Dugunumden 1 ay once ameliyat olmak istiyorum 1 ay yeterli mi?

NarCicegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
61
2
34
Merhaba arkadaslar. Eylul ayinda dugunum var Allah'in izniyle, yurtdisinda yasadigim icin 1-1.5 ay oncesinden Turkiye'ye gidecegiz. Ben burnumdan oldum olasi hic memnun degilim. Dugunden once de ameliyat olmak istiyorum fotograflarda yan profilden pozlar verebilmek istiyorum. Turkiye'ye gidis tarihini Temmuzun sonu gibi dusunuyoruz, gider gitmez ameliyatimi olsam dugune kadar burnum simdiki halinden daha cirkin durmaz degil mi? Ameliyat olanlardan yorum bekliyorum, benim icin cok onemli bir karar ve haliyle cok tereddutluyum. Doktor olarakta Ankara'da Osman Latifoglu'nu dusunuyorum..

Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin, kafam cok karisik az da olsa yardimci olun bana

3 ay once gelebilmem mumkun degil 1 ay'a 2 hafta daha eklemesi icin zar zor ikna ettim babami. ooff napcam

Bencede 1 ay yetersiz düğün için. Çünkü bir bakmışssın sabah yüzün şiş içinde. Bir sabah kalkmışssın gün boyu sanki uyumamışsın gibi yüzün bir garip. Sen bilirsin yine ama 1 ay bence yeterli değil.

ameliyatın nasıl sonuç vereceği e şişliklerin ne kadar sürede ineceğini tahmin etmen imkansız. kesinlikle risk etme. düğünün sonuçta.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim, kimisi 3 haftada geciyor diyo ben risk almak istiyorum sanirim. 1 ay dedigim aslinda 1 ayi geciyor, 7 hafta oncesine denk getirmeye calisiyorum. 7 hafta sanirim uygundur, tam olarak 2 ay olmasa da 1 haftaciktan bisey olmaz galiba. :44:

kesinlikle yetmez benim şuan 52.günüm şişliklerim hala çok var 1 ay çok az burnun çok şiş gözükür

tamamiyle senin derinle ilgili şişliklerin inmesi ve yapılan ameliyatın tekniğiyle... eger acık olacaksa yani kesi izi olandan 3 ay bile yetmez en az 6 ay sonra evlenebilirsin..senin gibi bir arkadaşımda sırf dugunu için gecen yıl yaptırdı acık ameliyattı..şubatta oldu dugunu de temmuzdaydı ve yanakları ve burun ucu şişti halen..ama anlaşılmıyordu o kadar da ameliyat oldugunu bilenler haricinde kimse de şuran şiş vs yapmadı.. ben tam bugun 34.gündeyim ucu ve elmacık kemiklerimde şişlikler var..kapalı teknikle yapıldı, ameliyattan sonra 3.gün hhooppp dısarı cıktım iyileşme suresi tamamiyle senin derinle alakalı ama saglıklısı 3 ay beklemen....ama bana 1 aylık surede yeter bana diyorsan emin ol şimdiki halinden daha iyi görünür.elmacık kemiklerinde de allık guzel durur yani benim öyle geliyo bana.. doktoruna sor ameliyatı kapalı mı yapacak yoksa kesi izin olacak mı??

Cevabin icin tesekkur ederim. Kime sorsam ameliyata gerek yok burnun senin abarttigin gibi kotu deil diyor ama birde benim psikolojime soyleyin onu. Doktorumla henuz gorusemedim, dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum onunla da ancak Turkiyeye geldigimiz zaman gorusebilcem. Forumdaki ameliyat olanlarin fotograflarina bakiyorum 20. Gunde cokta guzel gorunen burunlar var. Kafam suan cok asiri karisik

