• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

prensess05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8.282
6
0
Almanya
kizlar hepimiz bir nevi evlilik hazirligindayiz.

hepimiz isteriz ki dügünümüz özel olsun kac sene sonra da akillardan cikmasin.

peki özel olmasi icin neler düsünüyoruz? neler istiyoruz?

fikirlerimizi burada paylasalim :)

hepimizin dügünü özel ve unutlumaz olsun

isterseniz resim, video, cizimler, gelinlikler bindallilar, kinalik, nisanlik dügüne dair ne varsa paylasabiliriz!

hepimize unutulmaz bir dügün dilegiyle sohbete baslayalim :66:

ben mesela dügün arabasi olarak fayton istiyorum bembeyaz atlar olucak ve tüllerle taslarla süslü bir fayton. düsünsenize aileden tanidiklardan arkadaslardan kimse böyle bir sey yapmamis ve ilk siz yapiyorsunuz??
hatta cok güzel resimler bile cekilir faytonla :16:

slm kızlar bn evliyim aslında ama ynede yazmadan edemedm :)) bnm düğümn üstnden 11 ay geçmesine rağmnen herkes öyle düğün grmedik der herşeyimz farklıydı fayton fikri gzl bnde düşünmüştüm ama bnm araba konusunda hayalim başkaydı ve onu yaptım işte foto:))

Eklentiler

• $259834_10150226097647632_617487631_7265085_5833716_n.jpg
    $259834_10150226097647632_617487631_7265085_5833716_n.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 138
bizde düğünümüzde flamenko yapmıştık :1::1: birde düğün davetiyemizi kendimiz çizmiştik :15: hepinize hayırlı düğünleerrr :3:

slm kızlar bn evliyim aslında ama ynede yazmadan edemedm :)) bnm düğümn üstnden 11 ay geçmesine rağmnen herkes öyle düğün grmedik der herşeyimz farklıydı fayton fikri gzl bnde düşünmüştüm ama bnm araba konusunda hayalim başkaydı ve onu yaptım işte foto:))

hosgeldin cnm

öncelikle hayirli ugurlu olsun rabbim sizi 1 yastikta kocatsin ömür boyu mutlu olun :16:

arabayi cok begendim pembis pembis :1: gercekten farkli bisey genelde siyah araba olur gelin arabasi.

peki dügününüzün özelligi neydi?

hosgeldin cnm

öncelikle hayirli ugurlu olsun rabbim sizi 1 yastikta kocatsin ömür boyu mutlu olun :16:

arabayi cok begendim pembis pembis :1: gercekten farkli bisey genelde siyah araba olur gelin arabasi.

peki dügününüzün özelligi neydi?

düğünüm masal gbiydi ama heryer herşey pembeydi açıkalanda denize sıfırdı bz önce nikah oldu ikimzde evet dediğimz anda herkes uçan balonlarını bıraktı ( herkesin sandalyesine uçan balon bağlandı düğünden önce ve herkese söylendi nikah olunca uçurulacağı) o süperdi çok gzl oldu gelinliğimde farklıydı komple kuş tüyüydü altı üstüde komple taş.. ayakkabım fuşyaydı gelin çiçeğimde:)) snrada beyaz converse gydim duvağımı çıkardım taç taktım düğün giriş şarkımız oldu en sonunda oldu bimbambom du:)))) bu şarkıyla içeri grdiğimzde herkese papatya fırlattık tam yaz düğünüydü:)) şarkı söyledim çok çok çok gzldi yaa düğünden snrada bara gttik hemde gelinlikle:)) bak buda gelinliiim:)) $259930_10150223618017632_617487631_7234864_1615459_n.jpg

düğünüm masal gbiydi ama heryer herşey pembeydi açıkalanda denize sıfırdı bz önce nikah oldu ikimzde evet dediğimz anda herkes uçan balonlarını bıraktı ( herkesin sandalyesine uçan balon bağlandı düğünden önce ve herkese söylendi nikah olunca uçurulacağı) o süperdi çok gzl oldu gelinliğimde farklıydı komple kuş tüyüydü altı üstüde komple taş.. ayakkabım fuşyaydı gelin çiçeğimde:)) snrada beyaz converse gydim duvağımı çıkardım taç taktım düğün giriş şarkımız oldu en sonunda oldu bimbambom du:)))) bu şarkıyla içeri grdiğimzde herkese papatya fırlattık tam yaz düğünüydü:)) şarkı söyledim çok çok çok gzldi yaa düğünden snrada bara gttik hemde gelinlikle:)) bak buda gelinliiim:))Eki Görüntüle 416710

