Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Düğünüm var ev hazırlığı içerisindeyim ama karar veremiyorum :( yardım lütfen.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

renkli87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
22
0
36
Afyon
Öncelikle herkese merhaba.Foruma yeni üye oldum.Düğünüm var ve evimi hazırlamam gerekiyor.Salonum için bej (biraz sütlü kahveye kaçan) iki tane üçlü koltuk almayı düşünüyorum.Yastıklarını mürdüm,fuşya,sarı ve çiçekli almayı düşünüyorum.
berjerleri mürdüm mü yoksa birini mürdüm diğerini çiçekli mi yaptırayım karar veremedim.
Pufu çiçekli yapmayı düşünüyorum.sandalyelerimi de 4 tanesini mürdüm iki tanesini çiçekli yapmak istiyorum.
Perde,halı ve berjerlerin rengi konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim.

perdeyle halı koyu renk olmasın bence, halı kremrengı ve o yastıklardan birinin rengini içerebilir.

bence berjerler çiçekli olsun, çok moda artık :16: halıların krem kahve tonları olabilir, perdeleri de yastıklarına uydurup mürdüm yapabilirsin .. çok canlı bi hava katar:27:
kolay gelsin , mutluluklar dilerim:123:

Teşekkür ederim yorumlarınız için :) Ben de perdeleri koyu istemiyorum.Berjerlerin ikisini de mi çiçekli yaptırayım.Berjerlerin çiçekli olması fikrine de bayıldım :)

canım üçlü koltuklarını süt kahve yapıp berjerlerini desenli yapabilirsin yalnız üçlülerin yastıklarını desenli berjerlerin yastıklarını düz renk yaparsın halını kahve pembeli yapıp perdeni süt kahve yine krem düz renk seçebilirsin objelerini kesinlikle beyaz seç çünkü zaten odanda her renk mevcut olacak o nedenle fazla boğma derim odanı.

Öncelikle herkese merhaba.Foruma yeni üye oldum.Düğünüm var ve evimi hazırlamam gerekiyor.Salonum için bej (biraz sütlü kahveye kaçan) iki tane üçlü koltuk almayı düşünüyorum.Yastıklarını mürdüm,fuşya,sarı ve çiçekli almayı düşünüyorum.
berjerleri mürdüm mü yoksa birini mürdüm diğerini çiçekli mi yaptırayım karar veremedim.
Pufu çiçekli yapmayı düşünüyorum.sandalyelerimi de 4 tanesini mürdüm iki tanesini çiçekli yapmak istiyorum.
Perde,halı ve berjerlerin rengi konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim.

perde ve halınızı açık tonlarda yapsanız bence açık bej gibi yada kremle karışık kum beji

bütün yorumların karması birşeyler çıkacak galiba ortaya umarım berbat etmem :)herkese yardımları için çok teşekkür ederim.

Back
X