Bana öyle diyorlardı, burnun çok kötü değil burnun ne gerek var ameliyata diyorlardı. Benim 2. haftam bugün doldu. İnana bana çok bi değişiklik olmadı burnumda ama eski halinden daha güzel yine de. Yüzümü hala çok rahat yıkayamıyorum, burnumu çok nazikçe siliyorum ıslak pamukla. Hani sen düğün için makyaj yaptıracaksın ya sorun olmasın burnun için. iyi düşün ve doktorunla konuş. Gerçi benim doktorum ameliyattan önce bir haftalık hasta fotoğrafları göstermişti, morluk yoktu bile. Benim morluklarım hala geçmedi.

canım benimde abartı değildi ama ben hiç profilden foto çekinmiyordum..kemeri ve ucundan dolayı..kimse anlamıyor zaten ameliyat oldugumu sadece daha bir güzel olmuşsun noldu sana diyorlar..çevreden ziyade kendi iç sesin ne diyo ona bakmalısın bence..zaten ameliyat sonrası da bilen bilmeyen herkes konusuyor..surasını şöyle burasını böyle diye..kulagını dışarıya kapatmazsan zaten mutlu olamazsın ki..

canım 1 ay yeterli . İlk 2-3 gün şiş olucak , 5-6 gün şişliklerin inicek . 15 güne ufak tefek ödemlerin kalır. 3 ay diyenleri anlamiyorum ..

canım 1 ay yeterli . İlk 2-3 gün şiş olucak , 5-6 gün şişliklerin inicek . 15 güne ufak tefek ödemlerin kalır. 3 ay diyenleri anlamiyorum ..

Sonunda birisi cikti 1 ay yazdim ama aslinda 7-8 hafta oncesine denk geliyo. Simdiki halinden de daha cirkin olmazya, yani sanmiyorum. Bana da bu sure yeterli gibi geliyo ama burdaki yorumlardan sonra az kalsin kararimdan vazgeciyodum. Cevabin icin tesekkur ederim. Ben Dr. Osman Latifoglu'na ameliyat olmayi dusunuyorum, burdaki yorumlara gore herkes memnun kalmis bakalim hakkimda hayirlisi

Ben de yandan hic fotograf cekinmiyorum, baskasi cekecek diye de dugunde surekli tedirgin olucam ondan eminim. Ben sanirim riske girip dugunden 7 hafta once ameliyatimi olucam. Artik iyi mi olur kotu mu olur bilemem, hayirlisi

Ben de yandan hic fotograf cekinmiyorum, baskasi cekecek diye de dugunde surekli tedirgin olucam ondan eminim. Ben sanirim riske girip dugunden 7 hafta once ameliyatimi olucam. Artik iyi mi olur kotu mu olur bilemem, hayirlisi

Eger kapali olacaksa ameliyatin super olur.. bunu kesinlikle gelmeden netlestir eger acik yapacaksa cidden iyilesmen zaman alabilir..

Eger kapali olacaksa ameliyatin super olur.. bunu kesinlikle gelmeden netlestir eger acik yapacaksa cidden iyilesmen zaman alabilir..

Henuz hic bi fikrim yok nasil bi ameliyat gerekecek ama Turkiye'ye iner inmez ilk isim doktoruma gitmek olacak. Onun da fikrini alip oyle kesin bir karar veririm

Bence hic sıkıntı olmaz canim eskisi gb zor dgl ameliyat ben oldum 2 haftada duzeldi bence ol dugunun olacagi gb yeni hayat yeni baslangic yeni burun bence harikaa:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir de bilginiz varsa hangi durumlarda kapali, hangi durumlarda acik ameliyat gerekiyor ogrenebilirmiyim

Henuz hic bi fikrim yok nasil bi ameliyat gerekecek ama Turkiye'ye iner inmez ilk isim doktoruma gitmek olacak. Onun da fikrini alip oyle kesin bir karar veririm

Burnunda ilk ameliyatin kapali olma olasiligin yuksek bence...umarim istedigin gibi olur..dugun bide bu yani benim rn buyuk kabusumdu profil fotolari..hbrsizce cekilen fotolarimi filan hep yirttim..saga sola kapt kendini ol gitsin com istiyorsan cabucak iyilesirsin allahin izniyle..simdiden ccookk gecmis olsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…