Düğünüme parfüm

bunlalr arasından şunu kullan demeyeyim ama kullanma diyeceklerim var,geri kalanları da dener öyle karar verirsin.
dior addict düğün için ağır olur diye düşünüyorum.beyaz gelinliğe yakışmaz bence.
jasmin noir de hiç uygun değil düğün için,güzel ve ağır bir koku,düğüne siyah zarif bil elbisenin içinde katılacak bir davetli olsaydın muhteşem bir seçim olabilirdi.
rare gold ve rare pearls de ağır olgun kokulardır düğünde daha masum çiçeksi yormayan kokular seçmelisin diye düşünerek bu ikisini de listeden çıkarmanın iyi olacağı kanaatindeyim

tşk ederiim:) ağırsa bakmayım neden bilmioyrum ama benm tenimde koku ağırsa sonradan hafifleşmiyor iyice ağırlaşıyor:)) ama tresora bakıcam inşalah:)

:) hımmm pekiii önerin için çok teşekkür ederim

tam oalarak hafif çicek ama bi yandanda sexy olsun:) ve ilk sıktğımdada hafiff olsun durdukçad koku aynı olsu:n:))) istiyorum çokmu şey istiyorum:)))

Hayır çok şey istemiyorsun. Ama çok şey istesen de hakkındır, sonuçta gelin oluyorsun
Beyaz çicekler ağırlıklı ve seksi şu kokular var:
Boss Orange Hugo Boss
Gucci Premiere Gucci
Boss Nuit Pour Femme Hugo Boss (mesela bu düğün, davet vs için yapılmış gece kokusuymuş)
Sinner Kat Von D (kaç yıl üst üste en seksi koku seçildi)
Bir de aslında seksi denince aklıma Laura Biagiotti'nin parfümleri geliyor. Özellikle Venezia ama çok mu sıradan olur bilemedim.

ay teşekkür ederimm :)) hiç duymadım bu kokulara nerden bakabilirm :)

ay teşekkür ederimm :)) hiç duymadım bu kokulara nerden bakabilirm :)

İstanbul'daysan AVM'lerde bulabilirsin. Boyner ve YKM'lerde oluyor genelde. Hugo Boss ve Gucci satan mağaza veya butiklerde bulabilirsin. Özellikle İstinye Park'daki butiklerde vardır. Tabii kokuyu beğenirsen internetten fiyat karşılaştır. Vergiler yüzünden parfümler bizde çok pahalı. Bazen ebay'den getirtmek bile ucuz oluyor.

tmm canım teşekkürler :) ykmden bakıyım ozaman :) ankaradayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…