Dugunumden 1 ay once ameliyat olmak istiyorum 1 ay yeterli mi?

Bence hic sıkıntı olmaz canim eskisi gb zor dgl ameliyat ben oldum 2 haftada duzeldi bence ol dugunun olacagi gb yeni hayat yeni baslangic yeni burun bence harikaa:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkur ederim kac gundur dua ediyorum hayirlisi icin bana isaret gonder Allahim diye bugun gelen 2 olumlu mesajlari isaret olarak kabul etmek istiyorum InsaAllah pisman olmam tek istegim o

Cevabin icin tesekkur ederim. Kime sorsam ameliyata gerek yok burnun senin abarttigin gibi kotu deil diyor ama birde benim psikolojime soyleyin onu. Doktorumla henuz gorusemedim, dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum onunla da ancak Turkiyeye geldigimiz zaman gorusebilcem. Forumdaki ameliyat olanlarin fotograflarina bakiyorum 20. Gunde cokta guzel gorunen burunlar var. Kafam suan cok asiri karisik
Bu benim 2 haftalik burnum canim hc sorun yapma bence rahatlikla olablirsin ben daha önce evlenmeden yaptırmadıgım ıcin pjsmanim:)

Eklentiler

• $1399410329320.jpg
    $1399410329320.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 63
Burnunda ilk ameliyatin kapali olma olasiligin yuksek bence...umarim istedigin gibi olur..dugun bide bu yani benim rn buyuk kabusumdu profil fotolari..hbrsizce cekilen fotolarimi filan hep yirttim..saga sola kapt kendini ol gitsin com istiyorsan cabucak iyilesirsin allahin izniyle..simdiden ccookk gecmis olsun canimm

Cook tesekkur ederim insaAllah pisman olmam. Ben de fotograflara bakip keske yaptirsaydim demek istemiyorum. Bir defa evlencem sonucta ve guzel gorunmek memnun kalmak istiyorum

Bu benim 2 haftalik burnum canim hc sorun yapma bence rahatlikla olablirsin ben daha önce evlenmeden yaptırmadıgım ıcin pjsmanim:)

Cok guzel olmus masallah hicte ameliyat olmus gibi deil. Sen nerde hangi doktora yaptirmistin canim.

BAŞAK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI
İşte duygusallıktan uzak, aşktan korkan bir erkek. Başak'lar oldukça pasif, başka insanlarla kendisini paylaşmaktan korkan, gösterişsiz ve naif erkeklerdir.
Bir Başak'ın sizden hoşlanıp hoşlanmadığım hakaretlerinden ve yersiz eleştirilerinden anlayabilirsiniz.

Aşkı, okyanusun ortasında. fırtınaya yakalanmak kadar ürkütücü bulan bu burcun erkekleri, romantizmden de son derece uzaktırlar. İlginçtir ama onu paha-h hediyelerle etkileyebilirsiniz. Bir Başak erkeğiyle beraberken fazla masraf çıkartmaz, temiz, şık ve düzenli bir kadın olabilirseniz ilgisin! ve sevgisini kazanabilirsiniz. Eğer onun bitmek bilmeyen hastalıklarına ve somurtkanlığına dayanabilirseniz, sevgi göstereceği günlerin hayali ile yaşayabilirsiniz.

ay valla yalan billa yalannn :)
benimki hiç böle değil ... bi yanlışlık var ama ya benimkin de ya bu yorum da :)

Resmimi gordun ki bu yakin cekim ve benim acik ameliyat hc sorun yapma derim :)

Cook tesekkur ederim insaAllah pisman olmam. Ben de fotograflara bakip keske yaptirsaydim demek istemiyorum. Bir defa evlencem sonucta ve guzel gorunmek memnun kalmak istiyorum

Kesinlikle haklisin canim bu konuda..mukemmel gelin fotolari goruyoruz nette bile gelinlik modeki yazinca bi suru guzel kiz cikiyo hahahaahaha senin neyin eksik...yaptir gitsin kocaaammmaann 7 haftan olucak iyilesmek icin hem elmacik kemiklerinin sisligi guzel olur allik guzel duruyo emin olabilirsin buna..ya da bana oyle geliyo:):):):):)

Cok guzel olmus masallah hicte ameliyat olmus gibi deil. Sen nerde hangi doktora yaptirmistin canim.

