Dügünüme 3 hafta kaldi

kara_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
233
0
46
Avusturya
Selamlar, uzun zamandir yazmiyordum ama takip ediyordum forumu kizlar :)

Evet yumurta kapiya dayandi, 3 hafta kaldi dügünüme varmi baska evlenenler?

3 hafta kaldi...
...evimiz daha hazir degil
...nisanlimla küsüz...ve cok kirginim
...nisanlimin ailesi gelicekmi gelmicekmi belli degil
...iki dügün olucak yurt disinda oldugum icin, türkiyedeki dügünde 1 gram hazirlik yok karismiyorum
...evlilikten korkmaya ve tirsmaya ve terlemeye basladim
...tekrar tekrar düsünmeye basladim bu evlilik olayini

Gördügünüz gibi cokta tatli degil bu evlilik hazirliklari

Sizde nasil gidiyor?

Sevgiler

kara peri

Kolay gelsin canım.Benimde nerdeyse 3 hafta ar hatta daha az ve acayip panik haldeyim napıcam bilmiyorum.Stress,korku hepsi bir yandan..Yok ya neresi tatlı hazırlardan yoıruldum ve artık imdat diye bağırcam o dereedeyim

Canım düğün gerginliği bunlar, benimde 2 hafta kaldı çok heyecanlı ve gerginim İnşallah atlatırız en kolay şekilde. Sen nereye evleniyorsun

kolay gelsin kizlar...cok zormus valla...hele benim erkek tarafi yok, iyice dardayim...of of bi durum

benim nisanlim samsunlu, avusturyada yasiyorum ondan bi bruda dügün olucak ve birde türkiyede...ama avusturyada yasicaz...

Benim de erkek tarafı burda değil canm.Ve h erşeyle ben ilgliendim davetiye,şeker gelinlik damatlık masaların dekorasyonu ama artık yoruldum yani.

Aynennnn! birde cogu zamanim nisanlimin inadi yüzünden kavgali gecti bunaldim artik cidden....kaynanamlarda sagolsun hic bisi yapmadi...haa bi pike takimi hediye edicekmis bana mubarek 6 aydir anlat anlat bitiremedi!! altindan herhalde pike takimi

valla benimde erkek tarafı burda değil ama herşeyi nişanlım organize ediyor yoksa çok zorlanırdım.

sakşn olmaya çalış canm bilyiorum çok zor da.Daha azönce ağladım ya bu öldürcek beni.Benim nişanlım yabancı yazık yavrum bişi bilmiyor burda yardım etsin o da anca ağlamalarımı,kaprislerimi çekiyor noldun daha :)
yok canm takım pırlantadandır :)

Allah kolaylık versin canım.
stresin normal ama,sıkma canını.
benim nişanlımdan yana hiç bir şikayetim olmamasına rağmenidüğün tarihi yaklaştıkça tırsmaya başladım.
haftaya düğünüm.bide üstüne finallere girip çıkıyorum.alnım sivilce tarlas oldu,
bu düğün hazırlıkları tatlıda olsa acıda olsa bizi yormayı beceriyor

benim de 24 haziran'da olacak düğünüm. 3 seneyi geçti nişanlıyım. Üniversite öğrencisiyim ben.3 yıl içersinde o kadar çok şey yaşandı ki, defalarca ayrılmayı düşündüm bende ama bu düğün arefesinde hamd olsun hiç sıkıntı yaşamadım.. ailesi ve kendsi beni mutlu edebilmek için herşeyi yaptı, mobilya olayını abartmadık. evim için aldıkları mobilyayı söleyeyim sana salon takımı, orta sehpa, oturma grubu, mutfak masası, ankastre set ve buzdolabı, yatak odası.. başka bişey yok.. ama zorlamıyorum sıkıntı yok.. herşey yolunda olsun da hiçbişey istemiyorum.. Böyle de mutlu olurum ben :)
sabret, ama çok büyük sıkıntılar varsa bilemem tabi.. özel değilse nedir konu merak ettim neden küstünüz..

Hayirli olsun.
Benimde bir aydan biraz fazla kaldi.
Cok stresli ve zor dönemler bunlar.
Allah yardimcimiz olsun insaAllah.

