Düğünüm için anı defterim ve kalemim:)

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
Bu da benim düğünüm için hazırladığım, daha yeni biten ve hemen sizlerinde fikrini almak istediğim anı defterim ve kalemi:)
(Aslında düşündüğüm sırf dantelli bir defter değildi ama deneyip beğenince böyle oldu.)

YAPILIŞININ ANLATIMI ŞURADA:http://bosugraslarmuduru.blogspot.com

$Görüntü028.jpg

$Görüntü002.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel bende yapmıştım.. çok güzel fikirdi bazen okuyoruz eşimle mutlu oluyoruz :)

Est. Akıl edememek değilde eskiden bu kadar yaygında değildi belki. Şimdi her 3düğünde birinde var nerdeyse:)

ben daha iki yil oldu evleneli yani cok eski sayilmaz hatta o dönemde vardi evlendigim sene bir dügüne gitmistik orda ben imzalamistim ani defterlerini ciftin hatta orda demistim neden ben böyle bir seyi akil edemedim :)

Çok beğendim canım tam düğün anı defteri olmuş..Gelinlikten bir parça gibi..İnşallah çok çok mutlu olursun :KK71::KK71:

ne güzel $eyler cikti artik.bizim dönemimizde hic böyle güzel fikirler yoktu.(13 yillik evliyim ben)cok begendim dantelli olmasi daha bir güzellik katmis.en güzel günlerinizde okursunuz insallah

Son düzenleme:
ne güzel $eyler cikti artik.bizim dönemimizde hic böyle güzel fikirler yoktu.(13 yillik evliyim ben)cok begendim dantelli olmasi daha bir güzellik katmis.en güzel günlerinizde okursunuz insallah

inşallah. teşekkürler ama bence dert etmeyin eminim bundan 13yıl sonra da biz diyeceğiz daha neler çıktıkça ne güzel şeyler çıktı bunlar bzm zamanımzda yoktu diye:)

evet çok güzel ama bunu hangi ara yazcaklar defteri birisi masa masa dolaştırıyo mu yoksa girişe bi masanın üstüne koyuyosunuz isteyen mi yazıyo ilk defa gördüm enteresan hoş değişik cici

Bende uzun zamandır böyle birşey düşünüyorum kapıdan giren veya çıkan davetliler anı defterine birşey yazarlarsa çok hoş olur.. Ama defter bulmak mesele senin defterin çok hoşmuş..:)

evet çok güzel ama bunu hangi ara yazcaklar defteri birisi masa masa dolaştırıyo mu yoksa girişe bi masanın üstüne koyuyosunuz isteyen mi yazıyo ilk defa gördüm enteresan hoş değişik cici

cnm teşekkürler. bu defterler için kürsüler oluyor kimi düğün salonlarında. Anı defteri kürsüsü. Bizimkinde var ama ben yinede defteri kürsüde tutmayı düşünmüyorum çünkü eminim kimse masasından kalkıp oraya gidip yazmaz:) Onun yerine defteri bir kişiye verip onun masa masa gezdirmesini isteyeceğim. Bu kişide dönüşümlü olarak arkadaşlar, kuzenler şeklinde olabilir:)

Bende uzun zamandır böyle birşey düşünüyorum kapıdan giren veya çıkan davetliler anı defterine birşey yazarlarsa çok hoş olur.. Ama defter bulmak mesele senin defterin çok hoşmuş..:)

sağol:) bu arada anı defteri bulman gerekmiyo yapabilirsin. Ben normal ince kapaklı çizgisiz defterlerden aldım. Önce kapağı çok ince diye kalın mukavva keserek hem ön, hem arka kapağı kapladım. Sonra üzerine beyaz kumaş, üzerinede dantel tamam:) birde kumaş kapladığım yerler gözükmesin diye kapağına boş sayfalardan 2şer tane yapıştırdım bitti=) sende almak yerine yapabilirsin

cnm teşekkürler. bu defterler için kürsüler oluyor kimi düğün salonlarında. Anı defteri kürsüsü. Bizimkinde var ama ben yinede defteri kürsüde tutmayı düşünmüyorum çünkü eminim kimse masasından kalkıp oraya gidip yazmaz:) Onun yerine defteri bir kişiye verip onun masa masa gezdirmesini isteyeceğim. Bu kişide dönüşümlü olarak arkadaşlar, kuzenler şeklinde olabilir:)

iyi düşünmüşsün bencede kürsüde olmaz şahsen ben yerimden kalkcamda kürsüye gitcemde yazcamm ooooo gitsem bile defteri beğendiğim için çantama atar şakkıdı şakkıdı oynar otururum :) küçük kuzenlerden komşu çocuklarından birileri gezdirirse çok daha iyi olur yoksa düğün sonu defterin üstüne bi bardak su içersin :) mutluluğun daim olsun :KK69:

iyi düşünmüşsün bencede kürsüde olmaz şahsen ben yerimden kalkcamda kürsüye gitcemde yazcamm ooooo gitsem bile defteri beğendiğim için çantama atar şakkıdı şakkıdı oynar otururum :) küçük kuzenlerden komşu çocuklarından birileri gezdirirse çok daha iyi olur yoksa düğün sonu defterin üstüne bi bardak su içersin :) mutluluğun daim olsun :KK69:

yok cnm kimse alıpta çantasına atmaz herhalde:) ama kürsüde durursa yazmak içinde kalkmaz kimse:) o yüzden masa gezdirmek daha mantıklı. Hem kimisi ilk defa düğünde anı defteri görceği için ne için olduğunu sorduğunda açıklıcak biri olmuş olur:)

X