"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

ha birde müzik için dj getirmek istiyorum çalgılı olmasın diyorum..

bak şu da güzel bişiye benzio :) lavanta koyuosun bu minik sevimli şişelere :) ömür boyu saklancak bi hediye :)

Eklentiler

• $lavanta.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 61
yaşşşaaa kız süpersin sen benim evlilik hazırlığı danışmanım olabilirsin mesela

seviyorum ben böle detaylarla ugrasmayı bak bnm hediyem şu törpüler olcak kızlara büyük ihtimal sence nasıllar ?

HTML:
kizlaaar süper fikirleriniz var siselere bayildim ve kokulu mumlara

kokulu mumlari nikahda versek olur mu siszce?

ya artık isteyen istediini yapıo öle kurallar fln yok :) ister nikahta verirsin ister kınada :) mesela bnm düğünümde bi masanın üstünde çeşitli hatıralıklar olcak :) misafirlerim ordan bişi alıp ömür boyu saklıcaklar nikah sekeri yerine böle bişi yapmayı düşünüorm :)

Mükemmel çok yaratıcı inan ki...internette varmı bu tarz şeylerin satıldığı bi yer

internette bulurmuyuz bilmiorm da cnm ama snrm eminönünde fln o süsleri alıp biz kendimiz de yapabiliriz :)

ayyyyy bak ne güzel düsünmüssün tek tek dagiticana ortaya koy herkes alsin istedigini
insallah hersey istedigin gibi olur cnm

ben kına yapmıcam da kız kıza eglencez bi gece dısarda :) orda vermeyi düşünüorm bu törpüleri :)

o da olur tabi kina gecesi zaten kizlar icin oluyor

bu arada dügün nezaman?

çok saol cnm insallah hersey hepimizin istedii gibi olur :) bnm düğün 8 eylülde :) vaktim giderek azalıo yani :)fotografcımı ayarladım gibi bişi :) dans şarkımı seçemiorm ama bi türlü :)

merhaba kızlar bende sizler gibi gelin adayıyım paylaştıklarınızı görünce insanın içi kıpır kıpır oluyor inşallah hepimiz hayal ettiklerimizi başarıyla uygulayabiliriz bende aklıma gelen şeyler olursa paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…