• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümü kendim organize edicem! Fikirlerinizi bekliyorum

yenimodagir

www.yenimodagir.com
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
48
2
86
İzmir
mrb kızlar, yaz sonunda düğünüm olucak. organizasyon firmasıyla anlaşmak yerine tüm detayları kendim planlamak istedim. sizde düşüncelerinizi yazarak bana yardımcı olun lütfen... (kır düğünü olucak) öncelikle anı defteri yerine küçük kartvizitler bastırarak "var mı yeni evlilere tavsiyeleriniz" yazarak misafirlerin dileklerini yazmalarını isticem. düğün girişine de süslü bir kutu koyucam, kartları oraya atacaklar. kartları bastırdığımda resimleri eklerim. düğün kalabalık olacak, 500-600 kişi kadar, yani bu da 50-60 masa demek. masalar için kartvizitleri ve kalemleri koyacağım şık bi kutu yapmam lazım, ucuz maliyetli birşeyler olmalı. ne yapabilirim, nerden ne bulabilirm sizce?? müzik listemi yapmaya başladım. kır düğünü olacağı için öyle duygusal bi parçada giriş yapmak istemiyorum. yerli-yabancı düğün girişine uygun hareketli şarkı önerileriniz nedir? ve aklınıza gelen başka değişik fikirler olursa bekliyorum ;) detaycı bi yapım olduğu için herşeyin mükemmel olmasını istiyorum, tüm detayları elimden geldiğince düşünmeye çalışıyorum...

çok orjinal fikirler çıkacağına eminim hadi kızlarrrrr düşünüp planlamaya!

Son düzenleme:
mrb kızlar, yaz sonunda düğünüm olucak. organizasyon firmasıyla anlaşmak yerine tüm detayları kendim planlamak istedim. sizde düşüncelerinizi yazarak bana yardımcı olun lütfen... (kır düğünü olucak) öncelikle anı defteri yerine küçük kartvizitler bastırarak "var mı yeni evlilere tavsiyeleriniz" yazarak misafirlerin dileklerini yazmalarını isticem. düğün girişine de süslü bir kutu koyucam, kartları oraya atacaklar. kartları bastırdığımda resimleri eklerim. düğün kalabalık olacak, 500-600 kişi kadar, yani bu da 50-60 masa demek. masalar için kartvizitleri ve kalemleri koyacağım şık bi kutu yapmam lazım, ucuz maliyetli birşeyler olmalı. ne yapabilirim, nerden ne bulabilirm sizce?? müzik listemi yapmaya başladım. kır düğünü olacağı için öyle duygusal bi parçada giriş yapmak istemiyorum. yerli-yabancı düğün girişine uygun hareketli şarkı önerileriniz nedir? ve aklınıza gelen başka değişik fikirler olursa bekliyorum ;) detaycı bi yapım olduğu için herşeyin mükemmel olmasını istiyorum, tüm detayları elimden geldiğince düşünmeye çalışıyorum...

çok orjinal fikirler çıkacağına eminim hadi kızlarrrrr düşünüp planlamaya!
bu kutuları masanın üzerilerine mi koyacaksınız ben mi yanlış anladım böyle birşeyler olabilir mi ? ben otelde çalıştım . bir dügünde masalrın üzerlerine inci ve parlak taşlar koymuştuk...

Eklentiler

• $86407004_tn50_1.jpg
    $86407004_tn50_1.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 186
  • $87277495_tn50_0.jpg
    $87277495_tn50_0.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 181
bu kutuları masanın üzerilerine mi koyacaksınız ben mi yanlış anladım böyle birşeyler olabilir mi ? ben otelde çalıştım . bir dügünde masalrın üzerlerine inci ve parlak taşlar koymuştuk...

tşk ederim güzel fikirlerin için :) evet kutuları masaların üzerlerine koyucam, kutuların kapakları olmasına gerek yok çünkü içerisine kartları ve kalemleri koyucam, ağzını kapatmıcam yani. masaların üzerine taş fikrini beğendim, belki gül yaprakları serpiştirebilirim diye düşünmüştüm. ama bunuda değerlendirmeye alıcam ;)

herkesin masasına tek tek kutu kart ve kalem koymak yerine dilek ağacıda yapabilirsiniz, yani adı dilek agacı fakat gelenler oraya sizlerle ilgili iyi dileklerini yazıp agaca asacaklar rengarenk kagıtlara rengarenk organze kurdelalarla fıyonk yapıp hazırlayabilirsiniz böylece kurdelalardan agacın dallarına takabilirler hemde düğününüzün karşılama masası civarlarında dekor yapmış olursunuz :)

herkesin masasına tek tek kutu kart ve kalem koymak yerine dilek ağacıda yapabilirsiniz, yani adı dilek agacı fakat gelenler oraya sizlerle ilgili iyi dileklerini yazıp agaca asacaklar rengarenk kagıtlara rengarenk organze kurdelalarla fıyonk yapıp hazırlayabilirsiniz böylece kurdelalardan agacın dallarına takabilirler hemde düğününüzün karşılama masası civarlarında dekor yapmış olursunuz :)

