• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

gelınlık hakkında hıc bır fıkrım yok benım..nasıl bır model ıstedıgımı bılmıyorum.. ama bır kac model eklıcem ..

32070991.jpg

gelinlik.jpg

gelinlik81.jpg

esmerimsin kim bilir daha ne güzel davetiyeler vardir :1: biz bilmiyourz

sen yine biliyorsun ne renk falan istedigini ben hicbirsey bilmiyorum :9:

bol bol fıkır paylasalım ıste ne güzel :D ekleyebıldıgımız kadar resım ekleyelım bol vaktımız var

sunu en cok begendım ben

attachment.php

kabarık gelınlıkler hosuma gıdıyor benım :23:

bu arada çok tatlı elbiseler buldum.. nişan-kına için olabilir..size de göstermeliyim :16:
özellikle pembelere bayıldımmmmm :)
son ikisi nişan için değil de kına için olabilir belki.. aslında çok sevmem normalde o kadar kabarık elbiseleri ama bunlar çok şirin geldi gözüme:))

$30.jpg $35.jpg $55.jpg $elie saab.jpg $elie saab2.jpg $oscar-de-la-renta-fall-2012-wedding-gown.jpg $pink_evening_dress_chakra.jpg $purple-wedding-drss.jpg $red-royal-wedding-dress-2012.jpg

bu arada çok tatlı elbiseler buldum.. nişan-kına için olabilir..size de göstermeliyim :16:
özellikle pembelere bayıldımmmmm :)
son ikisi nişan için değil de kına için olabilir belki.. aslında çok sevmem normalde o kadar kabarık elbiseleri ama bunlar çok şirin geldi gözüme:))

Eki Görüntüle 425988 Eki Görüntüle 425989 Eki Görüntüle 425990 Eki Görüntüle 425991 Eki Görüntüle 425992 Eki Görüntüle 425993 Eki Görüntüle 425994 Eki Görüntüle 425995 Eki Görüntüle 425996

woww cok sirin elbiseler bence :31: söz icin yada nisan icin ideal ilkler

Back