- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
merhabalar :) haziranda düğünüm var evet daha 6 ay var belki ama malum parfümleri seçerken en az 3 4 ay gelip geçiiyor ve özel gün olunca dahada bir zor oluyor:) arkadaslar benim koku zevkim genelde çiçeksii hafif kalıcı ve bi okadarda sexy :)
bikaç öneriler var ama bunlardan hangi olabilir veya sizin önerdiğiniz varmı:) bu arada beyaz tenliyim ve minyonum:)
- miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir
-- avondan today ve rare goldmu paper mı ne bişidi :) ???
chance ın açık parfümünü mü denedin canım sen?
orjinali kesinlikle ağır değil çünkü :26:
ama zevk meselesi tabi bana çok ferah miss gibi geliyo, sana ağır gelmiş olabilir
Tresor in love çok hoş bi kokudur tertemiz hafif kalıcı missler gibi kokarsın bu parfümle jadore ise ağırdır evet genelde çevremde kim gelin olduysa hep bu kokuyu tercih etti :) belki kokusuna bakarsında sende seversin diye yazmıştım ağır kokuları kullanamazsan eğer deneme :) beatiful çok çok özel bir koku biraz ağır gelebilir sana ama aslında tende durdukçada açar hafifler kalıcı bir kokudur zevk senin seçim senin :)
Çiçek ve meyve kokusu. Meyve dediğim misket limonu ve çok hafif turunçlar. Bu klasik Nina.
Tam olarak ne tarz istiyorsun?
Eki Görüntüle 583567
Ben bu parfüme ba-yı-lı-yor-um!!!
Tam adı ne bilmiyorum sadece markanın ismi var üzerinde, o yüzden resmini ekledim.
Bir de BVLGARİ-Rose da çok güzel, ben beğeniyorum.
bunlalr arasından şunu kullan demeyeyim ama kullanma diyeceklerim var,geri kalanları da dener öyle karar verirsin.
dior addict düğün için ağır olur diye düşünüyorum.beyaz gelinliğe yakışmaz bence.
jasmin noir de hiç uygun değil düğün için,güzel ve ağır bir koku,düğüne siyah zarif bil elbisenin içinde katılacak bir davetli olsaydın muhteşem bir seçim olabilirdi.
rare gold ve rare pearls de ağır olgun kokulardır düğünde daha masum çiçeksi yormayan kokular seçmelisin diye düşünerek bu ikisini de listeden çıkarmanın iyi olacağı kanaatindeyim
tam oalarak hafif çicek ama bi yandanda sexy olsun:) ve ilk sıktğımdada hafiff olsun durdukçad koku aynı olsu:n:))) istiyorum çokmu şey istiyorum:)))
Hayır çok şey istemiyorsun. Ama çok şey istesen de hakkındır, sonuçta gelin oluyorsun
Beyaz çicekler ağırlıklı ve seksi şu kokular var:
Boss Orange Hugo Boss
Gucci Premiere Gucci
Boss Nuit Pour Femme Hugo Boss (mesela bu düğün, davet vs için yapılmış gece kokusuymuş)
Sinner Kat Von D (kaç yıl üst üste en seksi koku seçildi)
Bir de aslında seksi denince aklıma Laura Biagiotti'nin parfümleri geliyor. Özellikle Venezia ama çok mu sıradan olur bilemedim.
ay teşekkür ederimm :)) hiç duymadım bu kokulara nerden bakabilirm :)
İstanbul'daysan AVM'lerde bulabilirsin. Boyner ve YKM'lerde oluyor genelde. Hugo Boss ve Gucci satan mağaza veya butiklerde bulabilirsin. Özellikle İstinye Park'daki butiklerde vardır. Tabii kokuyu beğenirsen internetten fiyat karşılaştır. Vergiler yüzünden parfümler bizde çok pahalı. Bazen ebay'den getirtmek bile ucuz oluyor.
''La Vie Est Belle''
Aqua di gio yeşil olan sarı kapaklı zambak sümbül ve kavun karışımı deneyebilirsin
Chanel Chance benimde 4 ay önce düğüüm oldu bunu kullandım çok güzel bir kokudur
bana neden ağır gldiki bu koku herkez beğeniyor :)
agır mı geliyor sana :) ben yıllardır kullanıyorum o kadar memnunum ki düğündede çok hoşuna gitmişti herkesin zaten kolay kolay üstünden çıkan bi koku değil
dp den almıştım ben acaba o yüzdenmi :) orjinalle okadar fark olduğunu bilsem almazdım resmen kokudan tiksindim
olabilir canım tiksindim diyosun resmen baksana o zaman orjınalinden baya farklı bir koku çünkü orjinali gerçekten çok hoş bi koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?