- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
Yaz düğünü mü kış düğünü mü?
Öğlen mi akşam mı?
Coco Chanel, Chanel No:5, Chanel Chance, Burbery Weekend olabilir. 50 ml sizin fiyat aralığındadır tahminimce.
İlk 3 ü kadın parfümü sonda ki ise erkek parfümü (erkek parfümleri arasında en çok bu kokuya hastayım ve evet kullanıyorum) hepsini de severek kullanıyorumKızlar selam, düğünde kullanmak için maksimum kalıcılıkta ve temiz ferah gelin gelin kokan parfüm arıyorum :)
Amaa orjinal parfümler 1500-2000 aşağısı değil.
Bana maksimum 800-1000 aralığında açık ya da orijinal ya da herhangi markanın kendi ürünü olan parfümlerden önerebilir misiniz?
Şurdan bu parfümü aldım ve gayet kalıcı dediğiniz parfümleri merak ediyorum
Çok teşekkür ederim, erkek parfümü olanı daha çok merak ettim nedense :)İlk 3 ü kadın parfümü sonda ki ise erkek parfümü (erkek parfümleri arasında en çok bu kokuya hastayım ve evet kullanıyorum) hepsini de severek kullanıyorum
Burberry merak etim onu deneyeceğim muhakkak. Dekant olarak nereden alabilirim? Sephora, Boyner gibi yerden dekantlarına ulaşabilir miyim acaba?Burberry parfümler çok alışılmış kokulara sahip ama hem istediğiniz fiyat aralığında hem de kalıcılığı oldukça yüksek. Benden bir önce yazan arkadaşın yolladığı ilk görseldeki Classic, aşırı tanınmış bir kokudur mesela ama Burberry parfümleri arasında bende en iyi duran o, sizde hangisinin nasıl duracağını bilemeyebilirsiniz. Kör alış yapmayacağım diyorsanız Rossmann'da piyasadan biraz daha uygun fiyata bulabilir hem de kokuların sizde nasıl duracağına bakabilirsiniz.
Arkadaşların verdiği örneklerden gidersek Jadore çok çiçeksi, kadınsı, kült bir kokudur ama bence düğün için çok uygun değil. Chanel Chance, risksiz bir kokudur ama ben hafif erkeksi buluyorum. Arkadaşlar zaten en bilinen güzel kokulardan önerilerde bulunmuşlar, onların içinden ille çok temiz kokayım derseniz Noa (biraz baharatlıdır ama çok temiz bir koku, kalıcılığı da fena değildir ama silajı düşüktür.)
Chloe kokularına mutlaka bakın, pudralı, temiz, romantik bir havaları var fakat sizde kalıcı olup olmayacaklarını kontrol etmeniz gerekebilir. Size yayılımı da yüksek bir koku lazım. Temiz ve silajı yüksek Burberry Brit Sheer var. Ysl Manifesto temiz ve kadınsı bir koku (Şekerli koku sevmezseniz hoşlanmayabilirsiniz, fakat klasik şekerli kokulara benzemiyor pek.) Manifesto, sizin bütçenizi aşıyor mesela. Fakat herhangi beğendiğiniz bir koku varsa ve bütçenizi aşıyorsa kendi bütçeniz kadar olanını dekant olarak da satın alabilirsiniz.
Merhaba fiyat olarak bilmiyorum ama begendigim ince,,ferah kokulari yaziyorumKızlar selam, düğünde kullanmak için maksimum kalıcılıkta ve temiz ferah gelin gelin kokan parfüm arıyorum :)
Amaa orjinal parfümler 1500-2000 aşağısı değil.
Bana maksimum 800-1000 aralığında açık ya da orijinal ya da herhangi markanın kendi ürünü olan parfümlerden önerebilir misiniz?
Şurdan bu parfümü aldım ve gayet kalıcı dediğiniz parfümleri merak ediyorum
Instagram kullanmıyorum ve dekant parfüm alışverişi de hiç yapmadım, o açıdan sizi yanlış yönlendirmeyi hiç istemem. Fakat instagramda "dekantparfüm" sayfasından sipariş verenlerin neredeyse hepsi memnun, aralarında benim tanıdığım insanlar da var. Isterseniz 5 mllik minnoş bir şey isteyip deneyebilirsiniz tanıyıp heves ettiğiniz bir koku varsa.Burberry merak etim onu deneyeceğim muhakkak. Dekant olarak nereden alabilirim? Sephora, Boyner gibi yerden dekantlarına ulaşabilir miyim acaba?
Rossmana da uğrayayım öyleyse, teşekkür ederim :)
Erkek parfümünün kokusu 1 hafta üstümden gitmiyor o derece süper bir parfüm..bitince yine alıcam çok beğeniyorumÇok teşekkür ederim, erkek parfümü olanı daha çok merak ettim nedense :)
90 TL'ye almıştım bunun edp'sini doğum günümde. Hatta sanırım 2 al 1 öde vardı 90 TL'ye hem bunu hem quelques notes d'amour olanı almıştım. Şu anki fiyatları ağlattıEki Görüntüle 3121607
Tam bir prenses kokusu, bunun edp olanini alabilirsin
Inan bende hergun ağlıyorumAsla bahsettiğiniz bütçede parfüm kullanmadığım için yorumları okumaya geldim.
90 TL'ye almıştım bunun edp'sini doğum günümde. Hatta sanırım 2 al 1 öde vardı 90 TL'ye hem bunu hem quelques notes d'amour olanı almıştım. Şu anki fiyatları ağlattı
Daha 2 gün önce annemdeydim bu parfümünün dibi duruyor kullanacak mısın dedi aha da bu parfüm. 45 tlyken değerini anlamamışım bebek gibi kokuyormuşInan bende hergun ağlıyorum
Ben o kadar ucuz haline yetisemedim, elimdeki yarilandi kıyamıyorum kullanmayaDaha 2 gün önce annemdeydim bu parfümünün dibi duruyor kullanacak mısın dedi aha da bu parfüm. 45 tlyken değerini anlamamışım bebek gibi kokuyormuş
Çok teşekkür ederim..Instagram kullanmıyorum ve dekant parfüm alışverişi de hiç yapmadım, o açıdan sizi yanlış yönlendirmeyi hiç istemem. Fakat instagramda "dekantparfüm" sayfasından sipariş verenlerin neredeyse hepsi memnun, aralarında benim tanıdığım insanlar da var. Isterseniz 5 mllik minnoş bir şey isteyip deneyebilirsiniz tanıyıp heves ettiğiniz bir koku varsa.
Burberry cidden uzun yıllardır bilinir, kokunlarından sıkılan insan da çok. Ama şekerli, baharatlı, sabunsu ne ararsanız var ve o fiyat aralığında o kalitede koku bence piyasada yok. High end kokuların ortalama 1/3'ü fiyatına satılıp bu kadar kalıcı ve hoş kokuları olan başka markalar varsa ben de öğrenmek isterim ama sanırım yok.
Mutluluklar dilerim bu arada.
Ya yves rocher asla kalıcı değil dedikleri için bakmadım hiç, beğendiğim kokular olmuştu ama bi tık kalıcı da olmalı o gün. Edp olanı kalıcıdır belkiEki Görüntüle 3121607
Tam bir prenses kokusu, bunun edp olanini alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?