- Konu Sahibi prensess05
-
woww cok sirin elbiseler bencesöz icin yada nisan icin ideal ilkler
bayıldım ben de hepsinee:)) off kendimi alamıyorum bunlara bakmaktan..oturup ödev yapmam lazım , ama ben durmuş düğün dernek planı yapıyorum
aynen cnm bende yöle hemde yarin sinavim var
ne olacak bizim halimiz... zaten sınav dönemi insan daha çok takılıyor buraya..geçen sınav haftamda sırf girmemek için buraya şifremi erkek arkadaşıma verdim, şifremi değiştirdi de giremedim 1 hafta.. iyi ki de düşünmüşüm böyle bir şey..yoksa sınavlar gidecekti...
benimki buraya kayit oldugumu bilmedigi icin söyleyemiyorum degistirmesini
bugün isten biraz erken cikicam evde calisirim bari biraz
bnm bunun dısında 2 favori modelim daha var onları da ekliim belki sana karar vermende yardımcı olur :) ben bu modeli üzerimde gördüm ve başka model denememeye karar verdim :)
İkinci gelinlik benimde favorim olmuştu...aslında kafamdaki model belirdi altı ve üstü kobini edicem sanırım üst gamze özçeliğin gelinliğinin üstü olacak altıda şu
Eki Görüntüle 426693
birde nişanlığımda şu olmuştu Eki Görüntüle 426695 .
Nişanlığımı kendi üzerimdekini gönderemedim dediğim gibi boyut büyük geliyormuş :))
Fotoğrafçımız belli nişanlımın arkadaşı zaten. nişan fotolarımızıda o çekmişti ama düğün şarkısı kısmına henüz gelemedim:9 Muhtemelen gün ışığında çekim olacak yağmur yağmazsa
ben de aynen dış çekim istiorm :)fotografcı arayısındayım suan :) ne zmn senin düğün?insallah yagmaz yagmur
ben de aynen dış çekim istiorm :)fotografcı arayısındayım suan :) ne zmn senin düğün?insallah yagmaz yagmur
düğünüm 6 Ekim de Nişanımda 8 ekimde olmuştu geçen sene hava güzeldi bakalım bu sene nolucak...Kına gecesi için dağıtılacak kına çerez vs şeyler için alternatif şeyler düşünüyorum düşünüyorum da çıkamıyorum..aslına bakarsan kına gecesi istemiyorum ama malum her şey senin istediğin gibi olmuyo...Düğünden bir hafta önce kızlarla barda veda partisi yapıcaz ama yine kına gecesi isteniliyor.
düğünüm 6 Ekim de Nişanımda 8 ekimde olmuştu geçen sene hava güzeldi bakalım bu sene nolucak...Kına gecesi için dağıtılacak kına çerez vs şeyler için alternatif şeyler düşünüyorum düşünüyorum da çıkamıyorum..aslına bakarsan kına gecesi istemiyorum ama malum her şey senin istediğin gibi olmuyo...Düğünden bir hafta önce kızlarla barda veda partisi yapıcaz ama yine kına gecesi isteniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?