- Konu Sahibi prensess05
-
slm kızlar bn evliyim aslında ama ynede yazmadan edemedm :)) bnm düğümn üstnden 11 ay geçmesine rağmnen herkes öyle düğün grmedik der herşeyimz farklıydı fayton fikri gzl bnde düşünmüştüm ama bnm araba konusunda hayalim başkaydı ve onu yaptım işte foto:))
bizde düğünümüzde flamenko yapmıştıkbirde düğün davetiyemizi kendimiz çizmiştik hepinize hayırlı düğünleerrr
prenses hayırlı olsun topiğin de ben ne yazıcam şimdi :44:
merhaba cnm
woww flamenko mu? cok ilginc bak bu hic aklima gelmemistigüzel olmustur eminim.
dügün davetiyenizin resmi varsa rica etsem yüklermisin?
hosgeldin cnm
öncelikle hayirli ugurlu olsun rabbim sizi 1 yastikta kocatsin ömür boyu mutlu olun
arabayi cok begendim pembis pembisgercekten farkli bisey genelde siyah araba olur gelin arabasi.
peki dügününüzün özelligi neydi?
düğünüm masal gbiydi ama heryer herşey pembeydi açıkalanda denize sıfırdı bz önce nikah oldu ikimzde evet dediğimz anda herkes uçan balonlarını bıraktı ( herkesin sandalyesine uçan balon bağlandı düğünden önce ve herkese söylendi nikah olunca uçurulacağı) o süperdi çok gzl oldu gelinliğimde farklıydı komple kuş tüyüydü altı üstüde komple taş.. ayakkabım fuşyaydı gelin çiçeğimde:)) snrada beyaz converse gydim duvağımı çıkardım taç taktım düğün giriş şarkımız oldu en sonunda oldu bimbambom du:)))) bu şarkıyla içeri grdiğimzde herkese papatya fırlattık tam yaz düğünüydü:)) şarkı söyledim çok çok çok gzldi yaa düğünden snrada bara gttik hemde gelinlikle:)) bak buda gelinliiim:))Eki Görüntüle 416710
cnm hata vermesi resmin boyutu büyük oldugundan :26:eklemeyi denedim ama hata veriyorr :44::44:
düğünüm masal gbiydi ama heryer herşey pembeydi açıkalanda denize sıfırdı bz önce nikah oldu ikimzde evet dediğimz anda herkes uçan balonlarını bıraktı ( herkesin sandalyesine uçan balon bağlandı düğünden önce ve herkese söylendi nikah olunca uçurulacağı) o süperdi çok gzl oldu gelinliğimde farklıydı komple kuş tüyüydü altı üstüde komple taş.. ayakkabım fuşyaydı gelin çiçeğimde:)) snrada beyaz converse gydim duvağımı çıkardım taç taktım düğün giriş şarkımız oldu en sonunda oldu bimbambom du:)))) bu şarkıyla içeri grdiğimzde herkese papatya fırlattık tam yaz düğünüydü:)) şarkı söyledim çok çok çok gzldi yaa düğünden snrada bara gttik hemde gelinlikle:)) bak buda gelinliiim:))Eki Görüntüle 416710
vay be en güzelin dibine vurmuşsun be bacım bize bişey kalmadı artıkın :44::44::44:
vay be en güzelin dibine vurmuşsun be bacım bize bişey kalmadı artıkın :44::44::44:
daha gzelleri daha iyileri senin hepinizin olsun inşallah:)) biz 5 senelik flört dneminden snra evlendik o yzden herseyi düşüncek bol bol vaktim oldu :) he tabi düğün gnü olan aksilikleri saymıorum :))) ben 11 ay önce yaşadım hayalimdeki düğünümü o yzden tecrübeliyim çok araştırark yaptım eğer sormak istediğinz bişi olursa çekinmeyn sakın olurmu:) buarada ne zaman düğünler söööleyn bakam :)))
cnm hata vermesi resmin boyutu büyük oldugundan :26:
kücük boyut oldugunda yükler hata vermezcok merak ediyorum davetiyeleri
ayyyyy masallardaki gibi olmus dügününüz masallah
ucan balonlar süperrr yaaa
gelinliginde cok hos cnm
ben olsam bende böyle bir dügünü unutamazdimkac davetliniz vardi peki?
350 kişilk bi düğündü cnm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?