Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Düğünüm var 28 gün sonra saclarım yandı :((((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

darqqrave

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
29
0
16
İstanbul
kızlaaaaaaaaarrrrrrrr 28 gun sonra düğünüm var saclarım sarıydı kuafore rengı otursun dugun de topuz ıcın hazır olsun dıye gıttım 34 tane paket attırcaktım bıde dıp boya ıstedım ama saclarımı fena yaktı nasıl uzayarak kopuyolarrrrr ;'( su anda saclarım kahverengı yaptırmak zorunda kaldım en azından daha sağlıklı gorunsun dıye ama ucları hep bırbırıne gırıyo krem kullandıgım halde ya napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (((((((((((((((

kuaförü mahkemeye ver en az 5 bin lira tazminat alırsın

kötü şanssızlık olmuş be canım :26: geçmiş olsun bencede postişle falan artık idare edebilirsin

işilayy canım bızım memlekette kuaforu mahkemeye versem ınan bıde üstüne beni suclu gosterırıler ( kuaforume sordum düğün için yaparım tabı cıt cıt kullanırım dedı ama sonra bu sacları kısacık kesmekten baska caremıs yok dıyo yaa :'(

Tatlım fotografını bı gondersene

hıc kuaföre kızmadın mı nasl boyle yaptın demedın miiii

kötü olmuş canım :26:
geceleri saçlarının dibine badem yağı sürmeni tavsiye ederim diplere masaj yaparak
daha sağlıklı ve gür görünüyor
bir kaç gün arayla bakım yapmayı ihmal etme saç düzeltici kürlerden yapabilirsin
biraz bakım yaparsın şuanki halinden daha iyi görünür 28 günde biraz olsun toparlanır

Bence, sarı saç gelinlikle hiç gitmiyor canım. Üzülme o yüzden.
Bak, çıt çıt, boncuk vs .. Her şeyin bir çaresi var. Mutlu günün, amacına odaklan sen.

Geçmiş olsun. Düğün öncesi böyle bir psikolojiye girmek kötü olmuş. Yine de, ileride bu günleri kötü hatırlamamak için kendini çok üzme derim ben. Saçının üzüntüsü yerine düğün heyecanına odaklan..

nasıl halletn cnm ne yaptın düğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…