- Konu Sahibi pambukmelek8788
kokladım ama benımseyemedım
şu parfüm nee güsel bişi bi okadarda seçimi zor bişe yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kokladım ama benımseyemedım
şu parfüm nee güsel bişi bi okadarda seçimi zor bişe yaa
çok haklısın canım doğru söylüyorsun:) matbazelı açık parfümeridemı kokladın ? ben hala ordayım
hahaha kız kaç kere dicem açıktan deil orjisini kokladm ykmden hatta o an kızın biri almaya glmiş o kokuyu iiyh bunumu alıcan dedm bu benm hayatım dedi
anladım yahu nıye kızıyorsun:44:
edp olan şahane
hangı ykm bu istanbuldakımı? her ykmde yokta.:44:
ankaradyım cnm kokuun senin olsun beğenmedim kardeşm zorlamı yaaa
canım tekrar tekrar sormamın sebebı ben uzun zaman sonrasında beğendım onuda ondan soruyorum.Bır edp var bırde edt var ne bıleyım çeşıtlerıde var hal böyle olunca hangısını kokladığını merak ettim tamam tamam beğenmedıysen beğenmemışındır yahu bır parfüm için bırbırımızımı kıracağız
yaniii parfümde kim oluormuş.. yok canm koku gerçkten güseldir eminim. ama benm kokuda değişik bi algım var yani sende zor beğeniyormssun ama nebiliyim benmki daha farklı bide maymun iştahlıyım beğenerek alırım biiri bişi dese kokudan soğurum , sevmediğim biri kullanırsa soğurum , yada baskasından daha güsel bi koku glirse parfümümü değişirim felan bu yüzden şuan lacoste diye tuttutrdum ama bakalm alıyımda 1 2 hafta kullanınca belli olur
gucci envy me kokusunu biliormusun bilmiosanda bi ara müsait ounca bakarmısın merak ettm o koku sana nasl gelicek
Lancome dan miracle, treson in love ve teson midnight rose derim.
Dior un miss cherie si de superdir. Simdi aklima dusurdun dugunluk parfum ne olmali diye, bence gunluk parfumunden kesinlikle farkli olmali. Yves Rocher magazalarinda 3 parfum var, Vanille Noir, Jasmine ve Elixir. Bence Elixir muhtesem bir gece parfumu, bu zevk isi oldugundan digerlerini de koklamani oneririm. Jasmine kokusu Bulgvarinin Jasmine noir kokusu kadar agir degil ama yine de yaz gecesine olur mu bilemedim :)
Cicek seviyorsan Marc Jacobs dan Daisy, fresh bir sey istersen DKNY Delicious serisi olabilir. Yine de dugun deyince aklima Treson dustu simdi :)
guerlain - l'ınstant magic
Allah ım bu parfümleri nereden buluyorsunuz ya adına bile dilim zor döner bu ne kokusu cnm ?
teyzemin kızı kullanıyordu. Ondan sonra bende müptelası oldum.
Pudralı bir koku.bergamot ve misk var içinde.
Durdukça güzelleşiyor ve çok kalıcı.
Benim sevdiğim kokuların içerikleri genelde aynıdır.
Misk, amber,zambak, sandal ağacı, vanilya.
Notalarında mutlaka bunlar olur.
:) güle gülee kullaan ben daha çiceksi tercih ediyorum
selam melekayla ben yıne geldım parfüm dıyarına
sana çok güzel bır koku önereceğım. mıracle kokla derım nefıs bırşey ben çok sevıyorum ferah tertemızzz
hoşgeldiiinn:) onu nedense hafif ekşimsi bir koku var dedikleri için koklamamıştım:))) nasıl bir kokusu var?
haydaaa yıne başladık
yahu ekşi kokuyu ben nıye beğeneyım.şahane bırşey banyodan yenı çıkmış hıssı verıyor insana.üzerıne orjınalını sık ve dolaş bır gün kokuyla bütünleş anlarsın ne demek istedığımı.çoooooooooook güzel
hafıf ama kalıcı bır çıçek kokusu tertemızzz.