki? Eğer sizde bi sorun yaşanmadıysa yurtdışında okadar uzamaz.
nikahın kiyildigini doğru düzgün bilen bile yok işlemlerin formatı gereği nikah gerekli ama düğün öyle degilki herkes öğreniyor ve en önemlisi tamamen ona ait oluyorsun..umarım anlatabilmisimdir..
Nikah yapıldığında herkese duyurması içinnikahın kiyildigini doğru düzgün bilen bile yok işlemlerin formatı gereği nikah gerekli ama düğün öyle degilki herkes öğreniyor ve en önemlisi tamamen ona ait oluyorsun..umarım anlatabilmisimdir..
Konsolosta eşimde sorun yaşamıştı ama ben burda hiç yaşamadım sorun hemen onaylanmıştı. Sizde ne gibi bi sorun yaratıyorlar eşinize?burdaki konsolostada bikac sorun çıkardılar ama çabuk halledildi asıl sorunlar ordan çıkıyor uzatiyorlar sürekli..
dosyada olanların aslını istiyorlar şimdi de.. bi fotokopi diyorlar bi aslını ayy bende şaşırdım vallahiKonsolosta eşimde sorun yaşamıştı ama ben burda hiç yaşamadım sorun hemen onaylanmıştı. Sizde ne gibi bi sorun yaratıyorlar eşinize?
Zaten evrakların orjinaliyle gidiliyor onlar fotokopısını cekıyor yani görmüş olmaları lazım çok tuhaf bi durum Allah hayırlısını nasip etsin inşdosyada olanların aslını istiyorlar şimdi de.. bi fotokopi diyorlar bi aslını ayy bende şaşırdım vallahi
ya çok tecrübesizler yada kasıtlı yapılıyor emin değilim..saolun Allah razı olsunZaten evrakların orjinaliyle gidiliyor onlar fotokopısını cekıyor yani görmüş olmaları lazım çok tuhaf bi durum Allah hayırlısını nasip etsin inş