Avusturyanin neresinde yasiyorsun?
Damadi siz mi avusturyaya getirdiniz?
Isi ne sormama müsade varsa?

Bende TRye gidiyorum.
Ama 1-2 sene deniycez.
Yapamazsak belki onu buraya getiririrm.
Ama nasil olur bilemem.

Esyayi hic kafani takma sen.
Zamanla calisir herseyi kendiniz alirsiniz.
Önemli olan mutlu ve huzurlu olmaniz.

Son düzenleme:

Ayy aynen canim ya bende üniverste ögrencisiyim, anlim mayin tarlasini birak bam baska bi hal aldi sivilcelerden Gerci yüzümden daha cok sirtim fena sekilde

Ya aslinda nisanlimdan yana cok derdim yok, anlamaya calisiyorum, ailesi herseyi bunun üstüne yikti biz bisi yapmayiz dedi, buda iste calisti ugrasti etti elinden geleni yapiyor ve yaptikalrindan dolayi cok mutluyum :) Ama cok gergin böyle bi süre gecirdigi icin, hayatta evlenmem diyen tarzdandi zaten ama iste asik olunca insan evleniyor demekki :)) Ama dügün törenine felan cok uzak hic dügüne gitmemesindende belli hic bi adeti felan bilmiyor...o günki kavgamizda cok sacma sapan birseydi ama inat etti, organizasyon sirketine dügün günü ilgili bisi sordum ve aynen sunu dedim: var sayalimki saat 12de kiz alma merasimi evde olucak fotocuya kacta gitmem gerek dedim...olay buydu...neymis o fotocunun yaninda ögrenmis hic haberi olmicakmis yoksa Ya dedim ben karar felan vermedimki...öylesine sordum nasil olur diye...

Ama iste cok gergin cok bunaldi anliyorum ama bende güzel bi dügün istiyorummm yaa

ama baristik cok sükür :)))

Viyanada yasiyorum, yok ben getirmedim, kendisi burda yasiyordu. Ögrenci kendiside benim gibi, dügün masraflari icin sadece gecici isler yapti...

bizde ielrde insallah TRye gidicez ama suan benim okulum var, eger burda bi düzen kuramazsak ozaman gidecegiz.

Esyalar felan alindi ama sanirim sende avusturyada yasiyorsun biliyorsundur, 3-4 ay bekliyoruz hala gelmedi

TRde nereye gidiceksin?

benimki yabancidanda beter Türk dügünü görmemis hayatindan cifte telli, halay nedir bilmiyor

ayyy düğüne az kaldı dediklerinde ağlamak istiyorum pazartesi ev yerleştirmeye gidecektik mobilyaları teslim edemeyebilirlermiş yarın belli olacak ordan almayı ben istedim herkes beni suçlayacak sen buldun diyecekler diye korkuyorum
son 17 gün

Ayni gun evlencez :)
Benimde mobilyalarim gelmedi cok sinir bi durum daha bu hafta gelmicekmis. Haftaya anca diyorlar off bizimkilerde oyalandin diye bana kizcak...

Ayni gun evlencez :)
Benimde mobilyalarim gelmedi cok sinir bi durum daha bu hafta gelmicekmis. Haftaya anca diyorlar off bizimkilerde oyalandin diye bana kizcak...

herşey yolunda gidiyo derken nazar değirdim 7sine teslim etsek dediler itiraz ettim beni üzerseniz bende sizi üzerim dedim biraz kıllık yaptım sözleşme tarihi dışına çıkılsın istemiyorum. Nişanlım dedikleri tarihde teslim etmezlerse mahkemeye verelim diyo işini iyi yapmayan insanlar yüzünden geriliyoruz bakalım yarın belli olacak herşey

aynı gün gelini olucaz ne güzel :)

Ayy bizim mobilyaninda tarihi yarin, yarindan sonra bende firtina gibi esip gürleyecegim :) Bakalim noluyor :) biktim valla burda 3 aydir bekliyoruz sinir bozucu...dedigin gibide bide herkez bizden hesap soruyor sizin sucunuz diyor

off insallah yetisir ve ikimizde gülücükler sacariz etrafa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…