Düğünüm için parfüm almalıyım

Ya yves rocher asla kalıcı değil dedikleri için bakmadım hiç, beğendiğim kokular olmuştu ama bi tık kalıcı da olmalı o gün. Edp olanı kalıcıdır belki
Benim bu kullandigim edt 4 saate kadar kaliyor edp kullanan arkadasim cok memnun. Zamanin varsa denersin bir gerçekten cok naif bir koku

Harikasınız
İçerikleriyle detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Not edeceğim hepsini

Harikasınız
İçerikleriyle detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Not edeceğim hepsini
Rica ederim, Ayrıca aklıma diğer gelenleri de ekleyeyim...

Amouage Honour Woman: Sıradışı, farklı ve bence kimsede duymadığım bir koku.

Dior J'adore: (Aslında çok bilindik ama düşündüm de bi gelin olarak gösterişli ve tam bi gelin kokusu olabilir mutlaka bakın)

Narciso Rodriguez Pure Musc: Saflık, temizlik... Böyle bulut bulut, yumuşacık, pudralı çiçeksi bi koku.

İddiali bir kişilikseniz thierry mugler-alien. Geçmiş yıllarda yılın en seksi parfümü ödülünü üst üste almış tam bir erotik kış kokusudur.

sizin söylediklerinize mad parfümden bugün bakacağım. Beğendiğim 1 tanesini alırım inşallah beklediğimden kalıcı olur da 1500 vermek zorunda kalmam

sizin söylediklerinize mad parfümden bugün bakacağım. Beğendiğim 1 tanesini alırım inşallah beklediğimden kalıcı olur da 1500 vermek zorunda kalmam

Eğer muscent varsa oradan da bakabilirsiniz çünkü.bazıları mad'de yok ama en azından olanları deneyin. Bir de mad parfümde kendş yaptıklaroı parfümler var, daha pahalı... Onları da deneyin derim.

Noir tease alsam mı acaba derken yorumunuza rastladım kör alış muscentten küçük boyunu aldım. Sonuç yine beni anlatan parfümü bulamadım gratiste satılan bee beauty vanilla space diye turuncu şişeli bı vücut spreyi var aynı ona benziyo kokusu. Yeni arayışlara devam :)

T
TErle parfüm karisinca b.k gibi kokuyo

Ben onun mad parfümdeki versiyonunu daha çok beğendim ya. Bir de benim üstümde niyeyse çoğu kişi ay bu ne güzel bi koku diye illa övdü...

Vakko infiniti no 1 olabilir belirttiğiniz fiyat skalasında.

Miss Dior tam bir gelin kokusu, tavsiye ederim. Daha bir çiçek çiçek kokmak istiyorum diyorsanız, Victor Rolf Flowerbomb kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…