"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

aynen cnm bende yöle hemde yarin sinavim var

ne olacak bizim halimiz... zaten sınav dönemi insan daha çok takılıyor buraya..geçen sınav haftamda sırf girmemek için buraya şifremi erkek arkadaşıma verdim, şifremi değiştirdi de giremedim 1 hafta.. iyi ki de düşünmüşüm böyle bir şey..yoksa sınavlar gidecekti...

benimki buraya kayit oldugumu bilmedigi icin söyleyemiyorum degistirmesini

bugün isten biraz erken cikicam evde calisirim bari biraz

bnm bunun dısında 2 favori modelim daha var onları da ekliim belki sana karar vermende yardımcı olur :) ben bu modeli üzerimde gördüm ve başka model denememeye karar verdim :)

İkinci gelinlik benimde favorim olmuştu...aslında kafamdaki model belirdi altı ve üstü kobini edicem sanırım üst gamze özçeliğin gelinliğinin üstü olacak altıda şu

birde nişanlığımda şu olmuştu .
Nişanlığımı kendi üzerimdekini gönderemedim dediğim gibi boyut büyük geliyormuş :))

Son düzenleme:

nişanlığın modeli hakkaten bnm gelinliğe cok benziomus :)begendiin gelinliğin etekleri de çok hoş duruo cnm :) bu arada sen dans sarkını yada fotografcını ayarladın mı ?bu ara onun telaşındayım

Fotoğrafçımız belli nişanlımın arkadaşı zaten. nişan fotolarımızıda o çekmişti ama düğün şarkısı kısmına henüz gelemedim :9 Muhtemelen gün ışığında çekim olacak yağmur yağmazsa

Ben ölmüşüm de ağlayanım yok Benim nişanım 15 temmuzda ama daha hiçbir hazırlık yapmadım bile salon tutmak dışında Zaten yaz okulu var; misafir gibi gideceğim kendi nişanıma Nişanlığımı da 1 hafta önceden biyerden alırım diye düşündüm

ben de aynen dış çekim istiorm :)fotografcı arayısındayım suan :) ne zmn senin düğün?insallah yagmaz yagmur

ben de aynen dış çekim istiorm :)fotografcı arayısındayım suan :) ne zmn senin düğün?insallah yagmaz yagmur

düğünüm 6 Ekim de Nişanımda 8 ekimde olmuştu geçen sene hava güzeldi bakalım bu sene nolucak...Kına gecesi için dağıtılacak kına çerez vs şeyler için alternatif şeyler düşünüyorum düşünüyorum da çıkamıyorum..aslına bakarsan kına gecesi istemiyorum ama malum her şey senin istediğin gibi olmuyo...Düğünden bir hafta önce kızlarla barda veda partisi yapıcaz ama yine kına gecesi isteniliyor.

cnm beni arkadasimda kina gecesi istemiyor ama adetten diye evde yapicakmis sadece en yakin arkadaslari ve ailesi (sadece kadinlar) hem daha sakin gecer hemde büyük bisey olmaz dedi. istersen sende öyle yap

bnm düğün 8 eylülde :)bu sene yaz geç gelio geç gider diolar insallah öle olur :) ben de kına gecesi yapmıcam da kız kıza bi gece dısarı cıkcaz :) bi arkadaş gül kokulu sabunlar dagıtmıştı kınasında fotosunu ekliorm belki sana da bi fikir verir :)

Kına gecesini erkek tarafı istiyo çok özeniyorlarmış bende apartmanımızın altında büyük bi salon var orda yaparım diyorum...yanlız sabun fikri çok hoş kızlarla dışarı çıktığımızda bunlardan dağıtabilirim.....Kına gecesi içinde örneğin çerezleri poşetlere değilde şeffaf barkalara koyup renkli tüllerle süsleyebilirim nasıl olur ki:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…