- 2 Mart 2014
- 61
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi NarCicegii
Cevaplariniz icin tesekkur ederim, kimisi 3 haftada geciyor diyo ben risk almak istiyorum sanirim. 1 ay dedigim aslinda 1 ayi geciyor, 7 hafta oncesine denk getirmeye calisiyorum. 7 hafta sanirim uygundur, tam olarak 2 ay olmasa da 1 haftaciktan bisey olmaz galiba. :44:
Merhaba arkadaslar. Eylul ayinda dugunum var Allah'in izniyle, yurtdisinda yasadigim icin 1-1.5 ay oncesinden Turkiye'ye gidecegiz. Ben burnumdan oldum olasi hic memnun degilim. Dugunden once de ameliyat olmak istiyorum fotograflarda yan profilden pozlar verebilmek istiyorum. Turkiye'ye gidis tarihini Temmuzun sonu gibi dusunuyoruz, gider gitmez ameliyatimi olsam dugune kadar burnum simdiki halinden daha cirkin durmaz degil mi? Ameliyat olanlardan yorum bekliyorum, benim icin cok onemli bir karar ve haliyle cok tereddutluyum. Doktor olarakta Ankara'da Osman Latifoglu'nu dusunuyorum..
Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin, kafam cok karisik az da olsa yardimci olun bana
tamamiyle senin derinle ilgili şişliklerin inmesi ve yapılan ameliyatın tekniğiyle... eger acık olacaksa yani kesi izi olandan 3 ay bile yetmez en az 6 ay sonra evlenebilirsin..senin gibi bir arkadaşımda sırf dugunu için gecen yıl yaptırdı acık ameliyattı..şubatta oldu dugunu de temmuzdaydı ve yanakları ve burun ucu şişti halen..ama anlaşılmıyordu o kadar da ameliyat oldugunu bilenler haricinde kimse de şuran şiş vs yapmadı.. ben tam bugun 34.gündeyim ucu ve elmacık kemiklerimde şişlikler var..kapalı teknikle yapıldı, ameliyattan sonra 3.gün hhooppp dısarı cıktımiyileşme suresi tamamiyle senin derinle alakalı ama saglıklısı 3 ay beklemen....ama bana 1 aylık surede yeter bana diyorsan emin ol şimdiki halinden daha iyi görünür.elmacık kemiklerinde de allık guzel durur yani benim öyle geliyo bana.. doktoruna sor ameliyatı kapalı mı yapacak yoksa kesi izin olacak mı??
Cevabin icin tesekkur ederim. Kime sorsam ameliyata gerek yok burnun senin abarttigin gibi kotu deil diyor ama birde benim psikolojime soyleyin onu. Doktorumla henuz gorusemedim, dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum onunla da ancak Turkiyeye geldigimiz zaman gorusebilcem. Forumdaki ameliyat olanlarin fotograflarina bakiyorum 20. Gunde cokta guzel gorunen burunlar var. Kafam suan cok asiri karisik
Cevabin icin tesekkur ederim. Kime sorsam ameliyata gerek yok burnun senin abarttigin gibi kotu deil diyor ama birde benim psikolojime soyleyin onu. Doktorumla henuz gorusemedim, dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum onunla da ancak Turkiyeye geldigimiz zaman gorusebilcem. Forumdaki ameliyat olanlarin fotograflarina bakiyorum 20. Gunde cokta guzel gorunen burunlar var. Kafam suan cok asiri karisik
canım 1 ay yeterli . İlk 2-3 gün şiş olucak , 5-6 gün şişliklerin inicek . 15 güne ufak tefek ödemlerin kalır. 3 ay diyenleri anlamiyorum ..
canım benimde abartı değildi ama ben hiç profilden foto çekinmiyordum..kemeri ve ucundan dolayı..kimse anlamıyor zaten ameliyat oldugumu sadece daha bir güzel olmuşsun noldu sana diyorlar..çevreden ziyade kendi iç sesin ne diyo ona bakmalısın bence..zaten ameliyat sonrası da bilen bilmeyen herkes konusuyor..surasını şöyle burasını böyle diye..kulagını dışarıya kapatmazsan zaten mutlu olamazsın ki..
Ben de yandan hic fotograf cekinmiyorum, baskasi cekecek diye de dugunde surekli tedirgin olucam ondan eminim. Ben sanirim riske girip dugunden 7 hafta once ameliyatimi olucam. Artik iyi mi olur kotu mu olur bilemem, hayirlisi
Eger kapali olacaksa ameliyatin super olur.. bunu kesinlikle gelmeden netlestir eger acik yapacaksa cidden iyilesmen zaman alabilir..
Merhaba arkadaslar. Eylul ayinda dugunum var Allah'in izniyle, yurtdisinda yasadigim icin 1-1.5 ay oncesinden Turkiye'ye gidecegiz. Ben burnumdan oldum olasi hic memnun degilim. Dugunden once de ameliyat olmak istiyorum fotograflarda yan profilden pozlar verebilmek istiyorum. Turkiye'ye gidis tarihini Temmuzun sonu gibi dusunuyoruz, gider gitmez ameliyatimi olsam dugune kadar burnum simdiki halinden daha cirkin durmaz degil mi? Ameliyat olanlardan yorum bekliyorum, benim icin cok onemli bir karar ve haliyle cok tereddutluyum. Doktor olarakta Ankara'da Osman Latifoglu'nu dusunuyorum..
Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin, kafam cok karisik az da olsa yardimci olun bana
Henuz hic bi fikrim yok nasil bi ameliyat gerekecek ama Turkiye'ye iner inmez ilk isim doktoruma gitmek olacak. Onun da fikrini alip oyle kesin bir karar veririm