Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleridüğünüm agustosta kızlar, gelınlıgi bu hafta alıyorum erken alanlar nasıl saklamalı
kızlar gelınlıgı onumuzdekı hafta alıyorum ama gelınlıkcıde bırakmayı dusunuyordum akrabalrım bırakma dedı daha 4 ay var zayıflarım dıye dusunuyorum alsam eve getırsem nasıl saklamalıyım ya da neyapmalıyım kafam cok karıstı yardım eder mısınız
Canım benimde ağustosta ben aldım bile 1 ay oldu :) gelinlikçide duruyo tadilatı vardı zaten .düğün gününe kadar durabilceğini söylediler orda. Bence gelinliği alınca kafası rahat oluyo insanın çünkü en önemlisi gelinlik bence :)
öncelikle hayırlı olsun mutluluklar dilerim benim fikrim gelinliği paketinden çıkartıp askısıyla beraber çok fazla kullanılmayan ya da çok fazla girilmeyen bi odaya yüksek bi yere as o güne kadar kırışma olmasın sonra çok zorluk çekersin
canım yalnız dikkat et nem özellikle gelinliğin taşlı ise taşın rengini değiştiriyor genelde taşların arkası metal oluyor ve onu oksitlendiriyor. bunu da gözardı et tamam mı