Canim ben istanbul maltepe bölge hastanesi doktor hakan akcine oldum cok memnunum insallah hep boyle gider:)

Kesinlikle haklisin canim bu konuda..mukemmel gelin fotolari goruyoruz nette bile gelinlik modeki yazinca bi suru guzel kiz cikiyo hahahaahaha senin neyin eksik...yaptir gitsin kocaaammmaann 7 haftan olucak iyilesmek icin hem elmacik kemiklerinin sisligi guzel olur allik guzel duruyo emin olabilirsin buna..ya da bana oyle geliyo:):):):):)

Ayy cok tesekkur ederim insallah oyle olur. Simdi herkes gozlerin cok guzel diye yorum yapiyo bende bunu geri kalan hicbiryerin işe yaramaz olarak algiliyorum :KK1: insallah burnumu yaptirinca genel olarak yorum yaparlar

Son düzenleme:
Ayy cok tesekkur ederim insallah oyle olur. Simdi herkes gozlerin cok guzel diye yorum yapiyo bende bunu geri kalan hicbiryerin işe yaramaz olarak algiliyorum :KK1: insallah burnumu yaptirinca genel olarak yorum yaparlar

Ameliyat oldugumu bilenler guzelligine guzellik kattin diyolar bilmeyenler ise sen daha bi guzel oldun noldu sana diyo..emin ol butunuyle guzel olucaksin...hangi hastanede olucaksin doktorun kim

Emin ol olumlu düşün gercekten etkisi oluyor :)

Ameliyat oldugumu bilenler guzelligine guzellik kattin diyolar bilmeyenler ise sen daha bi guzel oldun noldu sana diyo..emin ol butunuyle guzel olucaksin...hangi hastanede olucaksin doktorun kim

Ben Ankarada Gazi Hastanesinin doktoru Osman Latifoglunu dusunuyorum burdaki yorumlara da baktim icime sindi ama degisebilirde henuz emin deilim

Ben Ankarada Gazi Hastanesinin doktoru Osman Latifoglunu dusunuyorum burdaki yorumlara da baktim icime sindi ama degisebilirde henuz emin deilim

Hacettepede Haldun kamburoglunun yorumlarini okudun mu ben burdan bulmustum yaptigi burnu gorup muayene oldum ki ameliyatimi da o yapmisti kapali ameliyatla..iki tanr arkadasimda ona oldu birisi revizyon birisi de ben gibi ilk ve son ameliyatini.

Hacettepede Haldun kamburoglunun yorumlarini okudun mu ben burdan bulmustum yaptigi burnu gorup muayene oldum ki ameliyatimi da o yapmisti kapali ameliyatla..iki tanr arkadasimda ona oldu birisi revizyon birisi de ben gibi ilk ve son ameliyatini.

Baska onerilere de tabiki acigim benim icin daha iyi olur. Onu da arastiriym icime hangisi sinerse ona yaptiririm. Onerin icin tsk ederim

Baska onerilere de tabiki acigim benim icin daha iyi olur. Onu da arastiriym icime hangisi sinerse ona yaptiririm. Onerin icin tsk ederim

rica ederim canım..cabucak iyileşmek istiyorsun ve ilk ameliyatınsa tecrube ile sabittir haldun bey cabuk iyileştiriyor sanki:KK70::KK70: yorumları okuyabilrsin burda var..yaptıgı burnu görmek istersen mail adresini vermen yeterli..yardımlaşmak için var bu site sonucta..

rica ederim canım..cabucak iyileşmek istiyorsun ve ilk ameliyatınsa tecrube ile sabittir haldun bey cabuk iyileştiriyor sanki:KK70::KK70: yorumları okuyabilrsin burda var..yaptıgı burnu görmek istersen mail adresini vermen yeterli..yardımlaşmak için var bu site sonucta..

Cook tesekkur ederim yorumlari okudum ve gayet olumlu hepsi. Kararimi simdiden degistirdim bile sanki. Ozaman veriyorum mailimi turkish_chik_88@hotmail.com

X