- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
- Konu Sahibi pambukmelek8788
bi gidipte bakamadım ki :)) bukadar beğeneni varsa ben yanlmşmdr kesin:)
git sen bir bak ben eminim onu sıkıcaksın o güzel günde :) ne zaman düğünün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi gidipte bakamadım ki :)) bukadar beğeneni varsa ben yanlmşmdr kesin:)
git sen bir bak ben eminim onu sıkıcaksın o güzel günde :) ne zaman düğünün
umarımm eşya bakmaktan ona buna bakmaktan parfümlere bi bakamadım izinli günümde 1 gün olunca zor oluoo haziran sonunda inşalah
olsun canım bakarsın bir gün vallahi bilirim o koşuşturmayı daha yeni evliğim 4 ay önce evlendim bütün yasadıklarını anlayabiliyorumm
aay negüzeeell bizimkilerde bi bitsede evlenseek :) bu stresle kavga dövüş çOk olmaya ßaşladı
evet canım malesef ki herkes strestten özellikle gelin ve damatlar delirme noktasına geliyor vallahi bizde zorlandık ki biz 5 yıllık bir beraberlik 1,5 yıllık bir nişanlılık dönemine rağmen zorlandık sorunlar cıkıyor tutunun birbirnize tüm herşeyi atlatırsınız cabucak gecer inşallah hepsi ki zaten benden söylemesi yaptığınız bu stresın hiç biri kalmıyor düğün günü hiç birşey hatırlamıyor insan
evet herkes öyle diyor ama çOk zor yani biçokkez ayrılık noktasına geLdik evlenince de bütün sorunlar biter başka sorunlar çıkarr oof oof en iyisi baba evi aslındada sevgide bşka oluoo aamaa
bak bizde cok kavgalar ettik ama hiç ayrılık cümlesini bile almadık ağzımıza ben eşimi çok iyi tanıdığım için zorluk cekmiyorum evliliğimde tabiki düğün telaşı bitiyor bu sefer gecim sıkıntısı baslıyor ama bunların sonu yok tatlım hayat bu malesef ki böyle geçiçek ömrümüz evli olsakta olmasakta
günceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :) yokmu arkdaslar başka bu kokuları kullanıp önerecek olanlar yaa :) ben bu kokulara gidip bakamıyorum o derece bi yoğunluk içindeyim:) bikaç gün içinde de almam lazım sizlere güvenerek orjinalle birebr aynı olp ithl olan kokusunu alıcm ucuz enazndan :) düğüne kadar deneym 1-2 kokuyu orjsine par veremem şuan :) en hafifii en seksisi kalıcısıı tamameen içine çektikçe çekesin gelen çiçek kokusuu hangsiiiiiiiiiiiiii :)
- miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir
mıracle ve chanel coco matbazelı gözünü kapat al canım bayılıyorum bu kokulara:)
inan en çOk o ikisinii merk ediyorum biliyormusunn az birazda blgri jasminii :)))
jasmını sevmedim ben kuf kokusu gıbı bır koku geldi sankı burnuma hoşlanmadım.En sevdiklerim chanel coco matbazel ve mıracle bırde bulgarı blv :)
Canım beyaz tenlisindir umarım çünkü tavsiye edeceğim koku hem klişe kokulardan uzak, herkesin üstünde duymayacaksın.
Hem de misler gibi kokuyor ve çooook kalıcı.
İş yerinde herkes Aylin bu senin kokun diyor ve bayılıyor.
Givency- Ange ou Demon Le Secret Elixir
Açıklaması bile almana yeter bence
Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Elixir ile içinizdeki dişiliği ortaya çıkarın. Le Secret Elixir yoğun, asil ve gizemli. Givenchy'nin çiçeksi notalara sahip Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Elixir İddialı, kadınsı ve zarif bayanlar için baş döndürücü bir kokudur.
Parfüm Notaları:
Üst nota: İtalyan limonu, yeşil çay ve çiçek özütü.
Orta nota: Yasemin ve portakal çiçeği.
Alt nota: Vanilya, paçuli, sedir ve misk
canım bu parfüm yenımı çıktı?merak ettim kokuyu
Givenchy' nin son kokularından canım
Denemelisin bence, ilk sıktığında ve kokuyu aldığında biraz yoğun geliyor
5 dakika sonraysa mükemmellllll ötesi
Tavsiye ederim
tamam canım en kısa zamanda koklarım parfüm hastasıyım teşekkürler...
ben kulandım bunu kzlar ama şişenin yarısı duruyor baydı beni hafif şekersi bişi var gibi gldi bana içinde meyvemsi yadaa