vay be en güzelin dibine vurmuşsun be bacım bize bişey kalmadı artıkın :44::44::44:

eklemeyi denedim ama hata veriyorr :44::44:
cnm hata vermesi resmin boyutu büyük oldugundan :26:
kücük boyut oldugunda yükler hata vermez :1: cok merak ediyorum davetiyeleri

düğünüm masal gbiydi ama heryer herşey pembeydi açıkalanda denize sıfırdı bz önce nikah oldu ikimzde evet dediğimz anda herkes uçan balonlarını bıraktı ( herkesin sandalyesine uçan balon bağlandı düğünden önce ve herkese söylendi nikah olunca uçurulacağı) o süperdi çok gzl oldu gelinliğimde farklıydı komple kuş tüyüydü altı üstüde komple taş.. ayakkabım fuşyaydı gelin çiçeğimde:)) snrada beyaz converse gydim duvağımı çıkardım taç taktım düğün giriş şarkımız oldu en sonunda oldu bimbambom du:)))) bu şarkıyla içeri grdiğimzde herkese papatya fırlattık tam yaz düğünüydü:)) şarkı söyledim çok çok çok gzldi yaa düğünden snrada bara gttik hemde gelinlikle:)) bak buda gelinliiim:))Eki Görüntüle 416710

ayyyyy masallardaki gibi olmus dügününüz masallah :nazar:
ucan balonlar süperrr yaaa :16:

gelinliginde cok hos cnm :29:

ben olsam bende böyle bir dügünü unutamazdim :1: kac davetliniz vardi peki?

vay be en güzelin dibine vurmuşsun be bacım bize bişey kalmadı artıkın :44::44::44:

daha gzelleri daha iyileri senin hepinizin olsun inşallah:)) biz 5 senelik flört dneminden snra evlendik o yzden herseyi düşüncek bol bol vaktim oldu :) he tabi düğün gnü olan aksilikleri saymıorum :))) ben 11 ay önce yaşadım hayalimdeki düğünümü o yzden tecrübeliyim çok araştırark yaptım eğer sormak istediğinz bişi olursa çekinmeyn sakın olurmu:) buarada ne zaman düğünler söööleyn bakam :)))

daha gzelleri daha iyileri senin hepinizin olsun inşallah:)) biz 5 senelik flört dneminden snra evlendik o yzden herseyi düşüncek bol bol vaktim oldu :) he tabi düğün gnü olan aksilikleri saymıorum :))) ben 11 ay önce yaşadım hayalimdeki düğünümü o yzden tecrübeliyim çok araştırark yaptım eğer sormak istediğinz bişi olursa çekinmeyn sakın olurmu:) buarada ne zaman düğünler söööleyn bakam :)))

bundan sonrada hersey istedigin gibi olsun cnm :)

tabiki nekadar organizasyon yaparsan yap aksilikler hep oluyor malesef :1:

benim dügün kismetse seneye yaza :16:

gelin masasini bu sekilde istiyorum :)

$Photo-0025.jpg $gelin_damatnikahmasasi.jpg

dügün salonu söyle olabilir ama yesilli degilde baska bir renkte

$tul1_b.jpg $4.jpg

faytonumu da böyle istiyorum ama üstü acik olabilir

$january$2009$20014.jpg

cnm hata vermesi resmin boyutu büyük oldugundan :26:
kücük boyut oldugunda yükler hata vermez :1: cok merak ediyorum davetiyeleri

ayyyyy masallardaki gibi olmus dügününüz masallah :nazar:
ucan balonlar süperrr yaaa :16:

gelinliginde cok hos cnm :29:

ben olsam bende böyle bir dügünü unutamazdim :1: kac davetliniz vardi peki?

350 kişilk bi düğündü cnm:))

Back