• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

ha birde müzik için dj getirmek istiyorum çalgılı olmasın diyorum..

bak şu da güzel bişiye benzio :) lavanta koyuosun bu minik sevimli şişelere :) ömür boyu saklancak bi hediye :)

Eklentiler

• $lavanta.jpg
    $lavanta.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 60
yaşşşaaa kız süpersin:46: sen benim evlilik hazırlığı danışmanım olabilirsin mesela:52:

seviyorum ben böle detaylarla ugrasmayı bak bnm hediyem şu törpüler olcak kızlara büyük ihtimal sence nasıllar ?

HTML:
kizlaaar süper fikirleriniz var siselere bayildim ve kokulu mumlara :16:

kokulu mumlari nikahda versek olur mu siszce?

ya artık isteyen istediini yapıo öle kurallar fln yok :) ister nikahta verirsin ister kınada :) mesela bnm düğünümde bi masanın üstünde çeşitli hatıralıklar olcak :) misafirlerim ordan bişi alıp ömür boyu saklıcaklar nikah sekeri yerine böle bişi yapmayı düşünüorm :)

Mükemmel çok yaratıcı inan ki...internette varmı bu tarz şeylerin satıldığı bi yer

internette bulurmuyuz bilmiorm da cnm ama snrm eminönünde fln o süsleri alıp biz kendimiz de yapabiliriz :)

HTML:

ya artık isteyen istediini yapıo öle kurallar fln yok :) ister nikahta verirsin ister kınada :) mesela bnm düğünümde bi masanın üstünde çeşitli hatıralıklar olcak :) misafirlerim ordan bişi alıp ömür boyu saklıcaklar nikah sekeri yerine böle bişi yapmayı düşünüorm :)
ayyyyy bak ne güzel düsünmüssün tek tek dagiticana ortaya koy herkes alsin istedigini :1:
insallah hersey istedigin gibi olur cnm

ben kına yapmıcam da kız kıza eglencez bi gece dısarda :) orda vermeyi düşünüorm bu törpüleri :)

o da olur tabi kina gecesi zaten kizlar icin oluyor :1:

bu arada dügün nezaman?

çok saol cnm insallah hersey hepimizin istedii gibi olur :) bnm düğün 8 eylülde :) vaktim giderek azalıo yani :)fotografcımı ayarladım gibi bişi :) dans şarkımı seçemiorm ama bi türlü :)

merhaba kızlar bende sizler gibi gelin adayıyım paylaştıklarınızı görünce insanın içi kıpır kıpır oluyor inşallah hepimiz hayal ettiklerimizi başarıyla uygulayabiliriz bende aklıma gelen şeyler olursa paylaşırım :3:

Back