- Konu Sahibi yenimodagir
mrb kızlar, yaz sonunda düğünüm olucak. organizasyon firmasıyla anlaşmak yerine tüm detayları kendim planlamak istedim. sizde düşüncelerinizi yazarak bana yardımcı olun lütfen... (kır düğünü olucak) öncelikle anı defteri yerine küçük kartvizitler bastırarak "var mı yeni evlilere tavsiyeleriniz" yazarak misafirlerin dileklerini yazmalarını isticem. düğün girişine de süslü bir kutu koyucam, kartları oraya atacaklar. kartları bastırdığımda resimleri eklerim. düğün kalabalık olacak, 500-600 kişi kadar, yani bu da 50-60 masa demek. masalar için kartvizitleri ve kalemleri koyacağım şık bi kutu yapmam lazım, ucuz maliyetli birşeyler olmalı. ne yapabilirim, nerden ne bulabilirm sizce?? müzik listemi yapmaya başladım. kır düğünü olacağı için öyle duygusal bi parçada giriş yapmak istemiyorum. yerli-yabancı düğün girişine uygun hareketli şarkı önerileriniz nedir? ve aklınıza gelen başka değişik fikirler olursa bekliyorum detaycı bi yapım olduğu için herşeyin mükemmel olmasını istiyorum, tüm detayları elimden geldiğince düşünmeye çalışıyorum...
çok orjinal fikirler çıkacağına eminim hadi kızlarrrrr düşünüp planlamaya!
çok orjinal fikirler çıkacağına eminim hadi kızlarrrrr düşünüp planlamaya!
Son düzenleme: