• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümü kendim organize edicem! Fikirlerinizi bekliyorum

o kadar detaylara takılma ya zaten o gun herkes oyun oynuycak hıc ne masaya bakcaklar ne samdana ne muma :D ablam mesela yıllardır organızator ıstanbulun heryerınde dugun yapmıs ınsan ne dugunler goruyo ama kendı dugununu cok sıradan bı restaurantta yaptı bı kurdela bıle takmadık salona sonrada ıyı kı ugrasmamısz dedık kımse yuzune bakmıycakmıs yoruldugumuzla kalcakmısız o yuzden cok detaya ınme o gun sadece keyfıne bak :)

haklısın :) ben şimdi bile bu kadar stresin yanında olumlu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :) telkin ediyorum kendi kendimi :) ama diğer yandan da herşey istediğim gibi olsun istiyorumm :)

Müzikler konusunda benim açtığım konuya bakabilirsin tatlım. Ben de senin gibi kendim organize etmeyi planlıyorum. Ben biraz başkasının yaptığını beğenmeyen bi tipim :) Kendi içime sineni yaparsam kötü olsa bile bana güzel, hoş geliyor :)

Müzikler konusunda beğeniceğine eminim hepsiyle tek tek ben ve sevgilim olusturduk . Umarım işine yarar.

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...n-sarkilar-dakika-dakika-detayli-anlatim.html

Müzikler konusunda benim açtığım konuya bakabilirsin tatlım. Ben de senin gibi kendim organize etmeyi planlıyorum. Ben biraz başkasının yaptığını beğenmeyen bi tipim :) Kendi içime sineni yaparsam kötü olsa bile bana güzel, hoş geliyor :)

Müzikler konusunda beğeniceğine eminim hepsiyle tek tek ben ve sevgilim olusturduk . Umarım işine yarar.

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...n-sarkilar-dakika-dakika-detayli-anlatim.html

canım çok teşekkür ederim ama benim düğünüm olduğu saatte bu mesajı yazmışşsın :) ama olsun ben daha önceden senin konuna bakarak bir kaç parça için fikir edinmiştim çok saol yine de :) artık evli bir bayanımmmm :) bende kendimi toparlayım şarkı listemi paylaşıcam ;)

o kadar detaylara takılma ya zaten o gun herkes oyun oynuycak hıc ne masaya bakcaklar ne samdana ne muma :D ablam mesela yıllardır organızator ıstanbulun heryerınde dugun yapmıs ınsan ne dugunler goruyo ama kendı dugununu cok sıradan bı restaurantta yaptı bı kurdela bıle takmadık salona sonrada ıyı kı ugrasmamısz dedık kımse yuzune bakmıycakmıs yoruldugumuzla kalcakmısız o yuzden cok detaya ınme o gun sadece keyfıne bak :)

Bende süslü bir düğün çok istiyorum ama mekan açısından çok sıkıntı, direkt bir yerle anlaşmak 10 bini geçiyor, ve kapasite sıkıntısı var, bizim çevremiz çok geniş, e kapasite arttıkça fiyat daha da çıkıyor. Maddi durum iyi ama koç' un torunuda değilim yani :)

Bazen sizin gibi düşünüyorum, şık bir mekan yeter ne gerek var 3-4 saatlik bişi için onca para harcanacak diyorum, sonra böyle bir düğün görünce de kendimden geçiyorum... :31:

Back