• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme parfüm

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
merhabalar :) haziranda düğünüm var evet daha 6 ay var belki ama malum parfümleri seçerken en az 3 4 ay gelip geçiiyor ve özel gün olunca dahada bir zor oluyor:) arkadaslar benim koku zevkim genelde çiçeksii hafif kalıcı ve bi okadarda sexy :)

bikaç öneriler var ama bunlardan hangi olabilir veya sizin önerdiğiniz varmı:) bu arada beyaz tenliyim ve minyonum:)

- miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir
-- avondan today ve rare goldmu paper mı ne bişidi :) ???

Listenden Tresor in love harika bi seçim bence hem hafif hemde miss gibi kokar tertemiz :34: Jasmen noir de olabilir biraz ağır kokudur yanlız. Bunların dışında önerebileceğim *Este Lauder Beatiful*,*Calvin Klein Beauty*, vee Cristian Dior Jadore* kokla hangisini beğendiysen onu kullan bunlar düğün için en ideal kokular kanaitimce :12:

chanel chance uzun süredir kullandığım parfümüm
benim de haziranda düğünüm var o zamanda üzerime boca etmeyi planlıyorum canım parfümümü :1:

Calvin Klein'ın parfümleri çok kalıcı gelmiyor ve biraz unisex kokuyor sanki.
Benim önerim Nina Ricci'den Nina. Coco'dan sonra şu sıralarda en büyük favorim.

parfüm hastası olarak sana önerebıleceğım kokular şunlar canım:

1/bulgarı blv (mavı şişe)
2/ chanel chance
3/chanel coco matbazel

bunlar tam istediğin gibi parfümlerdir canım keyıfle kullanırsın:16:

Son düzenleme:
merhabalar :) haziranda düğünüm var evet daha 6 ay var belki ama malum parfümleri seçerken en az 3 4 ay gelip geçiiyor ve özel gün olunca dahada bir zor oluyor:) arkadaslar benim koku zevkim genelde çiçeksii hafif kalıcı ve bi okadarda sexy :)

bikaç öneriler var ama bunlardan hangi olabilir veya sizin önerdiğiniz varmı:) bu arada beyaz tenliyim ve minyonum:)

- miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir
-- avondan today ve rare goldmu paper mı ne bişidi :) ???

#Michael Kors' u mutlaka deneyin...:)

Listenden Tresor in love harika bi seçim bence hem hafif hemde miss gibi kokar tertemiz :34: Jasmen noir de olabilir biraz ağır kokudur yanlız. Bunların dışında önerebileceğim *Este Lauder Beatiful*,*Calvin Klein Beauty*, vee Cristian Dior Jadore* kokla hangisini beğendiysen onu kullan bunlar düğün için en ideal kokular kanaitimce :12:

tşk edermm inan tresorunda kokusna bakamadm daha arkdşlrla ısrrla bak dior iiice merk ettim:) esteenin kokusunu merk ediorm aslnda bakym bi :) jadore bakmştm ama ağr gldi bana :s

hayrlı olsn cnm şimdiden :))) o kokuyu inan burdan duyup aldım ama benm midemi bulandro ve basıımı döndüro nedense çk ağr gldi oda bana:)

chance ın açık parfümünü mü denedin canım sen?
orjinali kesinlikle ağır değil çünkü :26:
ama zevk meselesi tabi bana çok ferah miss gibi geliyo, sana ağır gelmiş olabilir

tşk edermm inan tresorunda kokusna bakamadm daha arkdşlrla ısrrla bak dior iiice merk ettim:) esteenin kokusunu merk ediorm aslnda bakym bi :) jadore bakmştm ama ağr gldi bana :s

Tresor in love çok hoş bi kokudur tertemiz hafif kalıcı missler gibi kokarsın bu parfümle jadore ise ağırdır evet genelde çevremde kim gelin olduysa hep bu kokuyu tercih etti :) belki kokusuna bakarsında sende seversin diye yazmıştım ağır kokuları kullanamazsan eğer deneme :) beatiful çok çok özel bir koku biraz ağır gelebilir sana ama aslında tende durdukçada açar hafifler kalıcı bir kokudur zevk senin seçim senin :)

Yinede ağır bulusan beatiful love'ı da dene bu çok daha yumuşak hafiftir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
$M1.jpg

Ben bu parfüme ba-yı-lı-yor-um!!! :17::17:
Tam adı ne bilmiyorum sadece markanın ismi var üzerinde, o yüzden resmini ekledim.

Bir de BVLGARİ-Rose da çok güzel, ben beğeniyorum.

Back