Düğünümde beyaz giyecekmiş GÖRÜMCEKK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Belkibigunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
318
226
33
Selam kızlar allah nasip ederse bir ay sonra düğünüm var bundan önce laf arasında görümcem ben düğünde beyaz giymek istiyorum demişti bende defalarca uyardım düğünümde başkasının beyaz giymesini istemiyorum diye konu orda kapandı sandım ki kapanmamış kv anneme x de düğün için beyaz abiye aldı demiş fotoğrafını göstermiş baya taşlı bembeyaz bir elbise :kızgın:annem bunu sonra soyledi ben o zman yanlarinda değildim kuaförde iki gün yanimda gelecek zaten eşarbını yaptıracak yani kızlar defalarca uyarmasam bilmeden almış diyecem ama neden beni bu kadar yok sayıyor? Kendisi benden 2 yaş küçük hiç bir şey söylemedim soylememde ama içim içimi yiyor keşke elimden bisey gelse :( sizce yapılabilecek bir şey var mi yoksa terbiyesiyle onu baş başa mi birakayim

ben de bu düğünümde benden başka kimse beyaz giyemez takıntısını anlamıyorum.
gelinlikle normal abiyeyi nasıl bir tutuyorsunuz?
o zaman damattan başka kimse takım elbise giymesin çünkü damatlıklar takım ebliselere daha çok benziyor.

O gün sizin en özel gününüz gelin sizsiniz
ilgi odağı siz olacaksınız bırakın giysin madem giymek istiyor zorla cikarttiramazsiniz o yüzden anın tadını çıkarmaya çalışın .
Hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olun :)

Ben olsam hiç umursamam ki eger art niyetliyse amacına ulaşamasın. Aksi takdirde taktığını görerek mutlu olur. Art niyet yoksa da zaten sorun olmaz. İsteyen istedigi şeyi giysin gelinlik haricinde :D

Ben olsam hiç umursamam ki eger art niyetliyse amacına ulaşamasın. Aksi takdirde taktığını görerek mutlu olur. Art niyet yoksa da zaten sorun olmaz. İsteyen istedigi şeyi giysin gelinlik haricinde :KK70:
Ama istemediğimi söylemiştim kesinlikle art niyetli benim moralimi bozmak için böyle yapıyor

Yaptığı düpedüz terbiyesizlik ama bence birakin giysin ve kendini rezil etsin.

Yani tonca renk varken neden bir insan düğüne beyaz giymek ister anlamadim ama senin görümce burdan aşırı fesat gözüküyor
Istediği kadar fesat olsun benden küçük olduğundan fesatligi bana işlemez

burda bir uyenin dugununde 13 yasindaki kiz icin gelinlik almislardi da cok konusulmustu.tabi giyemedi sonra o ayri.ama abiye yani nolucak.benim de dugunumde beyaz elbise giyenler vardi ama ne onemi var ki.gelinlik degil sonucta.tabi yine de siz istemediginizi belirtmenize ragmen o renk almasini sevmedim.

İsterse on kişi beyaz giysin bir düğünde kim gelin kim değil anlaşılıyor. İnanın bu kadar kızmaya hiç gerek yok. Ve düğüne gelen misafirler genelde görümceyi ayıplıyorlar böyle durumlarda yani sizden bi sey götüreceği hiç yok bu durumun.

Bana biri sorsa düğününde beyaz giyen oldu mu diye vallaha hiçbir fikrim yok. Ama bildiğin birşey varsa oda öyle beyazlara bürünüp aşırı süslenip gelenlere hep gülünüyor biraz düğünlerde. Bencede yaptığı hoş degil, çünkü istemediğinizi dile gecirmistiniz. Ama ben şahsen moralimi bozmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X