• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünü için mekan arayanlar

meltemdmc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
210
0
46
Ankara
slm yeni gelin adayları kader ortaklarım... neler yapcaz konusalım.ayrıca ben bu sektörün içinde olduğum için elimden geleni yapmaya hazırım. farklı önerilerle fikir alışverişi yapabiliriz...

merhaba,

evlenmeme daha 9 ay olmasına rağmen mekan fikri hoşuma gitti şimdiden bakmak lazım ... ama ondan önce şu bayramı bi atlasak çok rahatlıcam

ben kır dugunu istiyorum
dugunumuze 1.5-2 yıl falan var fikrimin degişcegini sanmıyorum yalnız baktıgım yerlerin fiyatları 10.000 in uzerinde

biraz tuzlu yani... ucuzuna kacıncada fiyasko olabiliyo sonu...

hem uygun hem nezih bir kır dugunu mekanı bulabilsem ne guzel olurdu :44:

merhaba,

evlenmeme daha 9 ay olmasına rağmen mekan fikri hoşuma gitti şimdiden bakmak lazım ... ama ondan önce şu bayramı bi atlasak çok rahatlıcam

ben busektörün içindeyim gölbaşında çalışıyorum.insanlar 1yıl önceden rezervasynlarını yaptırıyor.son aylara kalınca yer bulmakta sıkıntı yasıyorlar.istedikleri tarihlerde bulamıyolar yada hafta içi yapmaya mecbur kalıyorlar. bence senin mekan ayarlama zamanın gelmiş.çünkü herşey mekanla bağlantılı gelinlik makyaj hepsi mekana göre ayarlanır. çalışmalara başlamalısın.sevgiler:69:

ben kır dugunu istiyorum
dugunumuze 1.5-2 yıl falan var fikrimin degişcegini sanmıyorum yalnız baktıgım yerlerin fiyatları 10.000 in uzerinde

biraz tuzlu yani... ucuzuna kacıncada fiyasko olabiliyo sonu...

hem uygun hem nezih bir kır dugunu mekanı bulabilsem ne guzel olurdu :44:

sanırım istanbuldasın keşke ankarada olsaydın ben yardımcı olurdum sana. bizim mekan ankaranıın en seçkin mekanlarından ve burda mükemmel düğünnler oluyo fiyattada yardımcı olurdum..

istanbulda evlenenlerde bize mekan önerisinde bulunursa çok seviniriz. bu arayış gerçekten kolay değil karar vermek zor bir kere evleniyoruz sonucta

malesef istanbuldayım :(
ve burada o tarz mekanlar pahalı

düğünün güzel olsun istiosan güzelbir mekan bul maddiyat için istemediğin bir yerde yapma ve çok sıkı bir pazarlık yap. hafta içi olsa farkedermi senin için? hafta içi olunca fiyatlar çok dşüyo ve son anabırakma mekan işini pahalı olur.önceden ayarla adamlar bu bu saatten sonra yer bulamaz demesinler öyle düşünürlerse indirim yapmazlar. hafta içi yapman fiyatı değiştirebilir. tabi orda sistem nasıl bilmiorum ama önce hafta sonu fiyatıı konus sonra hafta içini sor farka bakarsın kararını verirsin

canım dugune var daha zaten... seneye kesin kararımı veririm heralde

oncesinde nişan var eger yaparsam.. nişanı da katibim yada moda teras da dusunuyorum ama daha karar vermedik nişan yapıp yapmamaya :44:

bunlar bir kere yaşanan şeyler içinde kalcaksa yap derim tabi maddi imkanına bağlı birazda.Allah korusun bu maddi sebeplerden çok huzursuzluk yasayıp ayrılan oluyo. imkanlarınız ölçüsünde ortak kararlar verirseniz sıkıntıda olmaz. sokakta düğün yapanda var en lüks mekanlarda yapanda var kimi zaman sokaktakinin düğünü daha güzel olabiliyo:64: adamlar eğlenmeyi biliyosa yer mekan farketmiyo.

eğer salon düşünüyorsanız gönül davet e bi bakın derim... benim düğünüm kısmetse 2013 te yani var daha .. ama bende şöyle bi piyasa araştırması yapiim dedim. düğün salonları arasında hem uygun fiyat hem iyi kalite gibi gözüküyor.. ama yine de sizde bi bakin derim...

Back