Çok güzel olur, ama kimse kalkıp yazmazsa diye düşünüyorum sonra da :( bu dilek ağacını nerden bulabilirim? kağıtları kenarlarından delip küçük kurdeleleri ordan geçirip o şekilde masaya dizerim, dediğiniz gibi her masaya kalem koymak yerine rengarenk kalemleri tek masaya koyarım böylece. misafirler dilekleri yazıp ağaca asarlar :) çok hoş olur :) tşk ederim bu güzel fikir için ;)

Çok güzel olur, ama kimse kalkıp yazmazsa diye düşünüyorum sonra da :( bu dilek ağacını nerden bulabilirim? kağıtları kenarlarından delip küçük kurdeleleri ordan geçirip o şekilde masaya dizerim, dediğiniz gibi her masaya kalem koymak yerine rengarenk kalemleri tek masaya koyarım böylece. misafirler dilekleri yazıp ağaca asarlar :) çok hoş olur :) tşk ederim bu güzel fikir için ;)

Aslına bakarsanız organizasyon firmalarında bu agaçlardan bulunuyor fakat demirden beyaz dalları olan bir agac yanı sırf demirden beyaz dallar var agac dıyınce aklınıza bıldıgımız agac gıbı bırsey gelmesın fakat söyle söyliyim bence agacınızıda kendınız yapabılırsınız hani evlere konan uzun şeffaf vazolar varya içerisine renklı kum falan koyuyolar uzu dallı çiçek koyuyolar sonra.. işte o vazolardan bi tane alıp içerisine dallar alıp hani saman renginde kalın kalın oluyo mutlaka görmüşsünüzdür o dallara minik neon renklerde kurdelalar baglayıp fiyonk yapıp bazı yerlerınden sarkıtabılırsınız ve eminönünden kelebekler alıp dallarin üzeine kondurabilirsiniz eminim cok hos olacaktır hatta isterseniz evlendıkten sonra onu o şekilde evinizin bir kösesinde hatıra olarak saklayabilirsiniz :)

Aslına bakarsanız organizasyon firmalarında bu agaçlardan bulunuyor fakat demirden beyaz dalları olan bir agac yanı sırf demirden beyaz dallar var agac dıyınce aklınıza bıldıgımız agac gıbı bırsey gelmesın fakat söyle söyliyim bence agacınızıda kendınız yapabılırsınız hani evlere konan uzun şeffaf vazolar varya içerisine renklı kum falan koyuyolar uzu dallı çiçek koyuyolar sonra.. işte o vazolardan bi tane alıp içerisine dallar alıp hani saman renginde kalın kalın oluyo mutlaka görmüşsünüzdür o dallara minik neon renklerde kurdelalar baglayıp fiyonk yapıp bazı yerlerınden sarkıtabılırsınız ve eminönünden kelebekler alıp dallarin üzeine kondurabilirsiniz eminim cok hos olacaktır hatta isterseniz evlendıkten sonra onu o şekilde evinizin bir kösesinde hatıra olarak saklayabilirsiniz :)

Gerçekten fikrimi değiştirdiniz, ben hep masalara kart koymaktan yanaydım. dilek ağacını da biliyordum ama açıkcası yapmayı hiç düşünmemiştim. önce düğün salonumla konuşup girişe bir masa ayarlamalarını isticem. sonra da dediğiniz gibi kendi ağacımı kendim yapmaya başlıcam :) çok tşkler :)

Gerçekten fikrimi değiştirdiniz, ben hep masalara kart koymaktan yanaydım. dilek ağacını da biliyordum ama açıkcası yapmayı hiç düşünmemiştim. önce düğün salonumla konuşup girişe bir masa ayarlamalarını isticem. sonra da dediğiniz gibi kendi ağacımı kendim yapmaya başlıcam :) çok tşkler :)

Ne demek rica ederim :) Fakat siz düğün günü hem kendi düğününüzün süslemesini yapıp hem kendinizi nasıl süslyceksiniz zor olmycak mı :)

Ne demek rica ederim :) Fakat siz düğün günü hem kendi düğününüzün süslemesini yapıp hem kendinizi nasıl süslyceksiniz zor olmycak mı :)

hepsini önceden planlıcam inş :) yakın bi arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendiricem, zaten kartların basımı önceden yapılmış olacak. masa süslemesi ile ilgili gerekli şeyleri arkadaşıma anlatıcam düğün günü de o ayarlıcak masayı ;) kartlarım hazır bile diyebilirim :) son düzenlemelerden sonra basılmış halinin fotoğrafını eklerim :)

Acık mekanda olacakmıs dugun anladıgım kadarıyla 1 gun oncedende kuramazsınız masları o kadar detay varken 1 gunde tek kişi yetiştirmekte zorlanabılır bende organizasyon firmalarında organizasyonlara gidiyorum ordan biliyorum yanı masaların üzerindeki tüm detaylar size mi ait olacak set up harici

evet kır düğünü olacak. ama tüm masaların detaylarıyla ben ilgilenmicem tabi ki :) çok zor olur bana, zaten vakit de olmaz o gün :) düğün salonuyla anlaşırken herşeyi baştan konuştuk, kırmadılar saolsunlar. masalarda şamdan ve çiçekler olucak. tüm ikramlar porselen tabaklarda sunulacak. sandalye süslemelerini gelinliğimin pudra pembesinden olmasını istedim. bi aksilik olmazsa allah ın izniyle herşey benim istediğim gibi olucak...

arkadaşım o gün sadece girişteki dilek ağacının olacağı masa düzenlenmesini yapıcak. bir kaç kişi olur mutlaka yanında. beyaz 2 adet çerceveye resimlerimizi koyucam, 2-3 tane kokulu mum (açık alanda kokusu duyulmaz ama olsun) pembe-beyaz gül yaprakları serpiştirerek güzel bir masa dekorasyonu hazırlamak istiyorum. yanına da dilek ağacımı yerleştirince tamamdır :) tüm malzemeleri temin edip, nasıl istediğimi anlatıcam. sevgili arkadaşlarım da bu düzenlemeyle seve seve uğraşırlar :) ne kadar detaycı olduğumu çok iyi bilirler çünkü :)

siz organizasyon firmasında tabi ki tüm masaların detaylarıyla ilgileniyorsunuz, bende misafir masaları hazırlanmış olucak, bana sadece 1 masa kalıyor :)))

hazır sizin gibi bu işlerin içinde olan birini bulmuşken sorayım :) bir düğünün organizasyonu için anlaştığınızda, masa süslemeleri dışında ne yapıyorsunuz? bana önerebileceğiniz başka orginal fikirler var mı :)) çok tşk ederim gerçekten ilginize :)

Son düzenleme:
pastasını begenmeyenler pasta falan kıralıyolar maket pastayı ama boyle seylere ekstra bısey odemeye hıc gerek yok :) pasta cıkısı sırasında davul show getıttırıyo bazıları ama bılgıdıgımız davul zurna degıl saksafon davul falan cok eglencelı oluyo onu tavsıye edebılırım . bı tavsıyede daha buluncam ama onu organızasyon fırmasından degıl ablamın dugununden ornek verıyım normalde gelın damat cıkar ılk dans edılır baygın bı muzık eslıgınde pasta kesılır.. ablamın oyle olmadı mesela zaten onda orkestra falan degıl dj vardı herseyı halletmıslerdı onceden ılk dans edıldı takıdan sonra dırek oynamaya gecıldı sonra bırden pasta geldı ortaya hareketlı bı muzık eslıgınde alkıslar tutula tutula kesıldı pasta zaten genc coktu ve tum genclerde kenarlarda kendınden gecıyodu :) sonra kalabalık dagılmadan nıl karaıbrahımgılın butun kızlar toplandık sarkısı caldı tum kızlar ablamın eteklerını tutup kaldırdılar falan tabı heryer kız o sırada ablamın gelın el cıcegı vardı elınde onu attı işte kım tutarsa :) dugun esnasında boyle seyler yaparsanız degısık gelebılır konuklarınıza :)

Son düzenleme:
düğün müziklerimi ayarlıyorum buaralar, dediğin gibi bende çoğunu hareketli parçalardan seçmeye çalışıyorum. kır düğünü olucak öyle slow romantik bir parçada çıkmayı düşünmüyorum :) aynı şekilde pasta müziğimde hareketli bir parça. bizde orkestra olucak ama çıkış, pasta, takı bunların müziklerini hep ben ayarlıcam. hatta müzik listemi hazırlayınca paylaşırım canımm :) ablanın düğününde yaptığı da çok değişik olmuş güzel ve eğlenceli bir fikir :) o zaman arkadaşlarımı önceden ayarlamak gerek ;)

Son düzenleme:
düğün müziklerimi ayarlıyorum buaralar, dediğin gibi bende çoğunu hareketli parçalardan seçmeye çalışıyorum. kır düğünü olucak öyle slow romantik bir parçada çıkmayı düşünmüyorum :) aynı şekilde pasta müziğimde hareketli bir parça. bizde orkestra olucak ama çıkış, pasta, takı bunların müziklerini hep ben ayarlıcam. hatta müzik listemi hazırlayınca paylaşırım canımm :) ablanın düğününde yaptığı da çok değişik olmuş güzel ve eğlenceli bir fikir :) o zaman arkadaşlarımı önceden ayarlamak gerek ;)

Herşey kendılıgınden oluyo zaten hıc stres yapma hersey gonlunce olur ınsallah :)

Herşey kendılıgınden oluyo zaten hıc stres yapma hersey gonlunce olur ınsallah :)

inş canım, ama çok zorlu bir süreçmiş :( birde herşeyin mükemmel olmasını isteyince daha da zorlaştırıyorum birşeyleri :( az kaldı bakalım gün sayıyorum işte :) tatlı telaşlar arada tadını çıkarmaya çalışıyorum :)

Back